Ερμής Ανάδρομος στον Υδροχόο από 30/1 και οι Ερωτική μας Ζωή

0
πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων ο ανάδρομος Ερμής;

Στις 30 Ιανουαρίου ο Ερμής, ο πλανήτης που σχετίζεται με την επικοινωνία, τον τρόπο σκέψης αλλά και την επαφή με το ταίρι μας , θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Υδροχόου.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα συνεχιστεί έως τις 20 Φεβρουαρίου 2021 και θα δώσει το χρόνο για επανεξέταση της ερωτικής μας κατάστασης, κυρίως μέσα από επιστροφές και επανασυνδέσεις.

Ωστόσο, η ελεύθερη ματιά του Υδροχόου θα βοηθήσει να βάλουμε φρένο σε πρόσωπα που απομυζούν την ενέργεια μας και να αποτινάξουμε προσωπικές αδυναμίες που μπλοκάρουν την εξέλιξη μας.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι τέλη μέσα γ΄ δεκαημέρου έως αρχές β’ δεκαημέρου (από την 26η μοίρα μέχρι και 11η μοίρα ).

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή αρχικά με τον Δία στις 11/2 και κατόπιν με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 13 , 14 Φεβρουαρίου 2021 θα μας ταξιδέψει σε άλλη διάσταση, δίνοντας την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με το άτομο που μας ενδιαφέρει και έτσι θα αναπτυχθεί ένας ιδιαίτερος ψυχικός δεσμός που δεν βασίζεται μόνο στην ερωτική χημεία.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός , Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι β’δεκαημέρου( γύρω από την 13η, 14η μοίρα των ζωδίων).



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας επανασυνδέσει με συναισθήματα αισιοδοξίας και χαράς, όπου πιθανόν να ξεχάσετε τι έχει προηγηθεί στο παρελθόν και να δώσετε την δεύτερη ευκαιρία. Ο φιλικός σας κύκλος θα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα σας βάλει συναισθηματικά διαγωνίσματα, όπου πρέπει αρχικά να συνειδητοποιήσετε την αλήθεια σας και κατόπιν να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση ζωής. Δυναμικές επανασυνδέσεις που διαταράσσουν την ισορροπία σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο δίνει χρόνο για να επαναξιολογήσετε σκέψεις, αποφάσεις, αλλά και τον άνθρωπο που πιθανόν να έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σας. Μετακινήσεις και έντονη διάθεση για να συναντήσετε το ταίρι σας και να επιλύσετε τυχόν διαφορές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα σας βάλει να κολυμπήσετε σε βαθιά νερά, καθώς έρχεστε σε επαφή με ακραία συναισθήματα και ίσως αλόγιστες επιθυμίες. Συναντήσεις που βγάζουν πάθος αλλά και μπερδεύουν τη κρίση σας. Πισωγυρίσματα αναμένονται.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα σας οδηγήσει σε γενναία ξεκαθαρίσματα και συναισθηματικές συνειδητοποιήσεις που ίσως πονέσουν. Η αλήθεια θα λάμψει αφού αποφασίσετε να βγείτε από καταστάσεις ψεύδους που σας βολεύουν. Διεκδικήστε το ταίρι σας. Συναντήσεις , επανασυνδέσεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα ανακατώσει αρχικά το πρόγραμμα σας με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αφοσιωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο αναμένονται συναντήσει φευγαλέες που θα αφήσουν σημάδια και πιθανόν να υπάρξει εξέλιξη στο μέλλον.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα σας τονώσει συναισθηματικά καθώς επανεξετάζετε την στάση σας απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει και ίσως προχωρήσετε σε δυναμική επανασύνδεση. Φλερτ και έντονος ερωτισμός θα ανεβάσει τη διάθεση σας. Προσοχή σε κινήσεις επιπολαιότητας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα σας βάλει σε διαδικασία να επανεξετάσετε τα συναισθήματα σας αλλά και να βγείτε από χαοτικές καταστάσεις . Συνειδητοποιείτε που βρίσκετε το αληθινό καταφύγιο που ηρεμεί την ψυχή σας. Ωστόσο, αναμένονται επανασυνδέσεις που μπερδεύουν τη κρίση σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο ευνοεί το ερωτικό κλίμα και μέσα από συζητήσεις και έντονους ερωτικούς διαλόγους θα νιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση. Μετακινήσεις αλλά και σύντομα ταξιδάκια θα πραγματοποιήσετε για να συναντήσετε το υποψήφιο ταίρι σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα χαρίσει χρόνο έτσι ώστε να επαναξιολογήσετε ερωτικές επιστροφές και σχέσεις που μετράνε χρόνια. Ανακαλύπτετε νέα συναισθήματα και μπορείτε πλέον να επιλέξετε το άτομο που δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας θα φέρει αρκετά ερωτικά μπερδέματα και ανησυχίες που θα σας προβληματίσουν έντονα. Συναντήσεις και επανεκτιμήσεις επιβάλλονται. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Υδροχόο θα σας βάλει αινίγματα, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσετε εσωτερικές πληγές αλλά πιθανόν και ένα παρασκήνιο. Ωστόσο θα γίνουν μυστικές συναντήσεις και σημαντικές επανασυνδέσεις.




Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top