Η Σκοτεινή Πλευρά των Ζωδίων

0
έτσι θα μπορέσουμε να αποδεχτούμε τον εαυτό μας.

Ζώντας στο κόσμο της δυαδικότητας, έχουμε αποδεχτεί την ύπαρξη του καλού και του κακού και ξέρουμε ότι το Φως λάμπει μόνο στο σκοτάδι.

Επίσης γνωρίζουμε ότι είμαστε αντανάκλαση του μακρόκοσμου και έτσι μέσα μας ζει ο πόλος των αντιθέσεων που καλούμαστε να αναγνωρίσουμε, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και να ενδυναμώσουμε την φωτεινή μας πλευρά.

Ποια είναι όμως η σκοτεινή μας πλευρά ή η Αμαρτία μας, το λέει φανερά η Αστρολογία και πάντα σύμφωνα με το ζώδιο μας, μια που ο Ήλιος μας σχετίζεται πάντα με την ταυτότητα μας και το κρυμμένο μας «είναι».



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Η σκοτεινή πλευρά του Κριού είναι η ζήλεια που γεννιέται λόγω της ανταγωνιστικής του φύσης και έτσι μπορεί να καταστρέψει υγιείς σχέσεις αγάπης, γιατί θέλει πάντα να υπερέχει. Πιθανόν κόμπλεξ κατωτερότητας.





ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Η σκοτεινή πλευρά του Ταύρου είναι η λαγνεία-απληστία που γεννιέται από την έντονη επιθυμία του να ικανοποιήσει κατώτερα ένστικτα και ενώ είναι συντηρητική φύση, αυτοπαγιδεύεται και ριψοκινδυνεύει συναισθηματικές σχέσεις ή χρήματα.





ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Η σκοτεινή πλευρά των Διδύμων είναι η φλυαρία που πηγάζει από την περιέργεια και ναι πολλές φορές ο Δίδυμος θα αποκαλύψει μυστικά και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Μιλάει ακατάπαυστα και πολλές φορές αυτό γίνεται ασυνείδητα.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Η σκοτεινή πλευρά του Καρκίνου είναι η «αγνωμοσύνη» και έτσι καταλήγει μίζερος και ανευχαρίστητος. Όχι δεν το κάνει επίτηδες , απλά έχει μάθει να γκρινιάζει και συχνά περιμένει κάτι κακό να του συμβεί. Αρκετά απαισιόδοξος.





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Η σκοτεινή πλευρά του Λέοντα είναι η αλαζονεία που τον οδηγεί να υποτιμά τους άλλους και δύσκολα προσαρμόζεται. Θεωρεί συνέχεια ότι υπερέχει και έτσι πολλές φορές απομακρύνει σημαντικά πρόσωπα από τη ζωή του.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Η σκοτεινή πλευρά της Παρθένου είναι η σχολαστικότητα που οδηγεί σε άδικη κριτική και έτσι χαλάει εύκολα το κλίμα των διαπροσωπικών σχέσεων και όχι μόνο. Είναι δύσκολο να αποδεχτεί τις ατέλειες.





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Η σκοτεινή πλευρά του Ζυγού είναι ο ναρκισσισμός και αυτό τον οδηγεί συχνά στην απιστία και σε αναπόφευκτους χωρισμούς και ρήξεις. Επίσης και άβουλος.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Η σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού του είναι η άλλη του φύση , και είναι φυσιολογικό το σκοτάδι για το ζώδιο αυτό και έτσι πολλές φορές συμπεριφέρεται τοξικά και μπλοκάρει την ευτυχία του. Έντονες αυτοκαταστροφικές τάσεις.





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Η σκοτεινή πλευρά του Τοξότη είναι η υπέρμετρη αγάπη που τρέφει για τον εαυτό του, καθώς ταυτίζεται με τα θέλω του και την εκπλήρωση των στόχων του και ξεχνάει, αδιαφορεί για το περιβάλλον. Ίσως έλλειψη συναισθήματος.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Η σκοτεινή πλευρά του Αιγόκερω είναι η ροπή προς την ανομία και αυτό είναι το παράδοξο, καθώς έχει εμμονή με την εξουσία και τα κοινωνικά πρέπει. Όμως πολλές φορές θα ακολουθήσει την πλάγια οδό, έτσι και για να πετύχει τον σκοπό του.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Η σκοτεινή πλευρά του Υδροχόου είναι η αδιαλλαξία του και έτσι δύσκολα αλλάζει γνώμη και άποψη, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες του. Δεν συμβιβάζεται.





ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Η σκοτεινή πλευρά του Ιχθύ είναι η ανευθυνότητα, καθώς πολλές φορές αποφεύγει τις ευθύνες του ή καταπατά τις υποσχέσεις του. Φυγάς από τη φύση του είναι ο Ιχθύς και πηγαίνει πάντα με το συμφέρον του. Πιθανόν και αναξιόπιστος.





Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top