Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

0
Κάτι σημαντικό θα φέρει το 2021 στα αισθηματικά σου!

Σίγουρα ανυπομονείς κι εσύ να φύγει το 2020. Δεν έμεινε πολύ, στην… «ουρά» είμαστε». Το μόνο σίγουρο είναι ότι, παρά την καραντίνα και τα όποια προβλήματα έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός, όλος ο κόσμος ανυπομονεί να υποδεχτεί την νέα χρονιά, αναμένοντας κάτι να καλό και σίγουρα μια ανανέωση ή βελτίωση στα ερωτικά του είναι από τα πιο σημαντικά. Διάβασε παρακάτω και μάθε αν αλλάζει και τι τα ερωτικά δεδομένα του ζωδίου σου το 2021.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Η καινούργια χρονιά επιφυλάσσει για σένα έναν έρωτα. Θα είναι ένα έτος γεμάτο εκπλήξεις. Θα γνωρίσεις αρκετά πρόσωπα, όμως θα υπάρξει ένα συγκεκριμένο που θα μπει στην ζωή σου και θα σε ξεσηκώσει. Ωστόσο, στην αρχή δεν θα γνωρίζει τι ακριβώς θέλει. Γρήγορα όμως θα συνειδητοποιήσει ότι βρήκε όλα όσα έψαχνε στο δικό σου πρόσωπο κι εσύ θα βρεις την ηρεμία και την γαλήνη που τόσο αναζητούσες στα ερωτικά σου.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Το 2020 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά σου, γιατί αρκετοί άνθρωποι σε απογοήτευσαν. Με την νέα χρονιά όμως τα πράγματα θα αλλάξουν γιατί θα συνειδητοποιήσεις ότι εσύ κάνεις κουμάντο στην ζωή σου και ότι δεν πρέπει να πληγώνεσαι από λάθη άλλων. Θα μάθεις να βάζεις τον εαυτό σου πρώτο και θα «ρίξεις» κάποιους τοίχους. Μόλις το κάνεις, η αγάπη θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Το 2021 θα αγαπήσεις τον εαυτό σου. Το 2020, η ζωή σου ήταν γεμάτη από συντρόφους, εραστές και φλέρτ, όμως η σχέση που είχες μαζί τους συνέφερε εκείνους και όχι εσένα. Αυτή τη φορά όμως θα πάρεις την απόφαση να αγαπήσεις μεν κάποιον/α, αλλά όχι περισσότερο από όσο αγαπάς τον εαυτό σου. Δεν θα σε γεμίζουν τα one night stands και θα κυνηγήσεις άλλες καταστάσεις και αξίες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Το 2020 προσπάθησες να βρεις τον εαυτό σου και να βάλεις κάποιες προτεραιότητες στην ζωή σου. Πέτυχες αρκετούς από τους στόχους σου και είσαι χαρούμενος/η, οπότε τώρα είναι η ώρα να βρεις μια αγάπη που θα μείνει στο πλάι σου. Ευτυχώς κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα έρθει στην ζωή σου τους πρώτους μήνες του 2021 και θα νιώσεις ότι επιτέλους πήρες αυτό που ήθελες.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Το 2020 ήταν για σένα μια χρονιά γεμάτη από… μέτριες περιπτώσεις. Αυτή τη χρονιά όμως θα βρεις έναν άνθρωπο να μοιραστείτε αξίες και έναν βαθύτερο συναισθηματικό δεσμό. Δεν θα σε νοιάζει η εμφάνιση, αλλά το πνεύμα γιατί θα δεις ότι αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Η μεγαλύτερη ευλογία είναι ότι θα βρεις έναν άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο/η.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Συγχαρητήρια από τώρα γιατί το 2021 θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Θα είναι όλα όσα έψαχνες και θα νιώσεις την απόλυτη ολοκλήρωση. Το 2020 ήταν η χρονιά με τα πολλά φλερτ, αλλά τώρα δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να ζήσει μια ζωή που δεν θα είναι αξιομνημόνευτη.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Το 2020 πέρασες πάρα πολύ δύσκολα στην ερωτική ζωή, αλλά και στις σχέσεις σου. Οι σύντροφοί σου σε «πρόδωσαν» και σε χρησιμοποίησαν μόνο για το σεξουαλικό κομμάτι. Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει εντελώς από το 2021. Θα βρεις το ταίρι που πάντα έψαχνες. Θα συναντήσεις την πραγματική αγάπη και δεν θα σε πειράξει που χρειάστηκε να περιμένεις τόσο πολύ.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Το 2021 θα ερωτευτείς, αλλά αυτή τη φορά θα ερωτευτείς τον εαυτό σου. Μετά από τόσες και τόσες τοξικές σχέσεις, θα θελήσεις να πάρεις μια ανάσα και να ηρεμήσεις. Θα νιώσεις πιο δυνατός/η από ποτέ και θα θελήσεις να εξερευνήσεις τον κόσμο και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Τίποτα δεν θα σε σταματά και θα έχεις αρκετή θετική ενέργεια.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Το 2021 θα είσαι επιλεκτικός/η σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σου. Δεν θα ανεχτείς ανθρώπους που έρχονται στην ζωή τους για να πάρουν μόνο αυτό που θέλουν και μετά να φύγουν. Θα εκτιμήσεις τον εαυτό σου περισσότερο και δεν θα αφήσεις κανέναν να σε στεναχωρήσει. Το 2021 θα είναι μια χρονιά σημαντικών αποφάσεων που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το σωστό ταίρι.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Το 2020 κλείστηκες περισσότερο στον εαυτό σου και δεν άφησες κανέναν να σε πλησιάσει γιατί ήθελες να συνέλθεις από την τελευταία σου σχέση. Αλλά το 2021 όλα θα αλλάξουν. Θα βγεις από το καβούκι σου, θα νιώσεις ελεύθερος/η και θα καμαρώνεις για τον εαυτό σου που το κατάφερες αυτό. Αφού θα έχεις ηρεμία μέσα σου, θα μπορέσεις να γνωρίσεις κάποιον/α ξεχωριστό/η.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Το 2021 κάποιο πρόσωπο θα μπει στην ζωή σου για να σου διδάξει ένα μάθημα. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι το ένα και μοναδικό, ωστόσο θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Οπότε μην το διώξεις μακριά. Θα σε κάνει πιο δυνατό άτομο από ό,τι είσαι τώρα και με τα όσα μάθεις θα σε βοηθήσει σε μελλοντικές σχέσεις που θα κάνεις.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Το 2021 είναι η χρονιά που θα συνειδητοποιήσεις ότι όσα έκανες μέχρι στιγμής και η προσέγγισή σου στα πράγματα ήταν λάθος. Πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία ζωής. Θα μάθεις ότι το να φροντίζεις εσύ τον εαυτό σου μπορεί να σε κάνει εξίσου χαρούμενο/η. Οπότε βγες έξω, γνώρισε καινούργιο κόσμο και δώσε τους μια ευκαιρία να σε κάνουν ευτυχισμένο/η. Ένας/μια θα τα καταφέρει.



astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top