Ποια ζώδια είναι εξπέρ σε είδη τεχνολογίας και ποια δεν σκαμπάζουν τίποτα;

0
Κι όχι μόνο, αλλά παθαίνουν κοκομπλόκο...

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Για παράδειγμα, κάποιοι ξημεροβραδιάζονται στα social media με το smartphone τους ή το λαπ τοπ τους και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να στείλουν ούτε ένα απλό mail!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Πιστεύει πολύ στον εαυτό του και το πιο πιθανό είναι ότι αν προκύψει πρόβλημα, θα προσπαθήσει να βρει μόνος του τη λύση στο tablet, ακόμη κι αν δεν έχει ιδέα από τεχνολογία. Θα googlάρει, θα ρωτήσει και θα μάθει. Αν τα πράγματα δυσκολέψουν, τότε με πληγωμένη την υπερηφάνειά του, θα απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ταύρε, έχεις τεράστια υπομονή και είσαι και λίγο τεμπέλης. Αλλά όχι! Το λαπτοπ ή το pc σου δεν θα φτιάξει ως... διά μαγείας, αν απλά κάθεσαι και το κοιτάς. Δεν τα πηγαίνεις καλά με την τεχνολογία, αποδέξου το και άσε τις δοκιμές για τους ειδικούς.





ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Στην αρχή θα το «παίξει» cool, αλλά μόλις περάσει η ώρα και δει ότι τελικά δεν ξέρει πώς να φτιάξει το smartphone του που δεν λειτουργεί, τότε θα πάθει υστερία. Πώς θα «ανεβάσει» τώρα φωτογραφίες στο Instagram; Σε τρία λεπτάκια θα ετοιμαστεί και θα τρέξει στο πλησιέστερο σέρβις προκειμένου να έχει πίσω το κινητό του για να «ποστάρει» ανελέητα στα social media ακόμα και τη βλάβη που έπαθε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Η τεχνολογία δεν είναι το «φόρτε» σου και δεν αντέχεις να διαταράσσεται η καθημερινότητά σου. Το πιο πιθανό είναι, λοιπόν, να «φρικάρεις» όταν δεις το PC σου να «νεκρώνει». Το επόμενο βήμα: να τρέξεις για βοήθεια καθώς πιστεύεις ότι η βλάβη είναι ανεπανόρθωτη!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο «βασιλιάς» του ζωδιακού κύκλου δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, σε ό,τι σχετίζεται με την τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι όταν «κρασάρει» το laptop ή το pc του θα το πάει και εκείνος για μια γρήγορη επιδιόρθωση και μετά από λίγα λεπτά θα επιστρέψει και θα σου πει ότι κατάφερε να φτιάξει ολομόναχος. Λέων είναι αυτός...



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Υπάρχει πρόβλημα; Ο Παρθένος θα το λύσει. Θα αγχωθεί, θα κλειστεί στο σπίτι, θα μελετήσει, θα ιδρώσει, αλλά θα τη βρει την άκρη. Η τεχνολογία δεν τον τρομάζει. Γιατί θα έπρεπε άλλωστε; Αυτό το παιδί ζει για να αντιμετωπίζει κρίσεις.





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Η τεμπελιά είναι ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Ζυγού. Με την τεχνολογία περιορίζεται στα βασικά. Ξέρει το word, το facebook και βγάζει καλές φωτογραφίες με το smartphone του. Αν χαλάσει, θα πεταχτεί ως το πλησιέστερο σέρβις και θα γυρίσει άρχοντας στο σπίτι. Καμία ταλαιπωρία.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Στο μυαλό ενός Σκορπιού επικρατεί συχνά το απόλυτο χάος. Αν προσθέσεις σε αυτό την τεχνολογία, τότε το αποτέλεσμα θα είναι απλά... «εκρηκτικό». Όσο και αν θέλει να βρίσκει μόνος του τις λύσεις, καλό είναι να αφήνει την τεχνολογία στα χέρια πιο... ψύχραιμων ανθρώπων που ξέρουν τι κάνουν.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Είναι απίστευτα αισιόδοξος και πιστεύει ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με θετική σκέψη. Πολύ καλά κάνεις Τοξότη μου, αλλά σε πληροφορούμε ότι το android σου δεν θα ανοίξει με το να του στέλνεις... θετικά vibes. Αγαπάς την τεχνολογία, αλλά μπορεί να βγεις εκτός εαυτού, αν δεν ξέρεις πώς να χειριστεί κάτι. Κρίμα δεν είναι να χαλάς τη διάθεσή σου;



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Το παιδί το εργατικό, το οργανωμένο και το λογικό ξέρει ότι με την τεχνολογία και κυρίως, με τα "εργαλεία της δουλειάς" δεν παίζει κανείς, ούτε ο ίδιος! Με το πρώτο πρόβλημα, λοιπόν, θα το κλείσει και θα πάει στους ειδικούς για τη γνωμάτευση. Κανένας άγχος και κανένα πρόβλημα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Θα κάτσει με τις ώρες πάνω από το χαλασμένο του tablet ή laptop και θα δώσει πραγματική μάχη γιατί πολύ απλά θέλει να ξέρει τα πάντα για να μην εξαρτάται από κανέναν. Λίγο προτού πάθει νευρικό κλονισμό, θα πάρει τηλέφωνο τον κολλητό του και θα του ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ιχθύ, μόνο στα όνειρα το κινητό σου θα φτιάξει από μόνο του και επειδή έχεις μια τάση στην... ονειροπόληση, πρόσεχε μην τρέχεις πανικόβλητος την τελευταία στιγμή. Είσαι ρομαντική ψυχή και η τεχνολογία αποτελεί για εσένα ένα αναγκαίο... κακό. Αν θες να διαβάσεις και πάλι τα mail σου, συγκεντρώσου, βγες από το «καβούκι» και άσε το smartphone σου στα χεράκια των ειδικών.



astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top