Πώς θα καταλάβεις εάν σε ζηλεύει, ανάλογα με το ζώδιο του

0
Κάθε ζώδιο έχει στιγμές ζήλειας, αλλά πως το εκφράζουν;

Υπάρχουν μερικοί άντρες που δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούν. Μπορεί να σου φαίνεται ότι αυτοί οι τύποι αστειεύονται όταν σου λένε ξεκάθαρα ότι τους λείπεις ή όταν λένε ότι ζηλεύουν όταν περνάς χρόνο με κάποιον άλλο. Ίσως όμως αυτά να είναι και κάποια σημάδια για το πόσο ζηλεύουν.

Ίσως εάν γνωρίζεις το ζώδιό του να πάρεις κάποιες απαντήσεις

Δεν έχει σημασία αν είναι λυπημένος, ζηλιάρης, θυμωμένος. Όποιο και εάν είναι το συναίσθημα, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που δυσκολεύονται να μην εκφράζονται. Το πώς εκφράζεις βέβαια την λύπη σου ή την ζήλεια σου έχει διαφορά. Η ζήλεια είναι κάτι που μπορεί να καταστρέψει μια σχέση.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Η ζήλια δεν είναι κάτι που αισθάνεται συχνά ο Κριός, αλλά όταν το κάνει, δυσκολεύεται να διατηρήσει τον έλεγχο. Σίγουρα δεν θα σου πει ξεκάθαρα ότι ζηλεύει. Θα το καταλάβεις όμως από την στάση του, που αλλάζει τελείως. Ο Κριός θα αρχίσει να γίνεται πολύ κτητικός, και εάν θελήσεις να τον αποφύγεις τότε θα βρεθείς μπροστά σε έναν έντονο καβγά.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Όταν ο Ταύρος δεν ζηλεύει, είναι στοργικός και προσκολλημένος πάνω σου. Όταν όμως ζηλεύει, παρόλο που θα προσπαθήσει να το κρύψει καλά, θα το καταλάβεις. Θα δεις ότι η συμπεριφορά του θα γίνει λίγο πιο παράξενη. Θα είναι πιο κτητικός, και θα προσπαθεί να γνωρίζει πάντα το πρόγραμμά σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος θέλει πάντα να συζητάει όλα τα προβλήματα στην σχέση του για να λύνονται. Ακόμα και τα πιο μικρά. Όταν όμως ζηλεύει προσπαθεί να το κρύψει, κυρίως από άρνηση ότι αυτό που φοβάται είναι αλήθεια. Αν προσπαθήσεις να το αναφέρεις εσύ, θα αστειευτεί γιατί του είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτεί ότι ζηλεύει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος βιώνει έτσι και αλλιώς καθημερινά πολύ έντονα συναισθήματα. Όταν όμως ζηλεύει αυτά τα συναισθήματα μπορεί να γίνουν ακόμη πιο τρελά και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμα. Είναι ένας εφιάλτης για αυτόν. Η συμπεριφορά του θα γίνει passive-aggresive. Από την μία θα είναι επιθετικός και από την άλλη θα σου δείχνει πόσο λυπάται για την συμπεριφορά του.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Όταν ο Λέων ζηλεύει, πείθει τον εαυτό του ότι ζηλεύει μόνο επειδή υπάρχει ένας πραγματικός λόγος. Πιστεύει ότι είναι τόσο σίγουρος για τα συναισθήματά του που δεν υπάρχει τρόπος να κάνει λάθος. Θα παρατηρήσεις ότι η διάθεσή του θα αλλάξει από αισιόδοξη και τρυφερή, σε εντελώς αγενή. Μπορεί να το αρνηθεί, αλλά και πάλι δεν μπορεί να το συγκρατήσει. Τείνει επίσης να είναι υπερβολικά δραματικός όταν ζηλεύει. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ακόμα και να χλευάζει το ''τρίτο'' πρόσωπο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Για τον Παρθένο, η ζήλια είναι ένα συγκεχυμένο και σκληρό συναίσθημα που ιδανικά δεν θέλει να ασχοληθεί ποτέ μαζί του. Προσπαθεί να μην νοιάζεται, αλλά ξέρεις, ο Παρθένος νοιάζεται για τα πάντα. Όταν ο Παρθένος αισθάνεται ζήλεια, η άμεση αντίδρασή του είναι να το κρύψει. Απομονώνεται στις σκέψεις του και προσπαθεί να το λύσει μόνος του. Θέλει πρώτα να οργανώσει τις σκέψεις του και μετά να έρθει σε σένα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός χρησιμοποιεί τη ζήλια ως τέχνασμα για να σε φέρει πιο κοντά του. Πιστεύει ότι αν σου δείξει πόσο καλύτερος είναι από τους άλλους θα σε έχει μόνο δικιά του. Κάτι άλλο που ίσως προσπαθήσει να κάνει είναι να σε κάνει να νιώσεις ζήλεια. Μην απορήσεις εάν αρχίσει ο ίδιος να φλερτάρει, ακόμα και όταν είστε μαζί.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Δεν είναι μυστικό ότι ο Σκορπιός, όπως και ο Καρκίνος, πνίγεται συνήθως από την ένταση των συναισθημάτων του. Όταν πρόκειται για την ζήλεια αρχικά θα θυμώσει. Μέχρι να ανακαλύψει ότι οι σκέψεις του δεν έχουν βάση ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις μια άκρως παρανοϊκή συμπεριφορά. Ίσως να φτάσει στο σημείο να σε παρακολουθήσει κιόλας.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ένα πράγμα που μισεί ο Τοξότης είναι να ζηλεύει. Είναι ο τύπος του ατόμου που δεν θέλει να δεσμεύεται οπότε όταν ζηλεύει σκέφτεται ότι μάλλον είναι πολύ δεμένος με την σχέση του. Αρχικά το αρνείται. Αυτό το νέο συναίσθημα είναι δύσκολο να το αποδεχτεί. Μόλις δεχτεί ότι ζηλεύει, θα προσπαθήσει να είναι cool, να κάνει αστεία και να προσποιείται ότι όλα είναι καλά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Αν ρωτήσεις έναν Αιγόκερω για την ζήλεια το πιο πιθανό είναι να πει: ''Η ζήλια είναι ένα χαζό συναίσθημα. Ποτέ δεν θα ζήλευα''. Αλλά άνθρωπος είναι και αυτός. Όταν αναπόφευκτα αισθάνεται ζήλεια, η εικόνα του θα αρχίσει να καταρρέει. Πιθανότατα θα γκρινιάζει για τις σχέσεις γενικότερα και θα αρχίσει να γίνεται καχύποπτος απέναντί σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος δεν θέλει να αισθάνεται ζηλιάρης γιατί αντιβαίνει σε όλα όσα αντιπροσωπεύει: ελευθερία στην αγάπη και ευτυχία. Η ζήλια κάνει κυρίως τον Υδροχόο να αισθάνεται άβολα, και πιθανότατα θα προσποιείται ότι δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάς αν αναδείξεις την ζήλια του. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο καλός στο να προσποιείται ότι κάτι δεν τον ενοχλεί που μπορεί να πείσει και εσένα ότι πραγματικά δεν ζηλεύει. Η ζήλια του συνήθως δεν διαρκεί πολύ, αλλά μπορεί ακόμα και να βλάψει την σχέση σας.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Είναι αλήθεια ότι οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και ανασφαλείς. Όταν αισθάνονται ζήλεια, αυτά τα συναισθήματα ενισχύονται. Ξαφνικά, αισθάνεται σαν να πρέπει να ανταγωνιστεί με κάποιον άλλο για την αγάπη σου. Γίνεται πιο απόμακρος όταν βρίσκεται κοντά σου. Αυτός είναι ο τρόπος του να σου δείξει ότι αν προτιμάς να είσαι με κάποιον άλλον, δεν θα σε εμποδίσει.



Dimitra Stergiou
savoirville

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top