Πως αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τους χειριστικούς ανθρώπους

0
Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τη δική του αυτονομία...

Όλοι έχουμε ανθρώπους στη ζωή μας που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Ακόμη και σε αυτά που δεν έχουν λόγο, κάτι που τελικά είναι απογοητευτικό και αγχωτικό. Αυτοί οι control freaks είναι το είδος των ανθρώπων που αισθάνονται την ανάγκη να κυριαρχήσουν σε κάθε συζήτηση και είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Είναι πολλές φορές χειριστικοί και σε κάνουν να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις.

Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τη δική του αυτονομία και να μην ωθείται να κάνει πράγματα που δεν θέλει. Από την άλλη πλευρά, η αλληλεπίδραση με ανθρώπους δεν θα έπρεπε να μας είναι τόσο επίπονη. Κάθε ζώδιο στην αστρολογία έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Ενώ μερικοί χρησιμοποιούν την αντιπαράθεση και προσπαθούν να έχουν τον πρώτο λόγο, άλλοι απλά παραιτούνται και φεύγουν.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Όταν ο Κριός ασχολείται με ένα control freak, προσπαθεί να είναι ψύχραιμος και να μην πει κάτι που ίσως να μετανιώσει αργότερα. Ξέρει να επιλέγει τις μάχες του και δεν ασχολείται με διαμάχες που θεωρεί ότι δεν αξίζουν τον κόπο.





ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Τα όρια είναι πολύ σημαντικά για τον Ταύρο. Γνωρίζει ότι εάν δεν κάνει τα όριά του ξεκάθαρα, ένας χειριστικός άνθρωπος θα τα αγνοήσει και θα είναι ασέβεια. Όταν δεν αναγνωρίζονται τα όρια, ξεφεύγουν οι καταστάσεις, ακούγονται σκληρές λέξεις και η ζημιά που γίνεται είναι ανεπανόρθωτη.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Δεδομένου ότι οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικά επικοινωνιακοί, η πρώτη γραμμή άμυνας τους είναι να έχουν μια λογική συνομιλία και να εκφράσουν αυτό που τους ενοχλεί. Οι Δίδυμοι δεν κατηγορούν τους άλλους ούτε προσπαθούν να τους κάνουν να νιώσουν άσχημα με οποιονδήποτε τρόπο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά ευαίσθητος. Mπορεί να κατηγορήσει τον εαυτό του ότι έκανε έναν χειριστικό άνθρωπο να ενεργήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Είναι σημαντικό για τον Καρκίνο να υπενθυμίζει στον εαυτό του ότι δεν προκάλεσε αυτός τη συμπεριφορά των άλλων ούτε την ενθάρρυναν αλληλοεπιδρώντας.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Δεδομένου ότι ο Λέων είναι ένα από τα ισχυρότερα ζώδια και δεν του αρέσει να αισθάνεται ότι κάποιος άλλος ελέγχει τις ενέργειές του, τείνει να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Ο Λέων θα προσπαθήσει να συνομιλήσει, αλλά αν αυτό δεν λειτουργήσει, μπορεί να προσπαθήσει να πολεμήσει για να ανακτήσει την κυριαρχία.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για έναν Παρθένο να αναγνωρίσει ένα control freak - ίσως επειδή έχουν κάποια ίδια χαρακτηριστικά. Και οι δύο θέλουν να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο τους και τείνουν να είναι τελειομανείς. Ο Παρθένος αντί να παλεύει για κυριαρχία θα περιμένει τον άλλο να κάνει ένα σοβαρό σφάλμα και στη συνέχεια θα πάρει τον έλεγχο.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Οι Ζυγοί αντιμετωπίζουν τους control freaks ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν όλους: θα προσπαθήσουν να δουν τα πράγματα από τη σκοπιά τους, να έχουν ενσυναίσθηση. Μερικές φορές, ο Ζυγός θα εκτιμήσει ακόμη και τη θέση του χειριστικού ατόμου. Ο λόγος; Φροντίζει κάποιος άλλος για τις λεπτομέρειες ή κάνει πράγματα που δεν ήθελε να κάνει ο Ζυγός.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Μπορεί ένας χειριστικός άνθρωπος να νομίζει ότι έχει τον έλεγχο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Σκορπιός πιθανώς τον χειρίζεται. Αυτό το ζώδιο είναι τόσο φιλόδοξο και δεν εκτιμά τους ανθρώπους που μπαίνουν στο δρόμο του. Ειδικά κάποιον που πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα. Ο Σκορπιός θα αποφύγει την αντιπαράθεση. Aυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κόλπα για να πάρει αυτό που θέλει.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ευέλικτος και ξέρει πώς να ταιριάζει με όλα τα διαφορετικά είδη ανθρώπων. Θα προσπαθήσει να βρει κοινό έδαφος με την ελπίδα να κάνει τον άλλον να χαλαρώσει. Βεβαιώνεται ότι η γλώσσα του σώματος του είναι φιλική κι ότι ο άλλος δεν νιώθει απειλή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Οι Αιγόκεροι δεν εκτιμούν το να τους ασκούν εξουσία. Ο Αιγόκερως θα δουλέψει με την αυτοπεποίθησή του και τις ικανότητές του, ώστε να μην αισθάνεται ότι δεν τον εκτιμούν. Οι Αιγόκεροι είναι σοφοί και υπομονετικοί. Eίναι πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι να εξαντληθεί το control freak που έχουν απέναντί τους για να πάρουν αυτοί τον έλεγχο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Οι Υδροχόοι είναι πολύ ανεξάρτητοι και είναι άνετοι με κάποιον που προσπαθεί να τους ελέγξει. Εάν υπάρχει κάποιος τέτοιος άνθρωπος στη ζωή τους είναι πιθανότερο να απομακρυνθούν, σωματικά και συναισθηματικά, από αυτόν. Δεν κρύβονται από την αντιπαράθεση και είναι έξυπνοι, οπότε όποιος προσπαθήσει να ελέγξει έναν Υδροχόο, θα το μετανιώσει.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Οι Ιχθείς τα πάνε καλά με τους control freaks. Τους αρέσει να τους καθοδηγεί κάποιος και να τους βοηθά να σχεδιάσουν τα βήματα που πρέπει να κάνουν. Επειδή οι Ιχθείς έχουν μεγάλη ενσυναίσθηση, μπορεί να κοιτάξουν το κυρίαρχο άτομο και να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν γιατί φέρεται έτσι.



Dimitra Stergiou
savoirville

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top