Η Αλλαγή Ώρας και τα 12 Ζώδια

0
Πώς αντιδρούν τα 12 Ζώδια;

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να προσαρμόζονται το ίδιο εύκολα στις μικρές αλλά και στις μεγάλες αλλαγές της ζωής ... Οι 12 φίλοι μας τα Ζώδια , κουβεντιάζουν και σχολιάζουν την αλλαγή της ώρας και μοιράζονται μαζί μας τις πρώτες τους σκέψεις ....



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Η ώρα πηγαίνει μία ώρα πίσω, επομένως έχω μέσα στην ημέρα ακόμα μία ώρα για να κάνω πράγματα .... Με χαλά ωστόσο που θα νυχτώνει νωρίς και δεν σου κρύβω ότι η αλλαγή ώρας με κάνει να έχω νεύρα, πολλά νεύρα ....





ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Άντε πάλι από την αρχή, να ρυθμίσεις τα ρολόγια του σπιτιού, του αυτοκινήτου αλλά και να συνηθίσεις... Το ξέρεις ότι δεν μου είναι εύκολο να προσαρμόζομαι στις αλλαγές! Το καλό νέο είναι ότι κερδίζουμε μία ώρα ύπνου και ότι θα νυχτώνει πιο νωρίς και θα είμαστε με χουζούρια!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Δεν αλλάζει και κάτι ρε παιδιά, εντάξει το ρολόι θα πάει μία ώρα πίσω, δεν αλλάζουμε εξάλλου κάτι εμείς, αυτόματα τα κινητά πλέον αλλάζουν την ώρα .... Εγώ δεν καταλαβαίνω και πολλά πράγματα με αυτή την αλλαγή, απλά έχω μία ωραία δικαιολογία όταν αργώ (γιατί θα συνεχίσω να αργώ) ότι και καλά δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Αλλάζει η ώρα;;; Ουφφ αγχώθηκα, άντε να συνηθίσουν τα παιδιά, τι ώρα θα πρέπει να μαγειρεύω; Σκοτάδι από τόσο νωρίς;;;; Ναι η αλλαγή ώρας μου φέρνει γκρίνια, βγαίνω έξω από τα σταθερά μου!





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Παιδί του Ήλιου είμαι και το γεγονός ότι νυχτώνει νωρίς στην αρχή με κάνει να μην έχω όρεξη για τίποτα και να θέλω να κοιμάμαι συνέχεια! Αλλά τι να κάνουμε;;; Όχι δεν προσαρμόζομαι εύκολα στις αλλαγές, αλλά ευκαιρία τώρα που αλλάζει η ώρα, να πάω και να πάρω αυτό το νέο ρολόι που μου μπήκε στο μάτι!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Έχω κάνει ήδη τον προγραμματισμό μου από τώρα για την αλλαγή ώρας... Εντάξει ρε παιδιά γιατί το κάνετε λόγο; 2 φορές τον χρόνο αλλάζει ώρα, ευκαιρία τώρα θα έχουμε 1 ώρα ακόμα μπροστά μας για να τελειώσουμε τις δουλειές μας.....





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ευτυχώς που η αλλαγή ώρας θα γίνει Κυριακή και εγώ θα είμαι με το ζουζουνάκι μου αγκαλίτσα στο κρεβάτι και θα κάνουμε χουζούρια .... Θα έχουμε μία ακόμα ώρα αγκαλίτσας την Κυριακή :)





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Επιτέλους θα νυχτώνει πιο νωρίς, ξέρετε πόσο πολύ μου αρέσει το σκοτάδι;;;; Με τις αλλαγές δεν τα πηγαίνω και τόσο καλά, αυτή η αλλαγή όμως μου αρέσει, γιατί επιτέλους θα καθόμαστε και σπίτια μας περισσότερο και θα έχουμε την ησυχία μας...





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Πώς κάνετε έτσι δεν μπορώ να καταλάβω;;; Ακούω ανθρώπους που δεν μπορούν να συνηθίσουν την αλλαγή ώρας... Δηλαδή ρε παιδιά αν κάνατε ένα ταξίδι στην Αυστραλία τι θα λέγατε; τι θα παθαίνατε; Ας σοβαρευτούμε λίγο, μία ώρα πίσω είναι.....





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Επιτέλους χειμερινοί ρυθμοί και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Θα έχω μία ώρα παραπάνω να τελειώσω τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μου ! Το γεγονός ωστόσο ότι θα με εκνευρίζουν όσοι παραπονιούνται για την αλλαγή ώρας είναι αλήθεια!





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Όλα αλλάζουν ρε παιδιά, εδώ αλλάζουμε εμείς η ώρα θα μείνει ίδια;;;; Το γεγονός ότι θα νυχτώνει πιο νωρίς ναι με χαλάει, αλλά εντάξει καλή παρέα να έχεις και είτε είναι μέρα είτε είναι νύχτα το ίδιο κάνει!





ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Αλλάζει η ώρα;;; Σίγουρα;;; Πότε;;; Σε παρακαλώ να μου το θυμίσεις Oroskope μου γιατί σήμερα το λες, αύριο θα το έχω ξεχάσει και θα την κάνω καμία γκάφα ... Πίσω ή Μπροστά πάει;;; Να αυτό με μπερδεύει πώς θα υπολογίσω τα προγράμματά μου;;; Ουφφφ τουλάχιστον θα κοιμηθούμε μία ώρα παραπάνω.



oroskopos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top