Τι πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στον εαυτό σου με βάση το ζώδιό σου

0

Αγάπησε τον εαυτό σου! Μόνο αυτόν έχεις πραγματικά δικό σου!

Προσπάθησε να κάνεις ό,τι μπορείς για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να βελτιωθεί και να ηρεμήσει. Όλοι έχουμε ελαττώματα. Αν όμως τα αναγνωρίσουμε και τα αποδεχτούμε, τότε θα μπορέσουμε να τα διορθώσουμε και θα σταματήσουμε να πληγώνουμε τον εαυτό μας εξ αιτίας της συμπεριφοράς μας.


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Προσπάθησε να δείχνεις μεγαλύτερη υπομονή γενικότερα στην ζωή σου. Μην θυμώνεις με το παραμικρό. Μην είσαι τόσο οξύθυμος και μην ξεσπάς στους δικούς σου ανθρώπους, χωρίς εκείνοι να φταίνε…





ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Το υπερβολικό πείσμα και η αδιαλλαξία δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν. Μάθε λίγο να συμβιβάζεσαι, να ακούς και φυσικά να δέχεσαι τις αλλαγές. Γιατί όπως λέει και ο Οικονομόπουλος «για κάποιο λόγο γίναν όλα»…





ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Πολλές φορές νιώθεις μια νευρικότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου ή την ζωή σου γενικότερα. Μην αφήνεις τον όποιο φόβο να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή σου.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Μην είσαι τόσο ανασφαλής, γιατί όταν υποτιμάς τον εαυτό σου, βάζεις ο ίδιος εμπόδια στην ζωή σου. Αξίζεις πολλά! Μην επιτρέπεις σε άλλους να σε κατευθύνουν.





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Κάποιες φορές τεμπελιάζεις περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε και σαμποτάρεις μόνος/η σου τις ευκαιρίες σου. Αν δεν κάνεις κινήσεις στην ζωή σου, θα μείνεις στάσιμος/η και αυτό δεν είναι καλό.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Έχεις τεράστιες προσδοκίες από τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου. Αποδέξου ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε συγκεκριμένα όρια. Δεν είμαστε Θεοί, ούτε τέλειοι.





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Η αυτολύπηση, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ζωή σου, δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Αντιμετώπισε τους φόβους σου, υπερασπίσου και φρόντισε τον εαυτό σου!





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Προσπάθησε να ελέγξεις τις εμμονές και τη ζήλεια σου. Να θυμάσαι ότι αυτά τα δύο στοιχεία του χαρακτήρα σου πρώτα θα «εξοντώσουν» εσένα και μετά τους άλλους.





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Κάνεις τα πάντα για να προστατέψεις την ελευθερία σου. Ακόμα και ψέματα θα πεις για να μην την χάσεις. Αυτό όμως σε κάνει αναξιόπιστο/η και να χάνεις σημαντικούς ανθρώπους από την ζωή σου.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Σε κανέναν δεν αρέσει να τον «δασκαλεύουν» και να του λένε τι να κάνει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κι εσύ τα ξέρεις όλα. Δέξου συμβουλές και αποδέξου ότι δεν έχεις πάντα δίκιο.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Συνήθως δείχνεις τα συναισθήματά σου με «ωμό» τρόπο. Αυτό ξενίζει τους γύρω σου και τους κάνει επιφυλακτικούς απέναντί σου. Εσύ σαμποτάρεις τον εαυτό σου με το να μην «ανοίγεσαι» στους άλλους.





ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Είσαι «μανούλα» στο να παίζεις μόνιμα το θύμα. Αυτό όμως σε βάζει σε μπελάδες κάποιες φορές γιατί ορισμένα άτομα σε εκμεταλλεύονται κι εσύ μετά δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις και να «γυρίσεις το παιχνίδι».






astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top