Τα ζώδια οι τύψεις και οι ενοχές τους

0

βασικοί λόγοι που κάθε ζώδιο θα νιώσει τύψεις και ενοχές...

Όλοι κάποιες στιγμές στη ζωή μας μετανιώσουμε πικρά για λάθη που μπορεί να κάναμε... Οι τύψεις και οι ενοχές είναι δύο αρνητικά ανθρώπινα συναισθήματα, τα οποία εντέλει μπορούν να λειτουργήσουν στην λύτρωση και την σύγχώρεση. Υπάρχουν ωστόσο άνθρωποι “ενοχικοί” που ακόμα και όταν δεν υπάρχει σπουδαίος λόγος και αιτία καταβάλονται από από τύψεις, λόγω των προσωπικών τους ανασφαλειών. Σε αυτό το άρθρο, σας μιλάμε για τις πιο συχνές αιτίες που οδηγούν κάθε ζώδιο σε τύψεις και ενοχές, ενώ συνάμα σας παραθέτουμε ποια είναι τα ζώδια που είναι από την φύση τους ενοχικά!


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός πολλές φορές μετανιώνει για τις παρορμητικές αντιδράσεις του και νιώθει ενοχές, για τον παιδιάστικο, απότομο, εκρηκτικό τρόπο που αντέδρασε όταν κάτι τον εκνεύρισε και τον έφερε εκτός ορίων. Συχνά νιώθει ενοχές για τα “μπινελίκια” που έριξε, γιατί ας μην ξεχάμε, το Κριάρι είναι νευρικό και αθυρόστομο.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος νιώθει ενοχές για πολλά πράγματα... Για το πολύ φαγητό που έφαγε, για τα πολλά λεφτά που σκόρπισε για τα λούσα του και την καλοπέρασή του, ενώ συχνά νιώθει ενοχές για τις τάσεις υπερκατανάλωσης που τον οδήγησαν σε άσκοπες αγορές. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσει πολλές φορές στη ζωή του ενοχές για το ασυγκράτητο πείσμα του που τον έκανε να μουλαρώσει και με τον τρόπο αυτό να απομακρυνθεί από σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος δεν νιώθει εύκολα το αίσθημα της ενοχής ... Δεν λείπουν ωστόσο οι στιγμές που μετανιώνει για λόγια που είπε, για πληροφορίες που του ξέφυγαν πάνω στον ενθουσιασμό του, για σκέψεις που έκανε, αλλά και για την ασυγκράτητη διάθεσή του να ανοιχτεί και να μοιραστεί τα μυστικά του σε ανθρώπους που πρώτα δεν τους είχε δοκιμάσει...



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος είναι ένα ενοχικό ζώδιο ... Συχνά νιώθει ενοχές ότι δεν έκανε αρκετά για τους αγαπημένους του, ότι μπορεί να τους απογοήτευσε, να τους στεναχώρησε ή να μην τους φέρθηκε σωστά . Όλες αυτές οι ενοχές δεν είναι πάντα βάσιμες, αλλά πηγάζουν στην ασυγκράτητη ανασφάλειά του.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο τέλειος, ο σωστός, ο μοναδικός, ο υπέρατος βασιλιάς του ζωδιακού ο Λέοντας, δεν μετανιώνει για πράγματα που έκανε και δεν νιώθει εύκολα το αίσθημα της ενοχής. Στην ουσία ωστόσο, δεν θέλει να δείξει ότι μετάνιωσε και δεν θέλει να βάλει τον εαυτό του στην διαδικασία να βιώσει ενοχικά συναισθήματα... Σε πολύ λίγες περιπτώσεις, μπορεί να νιώσει ενοχή, που δεν έκανε έναν άνθρωπο να περάσει καλά, να διασκεδάσει, δεν κατάφερετε να τον κάνει να χαμογελάσει και να ξεχάσει τον πόνο του! Μην ξεχνάμε ότι το Λιοντάρι είναι και ο διασκεδαστής του ζωδιακού!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος θα νιώσει ενοχές όταν ήταν πέραν από τις δυνάμεις του και δεν κατάφερε να βοηθήσει, να υποστηρίξει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη.. Δεν λείπουν και οι στιγμές που ο Παρθένος θα νιώσει ενοχές, για τον πολή σκληρό κτητικό του τρόπο. Είναι γνωστό ότι ο Παρθένος ασκεί πολύσ κληρή κριτική



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός είναι από τα ζώδια που τον καταβάλουν συχνά συναισθήματα ενοχικότητας τα οποία και πηγάζουν από την ανασφάλειά του αλλά και από την αδυναμία του να υποστηρίξει τον εαυτό του! Νιώθει ενοχή ότι μπορεί να αδίκησε έναν άνθρωπο, ότι μπορεί να έκανε λάθος, ότι δεν φέρθηκε έτσι όπως θα έπρεπε, ότι μπορεί να μην ήταν τόσο ευγενικός όσο θα μπορούσε ... Συχνά ωστόσο νιώθει και ενοχές ότι στην κρίσιμη στιγμή δήλιασε και δεν κατάφερε να πάρει μία απόφαση, την απόφαση που μπορεί ο ίδιος να ήθελε και αυτό τον έκανε να χάσει μία σημαντική ευκαιρία.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός συχνά νιώθει ενοχές, αλλά όχι από ανασφάλεια, αλλά επειδή αναγνωρίζει ότι αρκετές στιγμές στη ζωή του παρασύρεται από τα αρνητικά του ένστικτα... Νιώθει ενοχές για τις κακές σκέψεις που μπορεί να έκανε για έναν άνθρωπο, για την κακία ή και το μίσος που μπορεί να ένιωσε, για τις τάσεις εκδικητικότητας που μπορεί να τον έπιασαν.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότη δεν είναι ο ενοχικός τύπος του ζωδιακού, γιατί προσπαθεί να φιλοσοφεί τις καταστάσεις και κατανοεί ότι μέσα στη ζωή είναι και τα λάθη. Οι ενοχές του κάποιες στιγμές οφείλονται στα λάθη υπερβολής που μπορεί να έκανε , στα ρίσκα που πήρε, στα μεγάλα μεθύσια που έκανε (που έταξε μάλιστα ότι δεν θα ξανακάνει τέτοια κρεπάλη,μάταια όμως)



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως μπορεί να νιώσει ενοχές στη ζωή του για την σκληρότητα και τη παγερότητα που μπορεί να έδειξε σε παρελθόντα χρόνο. Μπορεί να μετανιώνει και για ευκαιρίες που έχασε είτε επειδή δεν ήταν έτοιμος, είτε επειδή οι καταστάσεις δεν του επέτρεπαν να κινηθεί σωστά, μεθοδικά και έτσι όπως θα έπρεπε! Ενοχικότητα ωστόσο μπορεί να νιώσει και για τη διαχείριση των οικονομικών και των επαγγελματικών του!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδρόχοος θα νιώσει ενοχές για τον φίλο που αδίκησε, για την φιλία που χάθηκε από αμέλεια ή παρανόηση... Συχνά μπορεί να νιώσει ενοχές για το αδέσποτο που δεν κατάφερε να του βρει σπίτι. Δεν λείπουν όμως και οι στιγμές που ένιωσε ενοχή για τις ξαφνικές εναλλαγές του, αλλά και για τις επαναστατικές του διαθέσεις που τον οδήγησαν σε ακραίες συμπεριφορές...



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς είναι από την φύση του αρκετά ενοχικός, αφού μόνιμα μέσα στην καρδιά του υπάρχει ο φόβος ή η ανησυχία μην επιβάρυνε κάποιον άνθρωπο, μην αδίκησε κάποιον άνθρωπο, μήπως δεν έδειξε όλη του την αγάπη ... Τον κατακυριεύουν οι αμφιβολίες που δεν τον αφήνουν να δει καθαρά μία κατάσταση με αποτέλεσμα να μετανιώνει πολλές φορές και για πράγματα που δεν θα έπρεπε!




oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top