Ιούνιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις

0

και τα σημαντικά γεγονότα του μήνα.

Ιούνιος 2020 ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, όπου μαζί του φέρνει 2 σημαντικές Εκλείψεις αλλά και σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα τα οποία θα μας απασχολήσουν άμεσα. Το καλοκαιράκι ξεκινά με δυναμικά γεγονότα που δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο!


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Αρκετά δύσκολος μήνας ο Ιούνιος για τους περισσότερους από εσάς, λόγω των εκλείψεων που θα συμβούν. Ωστόσο δεν λείπουν ευκαιρίες να αναδιοργανώσετε τα οικονομικά σας και να βρείτε μια πιο ρεαλιστική φόρμουλα για την κάλυψη των τρεχόντων αναγκών σας. Βέβαια δεν σας βοηθά η ψυχολογική σας κατάσταση και παράλληλα όμως δεν μπορείτε να μην είστε ευέλικτοι και συνεργάσιμοι. Προφυλάξτε την υγεία σας, αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους και να εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις και σχόλια. Η αισθηματική σας ζωή συνεχίζει να περνά μεταβατική περίοδο. Η καριέρα είναι ο τομέας που πρέπει να προσέχετε περισσότερο από όλους τους άλλους.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, έστω και ανάδρομη, κάνει ότι μπορεί για να σας καλύψει συναισθηματικά και πρακτικά. Ο Άρης στους Ιχθύς, αν και σε δυσαρμονία μαζί της, σας βοηθά κάθε τόσο μέσα από την προσφορά τρίτων ή φιλικών προσώπων. Ο Κρόνος έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τον Αιγόκερω και ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα σε αυτό το ζώδιο είναι η μεγάλη ασπίδα προστασίας που έχετε σε όποιον εξωτερικό κίνδυνο. Οι εκλείψεις του Ιουνίου θα φέρουν έκτακτα έξοδα και τη ρήξη μιας σχέσης με αιφνίδιο τρόπο. Παρόλα αυτά μπορείτε να κάνετε υπέρβαση βοηθούμενοι από την υπομονή που διαθέτετε και ακόμα καλύτερα αν μετατρέψετε το πείσμα σε στωικότητα



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Εκτός από το γεγονός των εκλείψεων που θα επηρεάσουν τους περισσότερους από εσάς, ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας πολύ διαφορετικός από τους άλλους αυτής της μεταβλητής περιόδου. Η Αφροδίτη αν και ανάδρομη στο ζώδιό σας, δεν θα σας στερήσει κάποιες ευχάριστες προοπτικές σε προσωπικό επίπεδο. Ο Άρης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς σας επιστρατεύει στον επαγγελματικό τομέα και σας υποχρεώνει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και για την υπεράσπισή του από εξωτερικές δυσκολίες που δεν θα λείψουν και για την προώθηση των σχετικών φιλοδοξιών σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι σύνθετη και κουραστική. Πολλοί άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα μονοπωλήσουν τον χρόνο και την προσοχή σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Αρκετά εξακολουθούν να είναι τα προβλήματά σας, αλλά τίποτα δεν πρόκειται να λυθεί με άγχος ή σπασμωδικές κινήσεις. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να αντιμετωπίσετε ήρεμα και αποφασιστικά την σύγχυση στον επαγγελματικό και στον οικογενειακό τομέα, έχοντας την σιγουριά ότι αν έχετε δίκαιο, θα τα βρείτε έστω και κάπως καθυστερημένα. Είναι γεγονός ότι τελικά θα αναγκαστείτε να δεχτείτε δυσάρεστες λύσεις, αλλά περνώντας ο καιρός θα διαπιστώσετε ότι ήταν και οι πιο συμφέρουσες για μια επιθυμητή γενική αλλαγή. Μερικοί θα δείτε μια αισθηματική σχέση να τελειώνει και αυτό θα σας στεναχωρήσει λίγο, παρά το γεγονός ότι το προκαλέσατε εσείς με τη στάση σας των δύο προηγούμενων μηνών. Ωστόσο παρά το βαρύ πλήγμα αυτού του μήνα, οι επιδόσεις σας στα επαγγελματικά σας μπορεί να είναι καλές, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της αποδοχής και την εξέλιξη των σχετικών συμφερόντων σας.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Πολλή κίνηση και ένταση προβλέπεται και αυτόν τον μήνα για τους περισσότερους από εσάς. Είναι σκόπιμο να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας, να μην διασκορπιστείτε σε δευτερεύουσες ασχολίες και να φροντίσετε το σταδιακό κλείσιμο των συσσωρευμένων εκκρεμοτήτων πάσης φύσεως. Οι εκλείψεις του Ιουνίου και η ανάδρομη Αφροδίτη θα αναστείλουν ένα σχέδιο που είχατε και θα προκαλέσουν συχνές, επαναλαμβανόμενες καθυστερήσεις σε καθημερινά ζητήματα. Ο Άρης στους Ιχυύς θα γίνει αίτιος συναισθηματικών αναμοχλεύσεων και κάποιων περιστασιακών αντιξοοτήτων κοινωνικού χαρακτήρα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Ιούνιος εξακολουθεί να είναι ένα δύσκολο διάστημα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα και θα ήταν σκόπιμο να αντιμετωπίσετε όλα τα προβλήματά σας με πολλή προσοχή και σύνεση. Αποφύγετε έξοδα, δάνεια και ριψοκίνδυνες επιλογές οικονομικού χαρακτήρα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες που θα δυσκόλευαν τις εξελίξεις . Κάποιοι ωστόσο μπορείτε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας βοηθούσαν να προβληθείτε περισσότερο και να κερδίσετε μέρος του χαμένου χρόνου. Αποφύγετε επίσης να εκτεθείτε με αταίριαστα σχόλια και κρίσεις που δεν σχετίζονται με τις δικές σας δραστηριότητες. Αισθηματικά εκφραστείτε ειλικρινά, έστω και αν κάτι τέτοιο μπορεί να σας δημιουργεί άγχος και προβληματισμό.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση στα ζητήματα που προκύπτουν στην οικογένεια και που επηρεάζουν καθημερινά το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι. Σκεφτείτε επίσης ψύχραιμα και μην επιλέγετε τον πιο ακραίο τρόπο για να επιλύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους. Η ένταση δεν σας ωφελεί αυτόν τον μήνα και καλό θα ήταν να την αποφύγετε όπου μπορείτε. Στην εργασία, υπερασπιστείτε έξυπνα τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σας και μην παρασύρεστε από διαθέσεις της στιγμής που μπορεί να βλάψουν όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Οι ελεύθεροι φροντίστε να ελέγχετε την παρόρμησή σας σε στιγμές συναναστροφών που δεν εγγυώνται τίποτα περισσότερο από μια ευχάριστη και προσωρινή συγκυρία.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Οι αποφασιστικές αλλαγές που σας αγχώνουν θα αποβούν προς όφελός σας όταν πραγματοποιηθούν και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να αργήσει. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις όποιες υποχρεώσεις σας και να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα από άλλες περιόδους. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας σε τομείς που σας παρέχουν ικανοποίηση. Οι ελεύθεροι μπορεί να συγκινηθείτε από κάποιον άνθρωπο που θα συναντήσετε στον οποίο και θα πρέπει να δώσετε και χρόνο για να ξεδιπλώσει τις πτυχές του χαρακτήρα του. Οικονομικά λειτουργήστε με σύνεση και με ωριμότητα, ιδιαίτερα αν οι υποχρεώσεις σας εξαρτώνται από τις τωρινές, δικές σας ενέργειες.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Η υγεία και η διάθεσή σας αναπτερώνονται και αυτό σας βοηθά να ασχοληθείτε με τις δύσκολες υποθέσεις που σας προβληματίζουν. Μην ξεχνάτε όμως πως κάθε μεταβατική κατάσταση είναι και δύσκολη και είναι φυσικό να χρειάζεται υπομονή και αντοχή στην κούραση. Η έκλειψη της Σελήνης στις αρχές του μήνα στο ζώδιό σας, επηρεάζει τα δρώμενα που σας αφορούν και τη στάση σας απέναντί τους. Όσο και αν προβληματίζεστε όμως με ορισμένες πτυχές της καθημερινότητάς σας, προβλέπεται ότι σύντομα θα βρείτε τρόπους τακτοποίησης των εκκρεμοτήτων και των ζητημάτων που καθυστερούν τα σχέδιά και την εξέλιξή σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Όσο αφήνετε το άγχος και την νευρικότητα να σας κυριεύουν, τόσο απομακρύνεστε από τις ωφέλιμες ενέργειες και αποφάσεις που επείγουν να λειτουργήσουν προς όφελός σας. Οι εξελίξεις φαίνεται να σας προβληματίζουν και να σας δυσκολεύουν, καθώς σας ζητούν να προσαρμοστείτε άμεσα στα επαγγελματικά δρώμενα, σας φέρνουν ανθρώπους με τους οποίους δυσκολεύεστε να συνεργαστείτε και σας εμποδίζουν να είστε τόσο αποτελεσματικοί μέσω της εργατικότητάς σας όσο θα θέλατε. Φανείτε όμως ψύχραιμοι, επιμείνετε λίγο περισσότερο στην επίλυση των όσων σας προβληματίζουν και επωφεληθείτε από συγκυρίες και συμπτώσεις που ευνοούν μεσοπρόθεσμα τα συμφέροντά σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο μήνας προβλέπεται έντονος και με αρκετή δραστηριότητα για τους περισσότερους από εσάς, που θα κληθείτε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας αλλά και τις μέχρι τώρα επιδιώξεις σας. Πολλά υπόκεινται στην δύναμη των αλλαγών που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα, αλλά άλλο τόσο μπορείτε με τις κατάλληλες ενέργειες να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Αν είστε διπλωμάτες στην συμπεριφορά, μπορείτε να διευρύνετε τις απαιτήσεις σας σε ότι έχετε συμβάλει να παραμείνει στην πρώτη γραμμή στην εργασία σας. Αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή είναι πιθανές, αλλά ότι αλλάζει φαίνεται να σας εξυπηρετεί και να μην σας βλάπτει. Δώστε στον χρόνο την προσοχή που του αρμόζει και δείτε την θετική εκδοχή σε όσα συμβαίνουν γύρω σας!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Η ένταση και η κινητικότητα είναι δεδομένη για τους περισσότερους από εσάς αυτόν τον μήνα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήνετε τις δυσκολίες να σας καθυστερούν από τους στόχους σας. Φροντίστε να έχετε τους κατάλληλους συνομιλητές όσον αφορά στην εξέλιξη της καριέρας σας, ή να μην αφήνετε τις ιδέες σας να μένουν στο συρτάρι όταν κρίνετε ότι υπάρχουν ευκαιρίες για να μπουν σε εφαρμογή. Αισθηματικά, η ρευστότητα του μήνα σας κάνει να είστε σκεπτικοί και να αλλάζετε συχνά το πρόγραμμα και τις δραστηριότητές σας. Παραμείνετε δραστήριοι στα πρακτικά σας ζητήματα και βελτιώστε τα οικονομικά σας μέσα από κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.




από τον Κώστα Λεφάκη
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top