Τα Ζώδια και η σχέση τους με το Τηλέφωνο

0

Ποια ζώδια μιλούν στο τηλέφωνο για ώρες;

Πόσες ώρες περνάς με το τηλέφωνο αγκαλιά; Σίγουρα πολλές, όχι μόνο για να μιλήσεις, αλλά πλέον έχει γίνει η προέκταση του χεριού και για σερφάρισμα στο διαδίκτυο και στα social media. Ποια είναι η σχέση των 12 Ζωδίων με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες; Πόσο εύκολα μπορείς να τους βρεις το τηλέφωνο; Ποια είναι τα χούγια τους;


ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός εκνευρίζεται με το τηλέφωνο, τον ήχο του, αλλά και από τα συνεχή τηλεφωνήματα ... Θα θελε να το σπάσει πολλές φορές και μη σου πω μάλιστα ότι πάνω στα νεύρα του έχει πετάξει πολλές φορές το κινητό ή το ακουστικό .... Μιλά γρήγορα, κοφτά, βροντερά, ίσα – ίσα για τα τυπικά ... Μην περιμένεις γλύκες και αγαπουλίτσες από το τηλέφωνο, δεν θα τις έχεις.



ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος αγαπά να μιλά στο τηλέφωνο με τον σύντροφό του ή με τα άτομα που έχει έναν πολύ στενό σύνδεσμο. Η φωνή του είναι αργή, μεθυστική, με πολύ όμορφο τόνο και σου αρέσει να τον ακούς να σου μιλά για ώρες ... Ο ίδιος προτιμά να σε ακούει, παρά να σου μιλάει. Προτιμά την τετ-ατ-τετ επαφή, ωστόσο όταν δεν γίνεται διαφορετικά αρκεί με αγάπες και σαλιαρίσματα από το τηλέφωνο!



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τηλεφωνική του γραμμή (στο σπίτι ή στο κινητό) είναι μόνιμα κατειλημένη, τον ίδιο αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι τον κουράζει να μιλάει με τις ώρες στο τηλέφωνο, η αλήθεια είναι όμως ότι είναι το αγαπημένο του σπορ. Ο Δίδυμος είναι μόνιμα με ένα ακουστικό στο χέρι, πάντα κάτι βρίσκει να πει και δεν βαριέται σε καμία περίπτωση την επικοινωνία. Κάνει το χιούμορ του, το καλαμπουρι του ενώ είναι βέβαιο ότι θα διαπιστώσεις πως λέει πολλά περισσότερα μέσω του τηλεφώνου παρά από κοντά...



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος προτιμά την φυσική επαφή και να μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα αγαπημένα του πρόσωπα, να τα αγκαλιάσει και να έχει μία ουσιαστική επικοινωνία μαζί τους. Ωστόσο και το τηλέφωνο είναι ένα μέσο έκφρασης και επικοινωνίας για τον υδάτινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού, όπου μέσω του τηλεφώνου καταφέρνει και ανοίγει και την ψυχή του και εκμυστηρεύεται τα εσώψυχά του! Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του κρατούν για ώρες, ενώ ένα αγαπημένο του σπορ μέσω του τηλεφώνου είναι και το .... κουτσομπολιό!



ΛΕΩΝ
Για τον Λέοντα το τηλέφωνο είναι μέσο διασκέδασης και όχι τόσο εξυπηρέτησης. Γκρινιάζει συχνά όταν χτυπά ακατάπαυστα το τηλέφωνο του από φίλους, συνεργάτες, δουλειές, μεταξύ μας όμως απολαμβάνει τις στιγμές που έχει ζήτηση και τον ψάχνουν όλοι , γιατί επιβεβαιώνεται το “εγώ” του! Αργεί πάντα να σηκώσει το τηλέφωνο, ή μπορεί και να χάνει επί τούτου κλήσεις, γιατί είναι μία φίρμα και δεν θέλει να δείχνει ότι είναι διαρκώς πάνω απο ένα τηλέφωνο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι ζώδιο της επικοινωνίας, αφού ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του, έτσι λοιπόν η σχέση του με το τηλέφωνο είναι άμεση, στενή και καλή, ωστόσο τηρεί πάντα χρονικά πλαίσια στις ομιλίες του ενώ πιστεύει ότι το τηλέφωνο είναι αποκλειστικά ένα μέσο εξυπηρέτησης. Δεν θα μιλήσει άσκοπα στο τηλέφωνο, θα πρέπει να υπάρχει ένας σημαντικός λόγος γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος. Είναι ο τύπος που θα τον δεις ωστόσο μόνιμα με ένα handsfree στο αυτί, γιατί όπως λέει δεν θέλει να πάθει αυχενικό, αλλά και η συχνή χρήση του κινητού δεν κάνει καλό για την υγεία!



ΖΥΓΟΣ
Η γλυκιά, μελωδική φωνή του σε κάνει να κολλάς και να θες να του μιλάς για ώρες στο τηλέφωνο... Τα μελιστάλαχτα λόγια του σε σκλαβώνουν, ενώ η ευγένειά του σε κάνει να θες συνέχεια να τον ακούς! Φυσικά μιλάμε για τον Ζυγό, όπου έχει μία στενή συντροφική σχέση και με το τηλέφωνο, το οποίο και το θεωρεί ως μέσο έκφρασης, επικοινωνίας αλλά και διασκέδασης. Είναι ο τύπος που θα σου τραγουδήσει μέσω τηλεφώνου, θα σου κάνει αφιερώσεις, θα σου πει πόσο σε αγαπά και θα σου δείξει με κάθε τρόπο τα αισθήματα που έχει για σένα!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι ο μυστήριος τύπος του ζωδιακού και ακριβώς μυστήρια είναι και η σχέση του με το τηλέφωνο. Σπάνια θα σηκώσει το τηλέφωνο στις κλήσεις σου, θα θελήσει να κρατήσει την ιδιωτικότητά του αλλά και να σε κάνει να ανησυχήσεις ή και να τον αναζητήσεις. Ο ίδιος είναι συνήθως αυτός που θα πάρει την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά και ναι εκεί θα τον δεις να σου ανοίγεται και να μιλάει για ώρες. Στις τηλεφωνικές του επικοινωνίες τις περισσότερες φορές σε βάζει ο ίδιος σε μία διαδικασία εκ βαθέων εξομολόγησης!



ΤΟΞΟΤΗΣ
Τρελό παιδί χαρά γεμάτο είναι ο Τοξότης σε όλους τους τομείς της ζωής του, ακόμα και στις επικοινωνίες του από το τηλέφωνο... Είναι μόνιμα με ένα κινητό στο χέρι, του αρέσει να παίζει , να κάνει αναπάντητες, να αλλάζει τη φωνή του, να στήνει φάρσες... Όταν αρχίζει μάλιστα να μιλά δεν σταματά, σε σημείο που λες “Ώχου πια γλώσσα δεν βάζεις μέσα σου με έπιασε πονοκέφαλος”!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξέρει καλά όλα τα προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και μπορεί να σε πληροφορήσει ποια είναι η καλύτερη προσφορά που παίζει αυτή την στιγμή στην αγορά ... Αιγόκερως είναι αυτός να μην γνωρίζει τα πακέτα προγραμμάτων και στην επικοινωνία;;; Το τηλέφωνό του χτυπά ακατάπαυστα, τις περισσότερες φορές για δουλειές. Ο ίδιος το χρησιμοποιοεί για τυπικούς λόγους αλλά και για την εργασιακή του διαχείριση και τον προγραμματισμό. Δεν λέει πολλά λόγια, είναι κοφτός, άμεσος αλλά και απόλυτα συνεπής!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εδώ βλέπουμε τον αέρινο αλλά και τρελιάρη τύπο του ζωδιακού, που έστω και αν θέλει την άμεση επικοινωνία, που τον χάνεις, πού τον βρίσκεις είναι μόνιμα με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Είναι μάλιστα ο τύπους που ανακαλύπτει πρώτος όλα τα gadgets τεχνολογίας, για να κάνει την επικοινωνία ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη. Η σχέση του με το τηλέφωνο είναι φιλική, αν και μεταξύ μας ο ίδιος έχει κάνει βήματα μπροστά και πλέον προτιμά τις βιντέο – κλήσεις!



ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς είναι ο αφηρημένος του ζωδιακού, παρόλο που αγαπά την επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους, είναι αυτός που θα ξεχάσει να φορτίσει το τηλέφωνό του, θα ξεχάσει να σου τηλεφωνήσει, άσε που μπορεί να χτυπά το τηλέφωνό του και ο ίδιος να είναι στον κόσμο του και να μην το ακούει! Στις τηλεφωνικές του επικοινωνίες είναι ζεστός, τρυφερός, ενώ ο τρόπος έκφράσης του και τα λόγια του, σε ταξιδεύουν! Όταν είναι και ερωτευμένος;;; Εκεί να δεις γλέντια με το τηλέφωνο!




oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top