Πώς περνούν τα ζώδια την καραντίνα του Κορωνοϊού;

0

Με κέφι, μεράκι, φαντασία αλλά και αλήθεια...

Τα πάντα έχουν παγώσει, το λουκέτο έχει πέσει αυτό το διάστημα σε όλο τον κόσμο λόγω κορωνοϊού και όλοι είμαστε σε καραντίνα, μέσα στα σπίτια μας, περιμένοντας πότε θα μπορέσουμε με τρόπο ασφαλή να γυρίσουμε και πάλι πίσω στις συνήθειές μας, στα χούγια μας, στην καθημερινότητα μας και στην ελευθερία μας... Lock Down λοιπόν για τις περισσότερες χώρες του πλανήτη και ο κάθε ένοικος της βιώνει με τρόπο διαφορετικό αυτή την δύσκολη φάση του εγκλεισμού ... Εμείς βάλαμε κέφι, μεράκι, φαντασία και σας μεταφέρουμε πώς βιώνει κάθε ζώδιο την περίοδο της καραντίνας.



Είναι ο λεγόμενος καβγατζής, όπου από το πρωί που θα ξυπνήσει θα ψάξει να βρει τους λόγους και τις αιτίες για να ξεσπάσει ή για να ρίξει φυτιλιές και να δει τους άλλους να τσακώνονται ... Μα πώς θα περάσει όλη η μέρα να μην βάλουμε και λίγο νεύρο, να μην γίνει κάτι της, να μην ανάψουν τα αίματα;;; Ξέχωρα από την πλάκα ο Κριός είναι αυτός που όλη μέρα στέλνει SMS στο 13033 τη μία για να βγει σωματική άσκηση, την άλλη για να πάει περίπτερο, την άλλη για να πάει σούπερ μάρκετ ... Όλο και κάποια δικαιολογία θα βρεί για να κάνει κάτι, άπραγος δεν μένει!




Ο Ταύρος είναι αυτός που απολαμβάνει περισσότερο από όλους την περίοδο της καραντίνας... Στο σπίτι του, στο αραλίκι του, στον καναπέ του, βλέπει τις ταινιάρες του, τρώει τις φαγητάρες του και όλα κυλούν αργά ακριβώς όπως ο ίδιος θέλει πάντα ... Δεν θα τον ακούσεις να παραπονιέται, να βαριέται ενώ μπορώ να πω ότι είναι και αυστηρά συνεπής στο μένουμε σπίτι... Άντε θα τον πετύχεις να κατεβάζει τα σκουπίδια και να πηγαίνει μία φορά στις 10 μέρες σουπερ μάρκετ για προμήθειες και μετά πάλι ξανά γρήγορα στον καναπέ ....




Ο Δίδυμος είναι αυτός που μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο και τον ακούει όλη η γειτονιά... Τους έχει θυμηθεί όλους και τους έχει τηλεφωνήσει ... Παλιούς συμμαθητές; Τους φίλους από το στρατό, παλιά γκομενικά;;;; Με τους πάντες έχει ανταλλάξει απόψεις αυτό το διάστημα ... Βράζει στο ζουμί του, δεν μπορεί να σταθεί σε ένα σημείο και επειδή στερείται της κοινωνικοποίησης που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι μόνιμα με βιντεοκλήση με τα φιλαράκια του!




Ο Καρκίνος είναι ο τύπος που βιώνει την καραντίνα με πολλές εναλλαγές ... Τη μία στιγμή μπορεί να νιώθει ασφαλής, σταθερός και σίγουρος που προστατεύεται μέσα στο σπίτι αυτός και η οικογένειά του ... Την βγάζει στη κουζίνα, έχει ξεσηκώσει και έχει κάνει όλες τις συνταγές του Πετρετζίκη και φυσικά είναι αυτός που θα φωνάξει στα πρόσωπα που αγαπά: μην ξεχάσεις τα γάντια, την μάσκα σου και πλύσου καλά μόλις τα βγάλεις .... Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που τον Καρκίνο τον παίρνει από κάτω, νιώθει μοναξιά, φοβάται τι θα γίνει στη συνέχεια, ενώ του βγαίνει έντονη ανησυχία για τα υπερήλικα πρόσωπα της οικογένειας να μην πάθουν κάτι κακό!




H βεντέτα της καραντίνας, ο Λέοντας δεν μπορώ να σου πω ότι ευχαριστιέται αυτή την φάση του εγκλεισμού ... Μα πώς και να το ευχαριστηθεί άλλωστε , αφού δεν μπορεί να πάει ούτε κομμωτήριο, ούτε για τα νύχια του, ούτε για τις περιποιήσεις του ... Άσε που δεν έχει μόνιμα το θαυμασμό και τα κοπλιμέντα από όλο το περιβάλλον του... Βγάζει σέλφι όλη την ώρα από το κινητό, κάνει μόνος του κούρες ομορφιάς, φλερτάρει και παίζει για να επιβεβαιωθεί ενώ αν έχει σχέση είναι μόνιμα στα ερωτόλογα, μπας και περάσει η ώρα λίγο πιο γρήγορα.




Ο Παρθένος, είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την καραντίνα, γιατί με αυτό τον τρόπο νιώθει πιο ασφαλής για την υγεία την δική του αλλά και όλου του κόσμου. Την περίοδο αυτή έχει διαβάσει τα πάντα για τον ιό, γνωρίζει κάθε μικρή λεπτομέρεια και ενημερώνει και τους δικούς του ανθρώπους για όλα αυτά που πρέπει να προσέξουν! Αποφεύγει τις εξόδους έξω και ναι πολύ θα θελε να υπάρχει ένα πιεστικό μηχάνημα που θα βγάζει αντισηπτικό για να ψεκάζεται ολόκληρος! Ξέρετε είναι ο τύπος που μόλις επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ αφήνει έξω τα παπούτσια, βγάζει στο μπαλκόνι τα τρόφιμα, και περνά τις συσκευασίες με Ντετόλ ... Πάντα είχε μία δόση υπερβολής με την καθαριότητα, τώρα έχει παραγίνει, ωστόσο τώρα κανένας δεν τον παρεξηγεί κιόλας και αυτό είναι κάτι που τον κάνει χαρούμενο.




Ο φλερτατζής του ζωδιακού που τον χάνεις πού τον βρίσκεις, όλο με ένα κινητό στο χέρι να ανταλλάσει μηνυματάκια με υποψήφιους εραστές ... Ναι και ο κορωνοίός με έρωτα περνά για το Ζυγό, όπου κοιτάζει πώς θα επωφεληθεί την περίοδο αυτή, προκειμένου να βρει το άλλο του μισό! Η γκρίνια του μόνιμη, πόσο μάλλον όταν βλέπει τα σπασμένα νύχια ή την ρίζα να έχει κατέβει ... Τι να τον κάνεις όμως ... Ζυγός είναι θα του περάσει!




Ο Σκορπιός είναι αυτός που προσπαθεί να εξιχνιάσει το μυστήριο και την συνωμοσία που υπάρχει γύρω από τον ιό . Ξέρετε είναι αυτός ο τύπος που στέλνει τα ομαδικά μηνύματα στο messenger τα οποία λένε “Ξυπνήστε μην τρώτε κουτόχορτο κλπ” . Βλέπει όλα τα βίντεο αλλά και τις ταινίες μυστηρίου, προσπαθεί να λύσει τον γρίφο να βρει τον κώδικα πίσω από όλα αυτά που ζούμε... Στο τέλος κουράζεται, απελπίζεται και ... δεν θέλει να μιλήσει σε άνθρωπο! Γενικά ωστόσο, είναι το ζώδιο που τα πάει καλά με την απομόνωση!




Τόση ενέργεια που να την διοχετεύσει ο άνθρωπος ... συμπάσχουμε όλοι μαζί με τον Τοξότη, όπου πράγματι η καραντίνα του είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί είναι ο άνθρωπος που δεν μπορεί να κάτσει σε ένα σημείο, πόσο μάλλον τώρα που έχει περάσει και ο Άρης στον Υδροχόο και του δίνει μεγάλη ενέργεια... Είναι ο τύπος που δεν χάνει την αισιοδοξία του, φιλοσοφεί τις καταστάσεις, προσπαθεί να κάνει τους πάντες να γελάσουν και ναι είναι ο τύπος που φτιάχνει τα χιουμοριστικά βιντεάκια και τις έξυπνες εικόνες που διακωμοδούν την κατάσταση που βιώνουμε.




Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που φυσά και ξεφυσά από το πρωί που θα ξυπνήσει ως το βράδυ που θα κοιμηθεί ... Ο καριερίστας του ζωδιακού αισθάνεται πόνο, καημό, θυμό και όλα τα αρνητικά συναισθήματα γιατί πιστεύει ότι όλοι οι κόποι που έχει κάνει ως σήμερα έχουν πάει χαμένη. Ένα φιλόδοξο ζώδιο που πάντα θέτει στόχους, τώρα κοιτάζει μόνο το στόχο πώς θα ξεφύγουμε από την καραντίνα και πώς θα ορθοποδήσουμε οικονομικά ... Αυτό με τα οικονομικά πολύ τον τσουρουφλάει την αλήθει ανα την λέμε... Πώς περνά τη μέρα του;;; Με ένα κομπιουτεράκι κάνοντας υπολογισμούς για τα έξοδα.




Ο Υδροχόος είναι ο τύπος που βρίσκεται μόνιμα κολλημένος στο ίντερνετ, έχει γραφτεί σε όλες τις ομάδες, έχει κάνει και ομαδικές συζητήσεις για να ανταλλάσει απόψεις και διαρκώς σχολιάζει και κουβεντιάζει τα πάντα γύρω από την πολιτική τον κ. Τσιόδρα αλλά και τον κ. Χαρδαλιά ... Άσε που ξέρει κάθε τους κουβέντα... Ξεκάθαρη πολιτική άποψη και υπερ του συλλογικού καλού, φροντίζει για το σύνολο όμως ταϊζει συνάμα και όλα τα αδέσποτα της γειτονιάς.




Ο Ιχθύς στην καραντίνα έχει τα ψυχολογικά του ... Ξέρετε είναι ο τύπος που πριν την καραντίνα μπορεί να έβγαινε μία φορά το μήνα έξω, αλλά τώρα νιώθει να πιέζεται με τους περιορισμούς που υπάρχουν.... Ανησυχεί για το μέλλον του κόσμου, θρηνεί όταν ακούει για τους θανάτους και στεναχωριέται που δεν θα καταφέρει να πάει στην εκκλησία για την Ανάσταση! Το δάκρυ πέφτει κορόμηλο λοιπόν και έτσι για την εναλλαγή μπορεί και να ρομαντζάρει κάποιες στιγμές.




oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top