Πώς αγαπούν τα ζώδια;

0

Με ποιο τρόπο αγαπά κάθε ζώδιο;;;

Μέρες αγάπης, ζεστασιάς, συντροφικότητας ... Κάθε άνθρωπος βιώνει την αγάπη με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, έτσι πολλές φορές μπορεί να βρισκόμαστε στην αναζήτηση ή και στην αμφιβολία για το αν πραγματικά έχουν αισθήματα... Εμείς ετοιμάσαμε για εσάς, ένα άρθρο που αναφέρεται στον τρόπο που αγαπά κάθε ζώδιο ... Απολαύστε το!



Ο Κριός αγαπά αυθόρμητα, σπινθηροβόλα, με μεγάλο ενθουσιασμό και ανοίγει την καρδιά του σαν να είναι μικρό παιδί. Πολλές φορές δεν μπορείς να κατανοήσεις αν τα συναισθήματά του είναι υπερβολικά ή πρόσκαιρα, είναι γεγονός όμως ότι όταν ένας Κριός αγαπά με βαθύτατη ειλικρίνεια.




Ο Ταύρος μπορεί να αργήσει να σου πει πως σε αγαπά, γιατί είναι της άποψης ότι η αγάπη είναι το πιο σημαντικό συναίσθημα και αυτή την λέξη πρέπει να την λέμε όταν πραγματικά την νιώθουμε. Αγαπά με πίστη, με σταθερότητα, με ζεστασιά και η αγάπη του ταύρου είναι μία αγάπη που κρατά για πάντα!




Ο Δίδυμος αγαπά σαν ένα μικρό παιδί, και θα σου δείξει τα συναισθήματά του με τον πιο αστείο, χιουμοριστικό τρόπο! Μαζί του θα κάνεις πολλές συζητήσεις που θα αφορούν την αγάπη, θα σε μπερδέψει με τις θεωρίες του, όμως ένα πράγμα πρέπει να θυμάσαι για αυτόν... Ο Δίδυμος αγαπά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο που δύσκολα θα μπορέσεις εσύ να κατανοήσεις!



Ο Καρκίνος αγαπά με όλη του την ψυχή και στο δείχνει με την φροντίδα και την υπερπροστατευτικότητα του! Όταν αγαπήσει, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι οικογένειά του και πολλές φορές μπορεί να σε πνίγει με όλο το συναίσθημα που σου εκφράζει!





Ο Λέοντας αγαπά «Βασιλικά» , γενναιόδωρα, απόλυτα και υπερβολικά! Θα κάνει τα πάντα για να στο δείξει, ενώ πολλές φορές θα αφήσει στην άκρη τον εγωισμό του , εκεί θα καταλάβεις ότι όντως μέσα του υπάρχει βαθιά και ειλικρινή αγάπη! Ωστόσο, να θυμάσαι πως όταν ένας Λέοντας αγαπά, έχει και τις απαιτήσεις του και θέλει μόνιμα την προσοχή και το ενδιαφέρον σου!



Ο Παρθένος αγαπά και το δείχνει με πράξεις, φροντίζει, προσφέρεται, κάνει τα πάντα για να σου συμπαρασταθεί και να σε υποστηρίξει ... Σε κριτικάρει γιατί θέλει να σε βελτιώσει και νιώθει ότι είναι προσωπική του ευθύνη η ευτυχία σου! Μην περιμένεις από το στόμα του τα μεγάλα λόγια, δεν θα τα ακούσεις... Ο Παρθένος μιλά μέσα από τις κινήσεις του, οι οποίες είναι πράγματι η καλύτερη απόδειξη της αγάπης του!



Ο Ζυγός αγαπά εύκολα, γρήγορα, με αφοσίωση και με απόλυτη συντροφικότητα. Πιστεύει ότι στην αγάπη τα δύο γίνονται ένα, έτσι λοιπόν δείχνει με κάθε τρόπο τα συναισθήματά του χωρίς να σε αφήσει να αμφιβάλεις!





Ο Σκορπιός αγαπά απόλυτα, παθιασμένα, με όλο το βάθος της ψυχής του και μέσα από την αγάπη του μεταλλάσσεται γίνεται ένας άνθρωπος διαφορετικός! Όταν αγαπά, γίνεται απόλυτος, κτητικός, θέλει να έχει τον έλεγχο και την αποκλειστικότητα του ανθρώπου που αγαπά ... Προσοχή όμως, γιατί για αυτό το ζώδιο η αγάπη και το μίσος κρέμονται από μία λεπτή κλωστή!



Ο Τοξότης αγαπά αυθόρμητα, αληθινά, υπερβολικά, με ενθουσιασμό επιθυμώντας όμως να διατηρεί την ελευθερία του! Πολλές φορές γίνεται ένα ανυπάκουο παιδί όπου δεν μπαίνει σε μέτρα και σταθμά, όμως την αγάπη του πάντα θα την δείξει, ακόμα και αν είστε τσακωμένοι ή έχετε καιρό να μιλήσετε!




Ο Αιγόκερως δεν αγαπά εύκολα, θέλει κόπο, χρόνο, προσπάθεια, αλλά και πράξεις για να αφήσει την καρδιά του ελεύθερη. Όταν αγαπήσει ωστόσο το κάνει με πίστη, σταθερότητα και η αγάπη του κρατά για πάντα... Αν δεν σταθείς αντάξιος της αγάπης που σου έδειξε, θα κρατήσει τις αποστάσεις του για να σε τιμωρήσει!




Ο Υδροχόος αγαπά άνευ όρων και κανόνων και πιστεύει ότι η αγάπη είναι μία, για όλα τα πλάσματα αυτού του πλανήτη. Αγαπά με τον ίδιο τρόπο τον/την σύντροφο, τους φίλους, τα ζώα, την φύση κλπ ... Αρκετές στιγμές φαίνεται «ψυχρός» ή και κάπως ισοπεδωτικός, στην ουσία όμως είναι ο άνθρωπος που θα δείξει την αγάπη του αψηφώντας τα δικά του θέλω!



Ο Ιχθύς αγαπάμε ανιδιοτέλεια και δείχνει τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο, προσφέροντας, θυσιάζοντας, αφήνοντας στην άκρη τις δικές του ανάγκες! Γίνεται ένας ουσιαστικός συνοδοιπόρος, όπου σου προσφέρει τόσο με τα λόγια όσο και με τις πράξεις του αυτά που αισθάνεται... Εύκολα μπορεί να τον θεωρήσεις δεδομένο, όμως δεν είναι!



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top