Πόσοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;

0

Αν νομίζεις πως το ερώτημα είναι αφελές, γελιέσαι!

Το κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά μπροστά σε μια καμένη λάμπα! Μόνο η αστρολογία μπορεί να σου δώσει σε αυτό το μείζον υπαρξιακό ζήτημα τις σωστές απαντήσεις!



Πόσοι Κριοί χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Μόνο ένας. Γιατί ρωτάς όμως; Σου κάηκε καμιά λάμπα και θες να τον αγγαρέψεις; (2) Κανένας. Οι Κριοί δε φοβούνται το σκοτάδι. (3) Μόνο ένας Κριός, αλλά πάρα πολλές λάμπες, αφού θα σπάσει τις περισσότερες από τα νεύρα του, αν δε βιδώνουν σωστά.





Πόσοι Ταύροι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Δυο, για να μπορούν να το γιορτάσουν μετά, με ένα καλό γεύμα και υπέροχο σεξ. (2) Κανένας! Στους Ταύρους δεν αρέσει να αλλάζουν τίποτα. (3) Ένας, αλλά θα πρέπει πρώτα να τον πείσεις ότι η λάμπα που κάηκε είναι άχρηστη και πρέπει να την πετάξει.





Πόσοι Δίδυμοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Δύο. Αλλά θα χρειαστούν κι ένα ασύρματο τηλέφωνο, μία σύνδεση στο Ίντερνετ και ένα αντίγραφο με οδηγίες, για το πώς αλλάζεις μια λάμπα. (2) Φυσικά δύο! Θα τους πάρει μια εβδομάδα να το κάνουν, αλλά όταν τελειώσουν, η λάμπα θα απαντάει στα τηλεφωνήματα, θα κρατάει σημειώσεις, θα μιλάει Ισπανικά, Ιταλικά και Γερμανικά και φυσικά θα φέγγει με όποιο χρώμα θες. (3) Δύο, αλλά θα καθυστερήσουν λίγο, αφού τσακώνονται για το ποιος θα πρέπει να κάνει τι!




Πόσοι Καρκίνοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Μόνο ένας. Αλλά θα χρειαστεί τουλάχιστον τρία χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορέσει να το ξεπεράσει. (2) Κανένας. Ο Καρκίνος έχει ήδη δεθεί συναισθηματικά με την παλιά λάμπα και δε σκοπεύει να την πετάξει, μόνο και μόνο επειδή κάηκε! (3) Κανένας! Μην τον βάλεις να σου αλλάξει λάμπα, γιατί θα πεθάνει από το άγχος του, μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα!




Πόσοι Λέοντες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Κανένα. Οι Λέοντες δεν αλλάζουν λάμπες. Ο γραμματέας τους θα προσλάβει έναν Παρθένο για να κάνει τη δουλειά, ενώ ο Λέων θα διασκεδάζει έξω. (2) Ένας. Αυτός θα κρατάει τη λάμπα κι ο κόσμος θα γυρίζει γύρω από αυτόν. (3) Κανένας. Ο Λέων θα διατάξει κάποιον άλλο να την αλλάξει. (4) Κανένας. Οι Λέοντες είναι τόσο λαμπεροί, που ακτινοβολούν από μόνοι τους.




Πόσοι Παρθένοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Κανένας. Οι Παρθένοι δεν έχουν χρόνο να αλλάξουν τις λάμπες τους. Είναι πολύ απασχολημένοι να αλλάζουν τις λάμπες των άλλων. (2) Περίπου ένας, με μία απόκλιση +/-1 του εκατομμυριοστού. (3) Λοιπόν, ένας για να δει ότι η λάμπα έχει καεί, ένας για να καταγράψει την ώρα που κάηκε και την ημερομηνία που αγοράστηκε, ένας για να αποφασίσει ποιανού λάθος ήταν που κάηκε και να ρωτήσει γιατί διάλεξε αυτήν τη συγκεκριμένη μάρκα, δέκα για να αποφασίσουν αν, μαζί με την αλλαγή της λάμπας, θα πρέπει να αλλάξουν λίγο και την διακόσμηση του σπιτιού…




Πόσοι Ζυγοί χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Εεε, δύο. Ή μήπως ένας; Όχι, καλύτερα δύο! Εσύ τι λες; (2) Κανένας. Γιατί να αλλάξει τη λάμπα; Δεν είναι πιο ρομαντικά στα σκοτεινά; (3) Χμμμ! Ανάλογα τη λάμπα και σε ποιο δωμάτιο βρίσκεται. Μάλλον να χρειάζεται ένας, αν είναι μια συνηθισμένη λάμπα, αλλά μπορεί δύο, αν ο ένας δεν ξέρει από πού να αγοράσει μια καινούργια, ή μήπως τρεις, αν…




Πόσοι Σκορπιοί χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Κανένας. Τους Σκορπιούς δεν τους ενοχλεί το σκοτάδι. (2) Ποιος είσαι εσύ και γιατί ρωτάς; Μήπως είσαι αστυνομικός; (3) Αυτή η πληροφορία είναι απόρρητη και θα τη μοιραστεί μόνο με τους Εκλεκτούς, στην Αρχαία Αίθουσα του Τάγματος.




Τοξότες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Ένας, αλλά θα πρέπει να επιστρέψει πρώτα από το ταξίδι του στο Περού. (2) Κανένας! Ο ήλιος λάμπει, η μέρα μόλις ξεκίνησε, έχει όλη τη ζωή μπροστά του και θα ανησυχήσει για μια χαζή λάμπα που κάηκε; (3) Ένας. Μπορείς όμως να τον κρατήσεις κλεισμένο σε ένα δωμάτιο, μέχρι να τη βιδώσει;




Πόσοι Αιγόκεροι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Κανένας. Η τσέπη τους δεν αντέχει για νέα λάμπα, εκτός αν περάσουν το τιμολόγιο στα έξοδα της εταιρείας ή αν τους δανείσει κάποια ο γείτονας. (2) Κανένας. Ο Αιγόκερως δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με αυτές τις ανοησίες. (3) Κανένας. Ποιος νοιάζεται; Άλλωστε, και η καινούρια λάμπα κάποια στιγμή θα καεί.




Πόσοι Υδροχόοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Λοιπόν, θα πρέπει να θυμάσαι ότι όλα είναι ενέργεια, συνεπώς… (2) Εκατό, αλλά όλοι θα ανταγωνίζονται για το ποιος θα την αλλάξει και θα φέρει το φως, σε αυτόν τον κόσμο. (3) Να σου πω, δε με αφήνεις ήσυχο; Σταμάτα να με βάζεις να κάνω όλες τις δουλειές. Βαρέθηκα και κουράστηκα να σου κάνω το δούλο.



Πόσοι Ιχθείς χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; (1) Κανένας. Ο Ιχθύς δε θα καταλάβει ότι κάηκε η λάμπα, αφού δεν την ανάβει ποτέ! (2) Κανένας. Γιατί να την αλλάξει; Πιο ρομαντικά δεν είναι με τα κεριά; (3) Κανένας. Το μόνο που μετράει είναι το εσωτερικό μας φως.




myastro
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top