Για να μην ξαφνιαστείς, δες πώς θα σε χωρίσει το κάθε ζώδιο


Καθένας με την τρέλα του...

Πώς θα σε χωρίσει βάσει ζωδίου, τρέλας και χιούμορ; (Καλέ μην βάλεις τα κλάματα, πλακίτσα κάνουμε!)Σφύριξα κι έληξες… Ακόμα εδώ είσαι; Κλαις;;; Μακριά μου και πιάσε και το σφουγγαρόπανο βγαίνοντας!Μαρία, θέλω να χωρίσουμε εδώ και πέντε χρόνια, αλλά δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις… Με νοάς, έτσι; Πιάσε μια μπύρα, please.


Το έχω σκεφτεί καλά! Θέλω να χωρίσουμε, διότι βασικά τα έχω ήδη με τον Γιάννη κι εσένα ξέχασα να σε χωρίσω βρε! Sorryyyyy!Τάκη χωρίζουμε! Τώρα σε παρακαλώ, άσε με σε παρακαλώ γιατί πρέπει: α) να βάλω τα κλάματα, β) το αγαπημένο μας τραγούδι για 1000 φορές και γ) τη γάτα μου να κλαίει!


Αν σου πω ότι θέλω να χωρίσουμε: α) πόσο πολύ θα σου λείψω, β) πόσο θα σου καταστρέψω τη ζωή και γ) πόσα ποτά θα πιείς; δ) ποια φλέβα θα κόψεις πρώτα;;;


Χωρίζουμε. Έχω πακετάρει ήδη τα πράγματα σου. Γεια. Θα σε θυμάμαι με πλατωνική αγάπη.Θέλω να χωρίσουμε, αλλά δε θέλω να σε στενοχωρήσω. Μήπως να μην χωρίζαμε; Θέλεις να χωρίσουμε; Μήπως δε θέλεις; Να παραγγείλω μια πίτσα και να το ξανασκεφτούμε; Θέλεις πίτσα; Εγώ, θέλω πίτσα;…


Δεν πάει άλλο, χωρίζουμε. Μη διανοηθείς να βρεις άλλον…
Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ έχω πάψει να αναπτύσσομαι σε αυτή τη σχέση. Χωρίζουμε και σου εύχομαι να βρεις κάποιαν άλλη σύντομα και ξέρεις ε; Κι εγώ κουμπάρα! Άντε ομορφιά μου, δίνε του τώρα!

Τάκη; Σε χωρίζω. Θα στείλω τον μπάτλερ να πάρει τα πράγματα μου από το σπίτι σου κι εσύ στείλε τον δικό σου να πάρει τα δικά σου… Τι εννοείς, ΔΕΝ έχεις μπάτλερ;;; Κι εγώ γιατί ήμουν μαζί σου τόσον καιρό;;;

Μαράκι μου, θα σου έλεγα ότι θέλω να τελειώσει εδώ η σχέση μας και να μείνουμε δυο κολλητοί φίλοι, αλλά εδώ που τα λέμε… Εγώ δεν ήμουν και ποτέ στη σχέση, εσύ επέμενες ότι τα είχαμε… See you!

Αχ θέλω να χωρίσουμε Μάκη… Δεν φταις εσύ, ΕΓΩ φταίω! Εγώ φταίω που τα έφτιαξα μαζί σου! Εγώ φταίω για όλα! Ααααααααα! Θα κλάψωωωωωω! Φύγε τώραααααα!


astrology

Related Posts