10 μικροί λόγοι που σου δείχνουν πως βρήκες τον άνθρωπό σου

0

κι ίσως δεν τους δίνεις τη σημασία...

«Βρήκα τον άνθρωπό μου». Ξεστομίζεις τη φράση αυτή στους φίλους, τους γνωστούς, τη μαμά σου και καλά καλά δεν μπορείς να πιστέψεις πως είναι αλήθεια. Βρήκες επιτέλους το σύντροφο που ονειρευόσουν. Έναν έρωτα ικανό να σε βγάλει από τη ρουτίνα αλλά να σου δώσει και τη σταθερότητα που επιζητείς. Πώς όμως καταλαβαίνεις πως ο άνθρωπος αυτός που έχεις δίπλα σου είναι ο άνθρωπος της ζωής σου; Ίσως την πρώτη στιγμή που είδες να μιλάει να εντυπωσιάστηκες και να έλιωσες όταν άκουσες να γελά. Πέρα απ’ αυτά όμως, υπάρχουν κάποιοι μικροί λόγοι που σου δείχνουν πως έχεις βρει τον άνθρωπό σου καθημερινά κι ίσως δεν τους δίνεις τη σημασία που τους αξίζει:

1. «Κουρκουμπινο-μωρουλινο-αγαπουλάκι μου»

Έχετε τα δικά σας ονόματα ή παρατσούκλια με τα οποία αποκαλείτε ο ένας τον άλλο και μόνο εσείς γνωρίζετε και καταλαβαίνετε τη σημασία τους. Τα «μωρό μου» και «αγαπουλίτσα μου» είναι πεζά κι ανιαρά για σας καθώς βάζετε τη φαντασία σας να δουλέψει συνεχώς. Κάθε στιγμή μπορεί να είναι αφορμή για να βγει το νέο χαϊδευτικό όνομα για εσάς και το σύντροφό σας και δεν την αφήνετε ποτέ να πάει χαμένη.

2. «Κι εγώ!»

Σας αρέσουν τα ίδια ακριβώς πράγματα. Ίδιο γούστο στις ταινίες, τα βιβλία, τη μουσική, τις εξόδους. Μαζί του δε φοβάσαι ποτέ να προτείνεις κάτι γιατί ξέρεις πως όχι μόνο δε θα κρίνει ή θα απορρίψει την πρότασή σου αλλά έχεις τη σιγουριά πως θα ενθουσιαστεί κιόλας. Είτε πρόκειται για μια χαλαρή βόλτα, ταινία στο σπίτι ή μια νέα περιπέτεια, ξέρεις πως έχεις δίπλα σου τον τέλειο συνοδοιπόρο.

3. Τσαλακωμένοι κι ερωτευμένοι

Δεν έχεις πρόβλημα να τσαλακωθείς μαζί του. Δε σε νοιάζει τι θα βάλεις, πού θα πάτε και τι θα πεις. Δεν ετοιμάζεσαι με τις ώρες πιο πριν, ούτε φυσικά τρέμεις το ενδεχόμενο να υπάρξουν στιγμές σιωπής και να μην έχετε τι να συζητήσετε. Όταν είστε μαζί όλα βγαίνουν φυσικά κι αβίαστα, χωρίς ιδιαίτερες προετοιμασίες.

4. Συγκλονιστική εμπειρία

Η χημεία σας ήταν φανερή από τις πρώτες κιόλας στιγμές της γνωριμίας σας. Δε χρειάστηκε χρόνος να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο, ούτε να κάνετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Απλά ταιριάξατε και «κλειδώσατε» ο ένας με τον άλλο με μοναδικό τρόπο. Δε φοβάστε να κάνετε πραγματικότητα οποιαδήποτε πιο πικάντικη ιδέα και να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας, χωρίς αναστολές και φόβο καθώς υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

5. Γελάτε μαζί με τις ώρες.

Κάνετε αστεία με τα ίδια πράγματα, έχετε το ίδιο χιούμορ και φυσικά δε σταματά ποτέ να πειράζει ο ένας τον άλλο. Το γεγονός πως μπορείτε να «κοροϊδεύετε» ο ένας τον άλλο για ώρες είναι εξάλλου ένα από αυτά που σας ένωσαν.

6. Θυμός, αλλά για λίγο

Ακόμη και όταν τσακώνεστε, ο θυμός σας δεν μπορεί να διαρκέσει πάνω από λίγα λεπτά. Αγαπάτε τόσο ο ένας τον άλλο που καμία διαφωνία δεν είναι ικανή να σας κλονίσει. Πέρα από γκομενάκι εξάλλου, είναι και η παρέα σου. Δεν μπορείς να ρισκάρεις να έχεις το φιλαράκι σου δυσαρεστημένο για καιρό.

7. Τα μικρά και σημαντικά

Δεν ξεχνά ποτέ τα μικρά αλλά σημαντικά πράγματα σε αυτή τη ζωή. Όχι αυτά δεν είναι ένα πανάκριβο πουκάμισο ή χίλια τριαντάφυλλα. Είναι η ευγένεια, η υποστήριξη, η κατανόηση, η ευγένεια κι ένα γλυκό χαμόγελο στο τέλος μιας δύσκολης μέρας.

8. Safe and sound

Όταν είστε μαζί, νιώθεις ασφάλεια. Ξέρεις πως εσείς οι δύο είστε αχτύπητη ομάδα και πως θα κάνατε τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Οπότε, ποιος ο λόγος να αγχωθείς για το οτιδήποτε, από φυσικές καταστροφές έως ιούς και τα σχετικά; Αν είστε μαζί, θα είστε καλά!

9. Φροντίδα και προδέρμ

Έχεις την ανάγκη να τον φροντίζεις καθημερινά. Από το να προσφερθείς να μαγειρέψεις μια μέρα εσύ έως το να κάνεις τον ταξιτζή για να μην ταλαιπωρηθεί ή να προσφέρεις ένα χαλαρωτικό μασάζ στο τέλος της ημέρας. Θες να χαρίζεις φροντίδα, όχι για να φανείς καλός κι άξιος αλλά γιατί το νιώθεις, γιατί το θες. Βγαίνει από την ψυχή σου.

10. Χέρι-χέρι

Περπατάτε για ώρες μαζί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Όσο μεγάλη κι αν είναι η διαδρομή, εύχεσαι η βόλτα στα σοκάκια του νησιού το καλοκαίρι, στα στενά δρομάκια της Πλάκας ή στην παραλία της Θεσσαλονίκης να κρατούσε λίγο περισσότερο και ο χρόνος να σταματούσε.

Όποιος λοιπόν κι αν ήταν ο λόγος που σε τράβηξε κοντά του στην αρχή, ξέρεις πολύ καλά πως δεν έμεινες μόνο για δυο ωραία μάτια ή για ένα καλό γούστο. Αυτά που σας δένουν είναι περισσότερα και πιο σημαντικά κι είναι τα μικρά πράγματα που μοιράζεστε καθημερινά. Αν είδες έστω και κάτι από τον εαυτό σου και τη σχέση σου στην παραπάνω λίστα, τότε πια ξέρεις πως μπορείς να την εμπλουτίσεις με πολλά περισσότερα. Μη μείνεις όμως μόνο στο χαρτί, κάνε τα και πράξη. Κάθε μέρα.

Νεφέλη Μπαντελά
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top