Τα ζώδια και η αγκαλιά

0

η σχέση των ζωδίων με την αγκαλιά; Την επιδιώκουν; Την επιζητούν;

Να με αγκαλιάζεις για να σε αισθάνομαι λέει ο στίχος γνωστού άσματος και πράγματι τι το καλύτερο για να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με έναν άνθρωπο και να μοιραστείς μαζί του αυτά που έχεις μέσα στην ψυχή σου απλά και μόνο με μία αγκαλιά ... Όπως έχεις τεκμηριωθεί και επιστημονικά, η αγκαλιά έχει σημαντικά οφέλη για την ανθρώπινη ψυχική και σωματική υγεία ... Ποια είναι αυτά;;;

Τα οφέλη της Αγκαλιάς
  • Με την αγκαλιά χαλαρώνουν οι μυς του σώματος , φεύγουν οι κράμπες αλλά και οι νευρώσεις που προκαλούνται λόγω του στρες
  • Η αγκαλιά ανακουφίζει από τον σωματικό πόνο
  • Βελτιώνεται η ενσυναισθήση, με λίγα λόγια μπορείς πιο εύκολα να κατανοήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα του ανθρώπου που έρχεσαι κοντά!
  • Ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Ενδυναμώνονται οι σχέσεις
  • Απομακρύνεται το αίσθημα της μοναξιάς
Τα ζώδια που αγαπούν τις αγκαλιές

Οι «αγκαλίτσες» του ζωδιακού είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και οι Ιχθύες

Τα ζώδια που αποφεύγουν τις αγκαλιές

Τα ζώδια που αποφεύγουν τις αγκαλιές είναι κυρίως οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι...

Πώς «αγκαλιάζουν» τα 12 Ζώδια;



Η αυθόρμητη αγκαλιά... Μην περιμένεις να μείνει για πολύ ώρα το Κριάρι στην αγκαλιά σου ... Μέσα στον ενθουσιασμό του θα σε αρπάξει και θα σε σφίξει δυνατά πάνω του, όμως η αγκαλιά του δεν θα έχει διάρκεια!





Η Ζεστή και Τρυφερή αγκαλιά... Η αγκαλιά είναι ένα όμορφο τελετουργικό για το παιδί της Αφροδίτης, όπου θα σε ζεστάνει με τα χάδια του και την τρυφερότητά του και θα αναζητήσει συχνά την φωλιά της αγκαλιάς μέσα από την οποία σταδιακά και σταθερά αποκτά εμπιστοσύνη.




Η παιχνιδιάρικη αγκαλιά... Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τον αγκαλίτσα του ζωδιακού, αλλά με τον παιχνιδιάρη, που θα σε κρατήσει κάπως άγαρμπα στην αγκαλιά του, θα παίξει με τα μαλλιά σου και θα σε πειράξει ... Την ώρα που σε έχει στην αγκαλιά του θα παρατηρήσει τις αντιδράσεις σου, το συναίσθημα όμως δύσκολα θα το βγάλει.



Η συμπονετική αγκαλιά... Ο Καρκίνος θέλει τις αγκαλιές, αλλά από τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπά πολύ και τους νιώθει σαν οικογένειά του! Θα νιώσεις το συναίσθημα να ξεχειλίζει όταν βρεθείς στην αγκαλιά του, η οποία είναι με ζεστασιά, κατανόηση και πολλές φορές συμπόνια!




Η χειμαρρώδης αγκαλιά... Ο Λέοντας είναι γενναιόδωρος και στις αγκαλιές του, τις οποίες και μοιράζει με πάθος, ένταση , αλλά και υπερβολή, πολύ περισσότερο όμως στους ανθρώπους που πραγματικά έχει μέσα στην καρδιά του! Επιζητά όμως πολύ περισσότερο να επιδιώκεις εσύ να τον φέρεις στην αγκαλιά σου!




Αγκαλιά με δόσεις... ! Μην περιμένεις πολλές αγκαλιές και τρυφερότητες από τον Παρθένο. Θεωρεί ότι το καλό πράγμα δεν γίνεται πολλές φορές και ότι πρέπει να υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για να προχωρήσεις σε μία τέτοια έκφραση αγάπης... Η αγκαλιά του δεν είναι συχνή, δεν διαρκεί πολύ και είναι συνήθως αποτέλεσμα εκτίμησης και εμπιστοσύνης.



Η συντροφική αγκαλιά... Ο Ζυγός επιζητά την αγκαλιά κάθε ώρα και στιγμή από τα άτομα που αγαπά και τον συντροφεύουν. Η αγκαλιά του είναι απαλή, αέρινη , συνοδεύεται από χάδια και φιλιά και έχει διάρκεια... Την επιζητά ο ίδιος και παραπονιέται όταν την στερείται.




Η παθιασμένη αγκαλιά... Ο Σκορπιός αγαπά τις αγκαλιές αλλά δεν πιστεύει ότι είναι και για χόρταση. Δίνει την αγκαλιά του, σε ειδικές στιγμές που ο ίδιος θα επιλέξει και εφόσον νιώθει πραγματικά εμπιστοσύνη, σιγουριά και οικειότητα (έστω την στιγμή που την μοιράζεται την αγκαλιά του)! Θα αγκαλιάσει σφιχτά, δυνατά και με πάθος δίνοντας όλα τα συναισθήματα που έχει μέσα στην ψυχή του ... Εκεί είναι που θα σκεφτείς ... «μακάρι να γινόταν και συχνότερα»!



Η άγαρμπη αγκαλιά... Ο Τοξότης δεν φημίζεται για την τρυφερότητα του και την αγκαλιά την έχει στα πλαίσια του παιχνιδιού ή και της κοινωνικοποίησης. Θα σε αρπάξει ξαφνικά, άγαρμπα , εκεί που δεν το περιμένεις, θα σε αγκαλιάσει με ενθουσιασμό και θα σου κόψει την ανάσα από το σφίξιμο που θα σου κάνει!



Αγκαλιά με όρια... Με τον Αιγόκερω ίσως θα πρέπει να περιμένεις Χριστούγεννα, Πάσχα, γιορτές και επετείους για να απολαύσεις την αγκαλιά του, ακόμα και σε αυτές τις στιγμές θα είναι κάπως μετρημένα τα συναισθήματά του! Είναι σφιγμένος στις αγκαλιές, δεν αφήνεται εύκολα, βάζει όρια και αποστάσεις. Σημαντικό; Μην πάρεις προσωπικά την έλλειψη αυθορμητισμού του!



Η φιλική αγκαλιά... Ο Υδροχόος δεν αγαπά τόσο τις αγκαλιές, τις δίνει σπάνια, είναι κάπως «ξερές» «ψυχρές» αλλά και σύντομες. Η αγκαλιά του είναι περισσότερο φιλική, ακόμα και αν είναι ερωτευμένος και συχνά αντιδρά και απομακρύνεται όταν μπορεί να επιδιώξεις πιο συχνά να τον φέρεις στην αγκαλιά του!




Η βελούδινη αγκαλιά... Ένα ζώδιο γεμάτο συναίσθημα, τρυφερότητα, ευαισθησία, που θέλει να μοιράζεται διαρκώς τα συναισθήματά του μέσω της αγκαλιάς.... Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την αγκαλιά του ως «βελούδινη» συνοδεύεται από τρυφερά λόγια, χάδια και είναι πάντα γεμάτη από ενσυναίσθηση !




oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top