Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους: Κράτα τις επιφυλάξεις σου!

0

Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου γίνεται στις 12/12, 7:11 πμ, στις 19° 51’ Διδύμων, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά.

Δεδομένου ότι μετέχει κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει έντονες αμφιβολίες, διλήμματα και ενώ θα δημιουργηθεί και ένα κλίμα παραπλανητικό ή "απατηλό" σε ορισμένες περιπτώσεις, οπότε καλό θα ήταν να αποφευχθεί κάποια σημαντική απόφαση ή ενέργεια, εφ' όσον το τι βλέπουμε ή ακούμε δεν είναι στάνταρ και αυτό που ισχύει.

Ας δούμε τώρα πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η Πανσέληνος στους Διδύμους.



Ως ζώδιο της φωτιάς θέλεις να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο και είσαι πεπεισμένος (τις περισσότερες φορές) ότι είναι και ο σωστός. Η Πανσέληνος αυτή σε βοηθά να γίνεις πιο ευέλικτος και να ερευνήσεις εναλλακτικές μεθόδους, κυρίως σε ζητήματα της καθημερινότητάς σου αλλά και σε γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Μια ασυνεννοησία ή μπέρδεμα θα υπάρχει, ωστόσο, καθώς ο Ποσειδώνας έχει ενεργή συμμετοχή, αφού, σε πολλές περιπτώσεις, το συγγενικό σου περιβάλλον θα έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου. Αντί να καταφύγεις σε λεκτικές διαμάχες, προσπαθώντας να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, προσπάθησε να αποτραβηχτείς και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει. Δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το οτιδήποτε, αν δεν είσαι σίγουρος, μόνο και μόνο από ορμώμενος από εγωισμό.



Είναι πολύ πιθανό η Πανσέληνος αυτή να σου δημιουργήσει ανησυχία του Δίδυμου όσον αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχεις ένα διχασμό, ως προς τι κατεύθυνση να ακολουθήσεις, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας θα σε κάνει να αισθάνεσαι καχυποψία και να είσαι επιφυλακτικός σε κάθε πρόταση που σου γίνεται. Αυτό όμως κάθε άλλο παρά κακό είναι, αφού, κινδυνεύεις να εξαπατηθείς, να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος. Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθήματά σου ή μια σημαντική επιλογή που πρέπει να κάνεις ανάμεσα σε δύο άτομα. Πιθανόν το ένα να σε «αναζωογονεί» ερωτικά και το άλλο να έχει περισσότερα χρήματα ή ένα σταθερό εισόδημα. Από τη στιγμή, όμως, που βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, είναι προτιμότερο να αποφύγεις να πάρεις μια οριστική απόφαση, που όπως όλα δείχνουν θα είναι λανθασμένη.



Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, το ανήσυχο πνεύμα σου θα εξεγερθεί και θα σε πιάσει μια έντονη διάθεση να τελειώνεις με οτιδήποτε σε κρατάει πίσω και δε σε αφήνει να κάνεις ό,τι σου αρέσει, κυρίως όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή. Το στοίχημά σου θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις, ώστε να το κυνηγήσεις. Ωστόσο, όσο πιο πολύ ψάχνεσαι, τόσο περισσότερο θα μπερδεύεσαι. Εκτός αυτού, εξ αιτίας του Ποσειδώνα, η εικόνα που θα έχεις δε θα είναι καθαρή, με αποτέλεσμα είτε να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου για ένα άτομο, πιστεύοντας ότι είναι το κατάλληλο για σένα είτε να μεγαλώσουν τα διλλήματά σου και τελικά να κάνεις την πιο ακατάλληλη επιλογή. Γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να μην κάνεις τίποτα, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η! Από την άλλη, στις σχέσεις σου δεν είναι εύκολο να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα και μετά να πάρουν το δρόμο τους γιατί η άλλη πλευρά μάλλον δεν έχει τις ίδιες προθέσεις ή έχει βολευτεί και προς το παρόν δε θέλει να αλλάξει η κατάσταση.



Η Πανσέληνος στον μάστερ της επικοινωνίας, τους Διδύμους, πρακτικά δε σου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα, όμως σε επηρεάζει σε συναισθηματικό επίπεδο, με τα διλήμματα ή αδιέξοδα που θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι, οπότε θα σου είναι δύσκολο, κάτω από αυτές τις συνθήκες, να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση αφορά σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Κι ίσως είναι... καλύτερα έτσι γιατί πολύ πιθανόν να ήταν λάθος ή να εμφανίζονταν καινούργια δεδομένα που δεν τα είχες υπόψη σου και να μετάνιωνες. Δεν αποκλείονται τα μπερδέματα στη δουλειά σου, λόγια πίσω από την πλάτη σου που δεν ευσταθούν, αλλά και διαστρέβλωση καταστάσεων, γι’ αυτό απαιτείται η προσοχή και η συνεχή σου παρουσία. Το πιο πιθανό είναι να μη σε βλέπει το σπίτι, παρά μόνο για ύπνο, κάτι που θα το δυσαρεστήσει.



Η Πανσέληνος στον 11ο οίκο σου, τους Δίδυμους, μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου σε κάποια άτομα του κοινωνικού σου και ιδιαίτερα του φιλικού σου κύκλου. Ενδεχομένως να πέσουν στην αντίληψή σου ψέματα που έχουν ειπωθεί και έχουν «χαλάσει» την εικόνα σου για άλλους ανθρώπους ή ακόμα και να έχεις πέσει θύμα εκμετάλλευσης της γενναιόδωρης καρδιάς σου. Δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις είτε ότι χάνεις σιγά-σιγά τον εαυτό σου, αφού ακολουθείς επιθυμίες και διαθέσεις άλλων ή στην πορεία να ανακαλύψεις ότι εξιδανίκευσες πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου «κολλήσουν» από δίπλα διάφοροι/ες, που θα σε κολακεύουν, με σκοπό να πάρουν κάτι από σένα. Γι’ αυτό να είσαι πιο προσεκτικός/η στις παρέες σου.



Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε καλεί να κάνεις κάτι διαφορετικό, πιο περιπετειώδες και να μην αναλύεις τόσο πολύ τα πράγματα, κυρίως στα επαγγελματικά σου και να λειτουργήσεις πιο χαλαρά. Ωστόσο, επειδή ο Ποσειδώνας είναι ενεργός, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις ανοίγματα, παρασυρόμενος/η από τα λόγια άλλων, ιδιαίτερα αν δεν έχεις ξανασυνεργαστεί κατά οποιοδήποτε τρόπο με συγκεκριμένα άτομα γιατί θα το μετανιώσεις, αφού κινδυνεύεις να την πατήσεις. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να βλέπεις το δέντρο, κολλώντας σε ασήμαντες λεπτομέρειες και να χάσεις το δάσος. Το σίγουρο είναι ότι κάποιες αποφάσεις που θα παρθούν ή κινήσεις που θα γίνουν θα αποδειχτούν επιπόλαιες, βιαστικές ή πρόχειρες, οπότε όχι μόνο δε θα λύσουν κανένα πρόβλημα, αλλά στην πορεία θα δημιουργήσουν κι άλλα.



Ήσουν που ήσουν, τώρα, με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα γίνεις ακόμα πιο αναποφάσιστος, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να πεις ή να κάνεις, τόσο σε δικές σου υποθέσεις, όσο και σε αυτές δικών σου ανθρώπων που ζητούν τη γνώμη ή τη βοήθειά σου. Ωστόσο, θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, να ανοίξεις τον κύκλο των επαφών σου, να κερδίσεις τη συμπάθεια αρκετών ατόμων, ενώ θα βολιδοσκοπήσεις και μια κατάσταση σχετική με τα επαγγελματικά, γραφειοκρατική, νομική υπόθεσή σου ή με ζήτημα σπουδών, κάνοντας αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα μαζέψεις, προς το παρόν, αρκετές υποσχέσεις και κολακευτικά σχόλια. Το τι θα γίνει όμως στη συνέχεια είναι άγνωστο.



Με την Πανσέληνο στον 8ο οίκο σου είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις κάποια εκκρεμή οικονομικά σου θέματα, αλλά μέχρι να τελειώσεις και να αποκτήσεις τη συνολική εικόνα, καλό θα ήταν να μην ξανοίγεσαι, όσες κι αν είναι οι πιέσεις ορισμένων ανθρώπων που βιάζονται να προχωρήσουν σε μια συμφωνία ή επένδυση. Από την άλλη, είναι πιθανές και κάποιες υποσχέσεις για αύξηση των εσόδων σου. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα μπορέσει να ικανοποιήσει αρκετές από τις σεξουαλικές επιθυμίες σου που θα βγουν στην επιφάνεια. Ωστόσο, η μετέπειτα στάση του συγκεκριμένου προσώπου θα αρχίσει να σου δημιουργεί υποψίες για το κατά πόσο τα συναισθήματά του είναι αμοιβαία ή να είναι πιστό. Ίσως κάνεις καλά που έχεις αμφιβολίες. Όμως, αν δεν έχεις κάτι χειροπιαστό στα χέρια σου, μην το κατηγορήσεις γιατί πιθανόν να πέφτεις τελείως έξω και άλλη να είναι η αιτία.



Με την Πανσέληνο στον 7ο οίκο σου, τους Διδύμους, τα ευτράπελα και τα ανακατώματα στις σχέσεις σου είναι πολύ πιθανά και οι περιπτώσεις που δε θα βγάζεις άκρη θα είναι αρκετές. Από την άλλη κι εσύ θα βγάζεις μια επιπολαιότητα, μια στάση «πέρα βρέχει» που θα προξενήσει προβλήματα με το ταίρι ή ένα συνεργάτη σου. Πάντως, πέραση θα έχεις και αρκετά πρόσωπα θα σε προσεγγίζουν, όμως για δέσμευση ούτε λόγος, που βέβαια μπορεί και να μην επιδιώκεις αυτή την περίοδο. Αν είναι μόνο για διασκέδαση πρόβλημα δεν θα υπάρξει, αρκεί να κρατάς και μια επιφύλαξη, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σε παραπλανήσει όσον αφορά στην τελική επιλογή σου. Καλό θα ήταν, επίσης, να αναβάλλεις για αργότερα την επίλυση σοβαρών θεμάτων, αφού και δε θα καταφέρεις κάτι και θα εκνευριστείς αρκετά από την αδιαφορία ή την απροθυμία της άλλης πλευράς.



Με αυτή την Πανσέληνο θα φορτιστείς συναισθηματικά ενώ το φορτωμένο πρόγραμμα στη δουλειά σου δε θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να ηρεμήσεις. Διλήμματα, αμφιβολίες και διχογνωμίες με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου θα σε ταλαιπωρήσουν, ίσως και να σε κάνουν να αναρωτηθείς ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, αλλά οφείλεις να επιδείξεις αποφασιστικότητα και γρηγοράδα για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, πριν καταλήξεις στο οτιδήποτε. Από την άλλη, κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου ενδεχομένως να είναι από το άγχος και τον υπερβάλλοντα ζήλο σου να τελειώσεις με ένα σωρό εργασίες, με αποτέλεσμα να μην ξεκουράζεσαι αρκετά ή να μην προσέχεις τη διατροφή σου.



Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει κοντά σου αρκετά πρόσωπα που θα «αποσπάσουν» την προσοχή σου και δεν αποκλείεται να σε βγάλουν εκτός πορείας του αρχικού σου στόχου. Εννοείται ότι , θα κάνεις πράγματα που σε διασκεδάζουν, θα βγεις με την παρέα σου, θα παίξεις και θα φλερτάρεις, αν και πιο πολύ θα σε ενδιαφέρει να γνωριστείς με καινούργιο κόσμο που να μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις με σένα. Οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές κι ενδεχομένως να σε συνεπάρει κιόλας ένα πρόσωπο και να αφεθείς να ζήσεις όμορφες στιγμές. Δε θα σκέφτεσαι τίποτα, όμως ελέω Ποσειδώνα, πιθανότατα κάποια στιγμή να ξυπνήσεις απότομα από το λήθαργο και να διαπιστώσεις ότι τόσο καιρό παραμυθιαζόσουν. Φρόντισε, λοιπόν, να περάσεις καλά, χωρίς να τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες.



Αυτή η Πανσέληνος, με τη συμμετοχή του κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα, θα προκαλέσει μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όπου καλό θα ήταν να μην εμπλακείς σε θέματα που ενδεχομένως να προκύψουν και να κρατήσεις ουδέτερη στάση γιατί θα δημιουργηθεί μπάχαλο και μπορεί τελικά να βγεις και φταίχτης. Επιπλέον, μην αφήσεις να σε επηρεάσει συναισθηματικά ένα δικό σου πρόσωπο γιατί, μην έχοντας ακριβή εικόνα μιας κατάστασης, δεν ξέρεις αν έχει δίκιο ή άδικο. Εφάρμοσε τη γνωστή τακτική του ελιγμού, αν νιώσεις ότι στριμώχνεσαι, ώστε να φας χρόνο, μέχρι να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις εκτάκτως άτομα ή να φιλοξενηθείς εσύ, όμως δε θα νιώσεις άνετα και «σαν το σπίτι σου», καθώς οι συνήθειές σου είναι τελείως διαφορετικές.



astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top