Αυτό είναι το κατάλληλο επάγγελμα για κάθε ζώδιο

0

Για μία καριέρα γεμάτη προοπτικές.

Βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας; Ψάχνεις να βρεις το επάγγελμα που θα σου ταιριάζει απόλυτα και θα το κάνεις με κέφι και μεράκι;;

Δες αναλυτικά τις προτάσεις του ζωδίου σου και κάνε την κατάλληλη επιλογή εργασίας.



Με κυβερνήτη του ζωδίου σου τον πλανήτη της δράσης και της μαχητικότητας τον Άρη, τα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν θα πρέπει να έχουν έντονο το στοιχείο της δύναμης, της κίνησης, της ενέργειας αλλά και ... της ανταγωνιστικότητας. Δεν κλείνεσαι εύκολα σε ένα γραφείο, έτσι λοιπόν άνετα θα μπορούσα να σου προτείνω ότι θα σου ταίριαζε να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον αθλητισμό, να είσαι προπονητής, να έχεις στην κατοχή σου κάποια επιχείρηση . Αρκετοί Κριοί γίνονται και στρατιωτικοί, σωματοφύλακες ή σεκιούριτι.



Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την ύλη και το χρήμα, έτσι λοιπόν αν ένα επάγγελμα θα σου ταίριαζε γάντι είναι του τραπεζικού υπαλλήλου , του χρηματιστή ή του φοροτεχνικού. Η σταθερή, συγκροτημένη και πρακτική σκέψη βοηθούν πολύ καλά στους υπολογισμούς. Το ζώδιο σου όμως έχει και κλίση προς τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, ιδιαίτερα με την μόδα (μήπως να γίνεις μόδιστρος), ή και την μαγειρική (ένας καταξιωμένος σεφ); Ταιριαστό για το ζώδιο σου είναι να ασχοληθείς και με την φύση , για παράδειγμα να γίνεις κηπουρός, γεωπόνος.



Εσύ φίλε μου Δίδυμε θέλει να είσαι διαρκώς σε κίνηση και σε επικοινωνία! Θα μπορούσες λοιπόν να είσαι οδηγός, δημοσιογράφος , επικοινωνιολόγος, να ασχολείσαι με τις δημόσιες σχέσεις ή να είσαι εκπαιδευτής ξένων γλωσσών. Όποιο επάγγελμα και να κάνεις θέλεις διαρκώς να έχεις νέα ερεθίσματα και να αποκτάς νέες γνώσεις. Έτσι λοιπόν αφοσιώσου σε οτιδήποτε δεν σε οδηγεί στην στασιμότητα και στην ρουτίνα!



Καταρχάς φίλε μου Καρκίνε να πούμε ότι είσαι ταλεντάκι στην μαγειρική και άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις το μεράκι σου και για εργασία. Κατά δεύτερον, είσαι άνθρωπος με ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση, επομένως θα μπορούσες να γίνεις ψυχολόγος ή γενικότερα θεραπευτής αφού μπαίνεις εύκολα στην ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή! Βεβαίως άτομα που ανήκουν στο δικό σου ζώδιο καταφέρνουν και έχουν μία πολύ μεγάλη πορεία και στον χώρο των επιχειρήσεων, ως σύμβουλοι ή και προϊστάμενοι!



Επαγγέλματα που έχουν άμεση σχέση με την διασκέδαση, την προβολή, την δημιουργικότητα, την τέχνη, τα παιδιά αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο, είναι απόλυτα ταιριαστά για το ζώδιο σου! Έτσι λοιπόν άτομα που ανήκουν στο δικό σου ζώδιο γίνονται μοντέλα, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, ηθοποιοί. Δεν λείπουν και οι πολιτικοί Λέοντες (βλέπε Αλέξη Τσίπρα), και οι επιχειρηματίες. Τα παιδαγωγικά είναι ένα ακόμα επάγγελμα συνυφασμένο στην ιδιοσυγκρασία ενός Λιονταριού.



Αν ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου τότε να γνωρίζεις ότι τα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν έχουν άμεση σχέση με την προσφορά υπηρεσίες προς τον κόσμο. Άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα που έχει άμεση σχέση με την υγεία, την διατροφή , τα ζώδια. Φυσικοθεραπευτής, γιατρός, διατροφολόγος, κτηνίατρος ή εκπαιδευτής ζώων, είναι μερικά από τα TOPεπαγγέλματα για το δικό σου ζώδιο!



Είσαι το ζώδιο της δικαιοσύνης αλλά και της ισορροπίας έτσι λοιπόν άνετα θα μπορούσες να γίνεις δικηγόρος, δικαστικός επιμελητής, εισαγγελέας. Από την άλλη πλευρά το ζώδιο σου αντιπροσωπεύει τις σχέσεις, τον έρωτα, το γάμο αλλά και την ομορφιά! Έτσι λοιπόν θα μπορούσες να γίνεις Σύμβουλος γάμου ή και σχέσεων, Σύμβουλος Διαχείρισης Διαζυγίου, διακοσμητής ή και μοντέλο! Πολλοί που ανήκουν στο δικό σου ζώδιο έχουν ασχοληθεί και με πιο καλλιτεχνικά επαγγέλματα , ιδιαίτερα με το τραγούδι (μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την τέχνη)!



Σου αρέσει να ανιχνεύεις και να ανακαλύπτεις οτιδήποτε μυστικό, κρυφό ή και παράνομο έτσι λοιπόν θα ακούσεις και θα διαβάσεις για το δικό σου ζώδιο ότι το ιδανικό επάγγελμα για σένα είναι ντεντέκτιβ. Άνετα όμως θα μπορούσες να γίνεις και μυστικός πράκτορας αφού είναι από την φύση σου να μπορείς να κρατάς πάντα το στόμα σου κλειστό. Η μεγάλη κατανόηση που δείχνεις για τον ανθρώπινο ψυχισμό θα μπορούσε να σε βοηθήσει να γίνεις ψυχολόγος, ψυχίατρος ή και σύμβουλος. Επιπλέον, το ισχυρό ένστικτό σου , είναι μία μεγάλη «αβάντα» για σένα ώστε να γίνεις μέντιουμ !



Το πρώτο στη λίστα επάγγελμα που ταιριάζει στο δικό σου ζώδιο είναι εκπαιδευτής. Έχεις μεγάλο ταλέντο στην μεταφορά γνώσης, έτσι λοιπόν θα μπορούσες να γίνεις δάσκαλος/ καθηγητής στον τομέα που ειδικεύεσαι! Επιπλέον, σου ταιριάζουν ιδιαίτερα και αθλητικά επαγγέλματα, ενώ μπορείς να ηγείσαι με άριστο τρόπο μία ομάδα με ένα κοινό σκοπό! Δεδομένου ότι τα πας πολύ καλά με τα ταξίδια αλλά και τις ξένες γλώσσες ή και το διαδίκτυο θα μπορούσες να έχεις και μία κατεύθυνση σχετική. Πιλότος, αεροσυνοδός, ξεναγός, ή προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών σου ταιριάζουν γάντι.



Είσαι ο καριερίστας του ζωδιακού και δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις στόχο έναν επαγγελματικό κλάδο και να μην καταφέρεις να διακριθείς σε αυτόν. Ωστόσο, σου ταιριάζουν πολύ πρακτικά επαγγέλματα, έτσι λοιπόν θα μπορούσες άνετα να ακολουθήσεις τον επιχειρηματικό κλάδο, την διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά. Άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω κατέχουν και υψηλές θέσεις στο δημόσιο. Ο Κρόνος που είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, σου δίνει το ταλέντο να τα μεταδίδεις γνώση, επομένως είναι ταιριαστά και επαγγέλματα που έχουν άμεση σχέση με την εκπαίδευση.



Διακρίνεσαι για το πρωτοποριακό, καινοτόμο μυαλό σου, για την κλίση σου προς την τεχνολογία, αλλά και για την ευκολία σου να μαθαίνεις πάντα κάτι καινούργιο! Σου ταιριάζουν επαγγέλματα Νέας Γενιάς , στα οποία και μπορείς να διαπρέψεις. Φανερή είναι η κλίση σου προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διαδίκτυο, τους συλλόγους / ομάδες ενώ μεγάλη πρόοδο και ανάπτυξη μπορείς να έχεις και επαγγελματικά με την Αστρολογία! Επιπλέον στο ζώδιο του δικό σου υπάρχουν πολλοί Επιστήμονες και Ερευνητές από τον κλάδο της Ιατρικής αλλά και από πολλές άλλες επιστήμες.



Είσαι ο άνθρωπος που μπορείς να ελιχθείς επαγγελματικά σε αρκετούς κλάδους , έχοντας την δυνατότητα να προσαρμοστείς εύκολα και γρήγορα. Ο καλλιτεχνικός κλάδος έρχεται πρώτος στις κλίσεις σου αλλά και στα επαγγέλματα που ακολουθείς. Άτομα που ανήκουν στο δικό σου ζώδιο έγιναν ζωγράφοι, ποιητές, μυθιστοριογράφοι, ηθοποιοί. Η κλίση όμως είναι φανερή και σε επαγγέλματα που έχουν άμεση σχέση με την επούλωση του ανθρωπίνου πόνου (πχ νοσηλευτής).



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top