Έτσι θα κάνεις τον πρώην σου να «σκάσει» από την ζήλεια του!

0

Θες να «πάρεις το αίμα σου πίσω»...

Έλα, παραδέξου το… Η εκδίκηση είναι ένα «πιάτο που τρώγεται κρύο»
Θες να «πάρεις το αίμα σου πίσω» και να τον κάνεις να «σκάσει από την ζήλεια» του; Στον έρωτα και στον πόλεμο, όλα επιτρέπονται, οπότε πάμε να σου δώσουμε τα… «όπλα» που χρειάζεσαι για να του κηρύξεις αυτό τον «πόλεμο», να τον κάνεις να ζηλέψει και φυσικά να κερδίσεις. Γιατί αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας, θα έχεις βάλει «γκολ από τα αποδυτήρια». Θυμήσου το αυτό… Διάβασε το ζώδιό του και θα καταλάβεις.

ΚΡΙΟΣ
Πήγαινε ένα ταξίδι με φίλους. Και ανάμεσα σε αυτούς τους φίλους, φρόντισε να είναι κι εκείνος που σε φλέρταρε και που για χάρη του είχατε τσακωθεί με τον πρώην σου γιατί δεν άντεχε να τον βλέπει να σε διεκδικεί. Θα γίνει έξαλλος που περνάς καλά και που είχε δίκιο όταν υποπτευόταν ότι κάτι έτρεχε με εσένα και τον άλλο, όταν ήσασταν ακόμα μαζί. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, αλλά εσένα σε νοιάζει μόνο το τι πιστεύει εκείνος και το πόσο ζηλεύει. Όχι, αν έχει δίκιο ή άδικο…


ΤΑΥΡΟΣ
Ντύσου, στολίσου, γίνε Θεά και εμφανίσου μπροστά του. Ο Ταύρος άντρας είναι αρκετά επιφανειακός. Αν σε δει να λάμπεις και να είσαι στα καλύτερά σου, θα γίνει «μαινόμενος». Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά σου και κάνε ένα νέο κούρεμα. Δείξε του ότι μακριά του είσαι πιο καλά από ποτέ και έχεις ξαναβρεί τον εαυτό σου ή και έναν… καλύτερο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις να τον κάνεις έξαλλο; Αγνόησέ τον εντελώς. Σαν να μην υπάρχει. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για ένα Δίδυμο από το να είναι… «αόρατος» για σένα. Εάν σου στείλει μήνυμα, πολύ απλά μην απαντήσεις ποτέ. Άφησέ τον στο… «διαβάστηκε». Δεν θα σταματήσει να σκέφτεται το γιατί τον αγνοείς και δεν του απαντάς. Θα τον «τρελάνει» η σκέψη αυτή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάνε τον να ζηλέψει, κρατώντας επαφές με την οικογένειά του. Αν έχει κάποια αδερφή, τότε προσπάθησε να παραμείνετε φίλες και να τα λέτε πού και πού. Θα τον έκανε έξαλλο επίσης αν συνέχιζες να μιλάς στην μητέρα του. Ειδικά αν αυτή σε συμπαθούσε… Ο Καρκίνος άντρας τρελαίνεται, όταν βλέπει την πρώην του να «κερδίζει» τους ανθρώπους που εκείνος λατρεύει. Μισεί το γεγονός ότι η οικογένειά του σε αγαπά παρά τον χωρισμό σας.


ΛΕΩΝ
Θα κάνεις το Λέοντα να ζηλέψει, αν σε δει να έχεις βγει ραντεβού με κάποιον ο οποίος είναι πολύ καλύτερός του. Είτε εμφανισιακά, είτε κοινωνικά, είτε οικονομικά. Ο Λέοντας θέλει να είναι εκείνος ο πρώτος, ο ένας και μοναδικός και αν δει πως κατάφερες να βρεις κάποιον που να τον ξεπερνά, τότε ο εγωισμός του πληγώνεται και γίνεται… θηρίο ανήμερο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάνε τον άντρα Παρθένο να ζηλέψει, φλερτάροντας με τους φίλους του. Για εκείνον η αφοσίωση και η πίστη είναι το παν. Περιμένει από τους φίλους του ότι μετά από έναν χωρισμό, θα του σταθούν και θα είναι στο πλευρό του. Έτσι και δει ότι τον προδίδουν και ότι τον «πουλάνε» για χάρη σου ή ότι σε συμπαθούν περισσότερο από εκείνον, θα γίνει… έξαλλος. Δεν σου λέμε να κάνεις σχέση με κάποιο κολλητό του. Απλά να κρατήσεις κάποιες επαφές και να είσαι φιλική. Αρκεί αυτό για να «τρελάνεις» τον άντρα Παρθένο.


ΖΥΓΟΣ
Ο άντρας Ζυγός είναι σαν τον άντρα Ταύρο. Είναι επιφανειακός. Κρίνει ένα βιβλίο από το εξώφυλλο. Προσπάθησε να πηγαίνεις στα μέρη που συχνάζει. Εμφανίσου μπροστά του και φρόντισε να είσαι μια κούκλα. Περιποιημένη, στιλάτη, χαμογελαστή και με αέρα ντίβας για να δει τι έχει χάσει… Φρόντισε τα μαλλιά σου, τα νύχια σου, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σου. Όλα τα θα τα προσέξει, να είσαι σίγουρη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός θα ζηλεύει και μόνο που… υπάρχεις. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνεις τον άντρα αυτό να γίνει έξαλλος. Θα ζηλεύει ό,τι και να κάνεις, όποιον και να βλέπεις, όπου και αν είσαι. Δεν τον νοιάζει πώς είναι η ζωή σου. Αυτό που τον «καίει» είναι που ο χωρισμός σας δεν σε επηρέασε τόσο, ώστε να πονάς, να κλαις και να τον ζητάς πίσω… Όσο εσύ θα είσαι δυνατή, χαμογελαστή και θα συνεχίζεις την ζωή σου, εκείνος θα «βγάζει καπνούς από τα αφτιά».


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεκίνα τα ταξίδια. Πάτησέ τον στο ευαίσθητο σημείο του. Άρχισε να βάζεις stories στο instagram από διάφορους προορισμούς. Όσο πιο μακρινός ο προορισμός τόσο το καλύτερο. Όσο πιο περίεργος και ασυνήθιστος, τόσο το χειρότερο για εκείνον. Δείξε του ότι μακριά του είσαι πιο ελεύθερη, ότι δεν βαριέσαι και ότι είσαι ανεξάρτητη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το αδύναμο σημείο του Αιγόκερω είναι η καριέρα του και η δουλειά του. «Χτύπησέ» τον λοιπόν εκεί. Προσπάθησε να πάρεις μια προαγωγή, να ανέβεις επαγγελματικά και να γίνεις μια γυναίκα καριέρας. Όσο πιο επιτυχημένη θα είσαι σε αυτό που κάνεις, τόσο πιο πολύ εκείνος θα ζηλεύει και θα γίνεται έξαλλος που ο χωρισμός σας ήταν μέσα σε όλα και ένα κίνητρο για σένα για να τον ξεπεράσεις τόσο ερωτικά όσο και… επαγγελματικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν είχατε κοινούς φίλους, τότε κανόνισε μια βραδιά μαζί τους χωρίς φυσικά να καλέσεις εκείνον. Ο Υδροχόος άντρας δεν αντέχει την βαρεμάρα. Θέλει να βγαίνει, να διασκεδάζει και να περνάει καλά. Θα γίνει έξαλλος, αν μάθει ότι βγήκατε όλοι μαζί και διασκεδάσατε και αυτός ήταν στην απέξω και έχασε το γλέντι. Επίσης το γεγονός ότι ήσασταν όλοι μαζί και ο… «ψωριάρης χώρια» θα τον εκνευρίσει ακόμα περισσότερο.


ΙΧΘΕΙΣ
Θα τον κάνεις να ζηλέψει, αν κάνεις όλα όσα εκείνος λατρεύει, μόνη σου. Πήγαινε να δεις το live του αγαπημένου συγκροτήματός του, πήγαινε στο αγαπημένο του bar και πιες ένα ποτό ή επισκέψου το αγαπημένου του μουσείο κτλ. Έχει μεγάλο κόλλημα ο άντρας Ιχθύς με τα ενδιαφέροντά του και τα χόμπι του. Οπότε, κάνε όλα όσα εκείνος αγαπά, αλλά χωρίς αυτόν στο πλευρό σου.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top