Κι οι γυναίκες βλέπουν πορνό!

0

και τα δύο φύλα, από τη φύση τους, έχουν ανάγκες.

Ακολουθεί έκτακτη είδηση προς τον αντρικό πληθυσμό: Κι οι γυναίκες βλέπουν πορνό, και μάλιστα το ευχαριστούνται πολύ περισσότερο απ’ τους άντρες. Βλέπετε, οι άντρες έχουν πιο έντονο το ζωώδες ένστικτο κι ελκύονται απ’ την πράξη αυτή καθ’ εαυτή. Αντιθέτως, οι γυναίκες μαγνητίζονται απ’ τις λεπτομέρειες, απ’ τις εικόνες, απ’ την ατμόσφαιρα και φυσικά απ’ τις φαντασιώσεις!

Οι γυναίκες δεν επιλέγουν τυχαία ερωτικές ταινίες, αλλά ψάχνουν ακριβώς αυτό που τις ανάβει, τις πιο κρυφές επιθυμίες τους, τα πιο ακραία σκηνικά της φαντασίας τους, θέλουν να τα δουν να πραγματοποιούνται μπροστά τους και δεν έχει καμία σημασία που δεν παίρνουν πρακτικά μέρος σε αυτά. Άλλωστε, τις περισσότερες ερωτικές φαντασιώσεις δε θα επιθυμούσαμε (ή δε θα τολμούσαμε) να τις κάνουμε πραγματικότητα. Επιπλέον, η μυστικότητα που έχουν οι γυναίκες σε αυτό το θέμα, το κάνει ακόμα πιο διεγερτικό. Στους άντρες θεωρείται κάτι συνηθισμένο, αλλά οι γυναίκες κρατούν αυτή τη συνήθεια μόνο για τον εαυτό τους. Ίσως βέβαια να μην έχει να κάνει τόσο με την ανάγκη για ιδιωτικότητα, όσο με την καταπιεσμένη γυναικεία σεξουαλικότητα των περασμένων δεκαετιών.

Όπως και να ‘χει, για το γυναικείο φύλο δεν είναι απλώς ένα ακόμα βιντεάκι, είναι κάτι σαν τελετουργικό. Τα φώτα χαμηλώνουν, στο σπίτι επικρατεί ησυχία, αδειάζουν το κεφάλι τους για λίγη ώρα από κάθε πρόβλημα και παραδέχονται στη λευκή γραμμή της αναζήτησης τις πιο κρυφές επιθυμίες τους. Θα ψάξουν ώρα, μα θα βρούνε αυτό ακριβώς που τις διεγείρει, θα αφεθούν ελεύθερες στην ανάγκη μόνο του εαυτού τους και θα νιώσουν στα όρια την εικόνα που έχουν μπροστά τους, θα κλείσουν τα μάτια κι οι περιγραφές περιττεύουν.

Μη σας ξεγελάει ο τρόπος που αντιδρούν ορισμένες, όταν οι άλλοι μιλούν για πορνό. Κάποιες είναι απ’ τη φύση τους πιο συνεσταλμένες, άλλες μεγαλώνοντας μέσα στο στερεότυπο που θέλει τις γυναίκες αθώες κι άβγαλτες, δειλιάζουν να παραδεχτούν ανοιχτά τι τους αρέσει, με τον φόβο της κριτικής που πιθανό να ακολουθήσει. Άλλες φορές, πάλι, αυτή η υποτιθέμενη ντροπή κι άγνοια σχετικά με το ό,τι έχει να κάνει με το πορνό, προβάλλεται στο πλαίσιο μιας στρατηγικής, μιας και σε πολλούς άντρες αρέσει η γυναίκα να γνωρίζει λιγότερα από ‘κείνους στο σεξ, να ‘ναι κάπως άμαθη κι άπειρη, ώστε να την καθοδηγήσουν στα δικά τους μονοπάτια. Δυστυχώς ή ευτυχώς, όμως, η σκληρή αλήθεια είναι πως πάντα οι γυναίκες θα γνωρίζουν κάτι παραπάνω.

Ως το φύλο που διεγείρει, που διεκδικείται, που προσαρμόζεται, που προκαλεί περισσότερο, οι γυναίκες δίνουν βαρύτητα και στην τελευταία λεπτομέρεια, τόσο σε αυτό που βλέπουν όσο και σε αυτό που κάνουν. Αντλούν ιδέες και τις προσαρμόζουν, αντλούν επιθυμίες και τις αποζητούν. Δε βλέπουν απλά, αλλά αισθάνονται, φαντάζονται, εμπνέονται.

Γι’ αυτό και καμία γυναίκα ποτέ δεν έχει αισθανθεί τύψεις για τα γούστα της, όσο ακραία και να ‘ναι αυτά. Αφήνονται, χωρίς δεύτερες σκέψεις, σε αυτό που τους προσφέρει έξαψη και δεν προσπαθούν να δικαιολογηθούν γι’ αυτό. Από μικρή ηλικία το ανακαλύπτουν, πριν καλά-καλά ανακαλύψουν τι κάνει μία γυναίκα κι ένας άντρας στο κρεβάτι. Έτσι, παρακολουθούν πάντα ένα συγκεκριμένο είδος, για συγκεκριμένα γούστα, με πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Ρωτήστε μια φίλη σας να απαντήσει ειλικρινά, πόσο διαφέρουν οι λέξεις που πατάει στην αναζήτηση κάθε φορά. Η ειλικρινής απάντηση; Καθόλου!

Βέβαια, οι άντρες αρνούνται τόσο να αποδεχτούν ότι βλέπουν κι οι γυναίκες πορνό γιατί η προβολή συνδέεται, φυσικά, και με την αυτοϊκανοποίηση. Προφανώς κι οι γυναίκες αυτοϊκανοποιούνται κι έχουν ανάγκη να το κάνουν. Απλώς δεν το λένε! Ο λόγος έχει ήδη ειπωθεί. Κατάλοιπα στερεοτυπικών αντιλήψεων, σεξισμού και χρόνιας καταπίεσης των γυναικών. Κι η ανδρική πλειοψηφία, όμως, προτιμά να αισθάνεται πως η γυναίκα σεξουαλικά εξαρτάται από αυτόν.

Την αλήθεια, παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να την παραδεχόμαστε. Και δεν έχει να κάνει με τον σεξουαλισμό, με τον φεμινισμό ή τον ανδρισμό, αλλά με το γεγονός ότι και τα δύο φύλα, από τη φύση τους, έχουν ανάγκες και πολλές φορές αυτές τις ανάγκες τις παραδέχεσαι και τις ικανοποιείς μόνο όταν κανείς δε σε βλέπει.

Βασιλεία Παπαδημητρίου
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top