Μπακαλιάρος κατσαρόλας

0

Συνοδέψτε το πιάτο με ρώσικη σαλάτα και απολαύστε το.

Υλικά
Για 2-4 άτομα
  • 600 γραμμάρια ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας, ελαιόλαδο
  • 750 γραμμάρια πράσο, σε ροδέλες
  • 500 γραμμάρια πατάτες, σε χοντρές ροδέλες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 750 γραμμάρια νερό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένη πάπρικα
Εκτέλεση
  • Σοτάρετε το σκόρδο σε λάδι μέχρι να ροδίσει. Αφού το βγάζετε, σοτάρετε το πράσο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε τις ροδέλες πατάτας, αλατοπίπερο και δάφνη.
  • Προσθέστε νερό και αφήστε το μείγμα να βράσει για περίπου 20 λεπτά. Κατόπιν χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε για μισή ώρα.
  • Λιώνετε το σοταρισμένο σκόρδο και ανακατέψτε το με τη πάπρικα. Τοποθετήστε όλο το μείγμα σε ένα τηγάνι και ανακατέψτε.
  • Τεμαχίστε το βακαλάο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 2-3 εκατοστών) και τοποθετήστε τα και αυτά στο τηγάνι.
  • Αφήστε τα να σιγοψηθούν για 5 λεπτά μέχρι να γίνει ο μπακαλιάρος.
sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top