Τα Ζώδια ως Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

0

Όλοι οι τύποι των Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων!

«Πυρετούλης, πυρετούλης, εκλογικός πυρετούλης! Γρήγορα να πάτε όλοι στο εκλογικό σας κεντράκι και να ρίξετε το ψηφουλίνι σας στην καλπίτσα», έλεγε η ξαδέρφη του Φώτη στο «Πάρα 5» και αυτό ζούμε παιδιά!
Δημοτικοί σύμβουλοι ξεπετάγονται παντού, εν όψει δημοτικών εκλογών τον Μάιο!

Ε, να λοιπόν! Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και τα Ζώδια τους!

ΚΡΙΟΣ
Την εκλογή του την έχει σιγουράκι, αφού και η προεκλογική αφίσα του δείχνει αυτόν και ένα πλήθος (το σόι του είναι) να τον χειροκροτά! Οι προεκλογικές του ομιλίες είναι πάντα με την γροθιά σφιγμένη (αγκύλωση θα πάθει!) και βγάζει… τσιριχτό λόγο, λες και πάμε σε δεύτερη ελληνική επανάσταση! Χαλάρωσε Κριέ, για να φτιάξεις τις λακκούβες σε θέλουμε, όχι για Κολοκοτρώνη!

ΤΑΥΡΟΣ
Κι είχε μια σκασίλα ο Ταύρος για τα προβλήματα του δήμου του… Είχε ακόμα μεγαλύτερη σκασίλα, για την κοινωνική του αναγνώριση και υπόσταση… Έλα, όλοι ξέρουμε Ταύρε πως υποψηφιότητα έβαλες, για να πάρεις τον μισθό των αιρετών οργάνων των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης… Προεκλογική ομιλία; Στην γνωστή ταβέρνα του δήμου «Η θράκα του Θωμά»!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Προεκλογική εκστρατεία νέας γενιάς! Βιντεάκια, κατεβατά postsκαι φωτογραφίες σε Facebook, Instagramκαι Twitter! Μέρα-νύχτα! Κοιμάσαι ποτέ βρε Δίδυμε; Η εκλογή είναι αμφίβολη, παρ’ολ’αυτά! Δημοφιλής μεν, αλλά δεδομένου ότι ο μισός δήμος είναι πρώην του, με τους οποίους χώρισε λόγω… διδυμίσιας συμπεριφοράς, προβλέπεται ψήφος εκδίκησης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τον Καρκίνο υποψήφιο τον ξεχωρίζεις με την μία! Το επώνυμο του, κάτι σου λέει! Αφού και ο πατέρας του και ο παππούς του και ο προπάππους του ήταν κάποτε στα πολιτικά πράγματα και αυτός τώρα συνεχίζει την παράδοση! Έχει κατέβει από την Αθήνα στο χωριό και βγάζει λόγο στο κεντρικό καφενείο, με δάκρυα στα μάτια και συγκινεί του πάντες και τον ψηφίζουν κι ας είχαν να τον δουν από την εφηβεία του! Άτιμο Καρκινάκι, τα κατάφερες!

ΛΕΩΝ
Λέων και υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος… Οκ… Χαιρετάει τους πάντες, σαν την EvitaPeronκαι υποδέχεται στο γραφείο του (φυσικά και έχει δικό του γραφείο…) τους ψηφοφόρους, σαν να είναι ο πλανητάρχης! Υπόσχεται γιγαντιαίο mall, χρωματιστά σιντριβάνια, συναυλίες, πανηγύρια luxκαι αγορά Κολωνακίου στο… Κολοκοτρωνίτσι! Η αφίσα του; Είναι αυτή η κιτς, με τα χιλιάδες χρώματα και το μπουζούκια-styleντύσιμο! Στόχος του; Να γίνει celebrity!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, είσαι γεννημένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος βρε συ! Οι προεκλογικές σου δηλώσεις και υποσχέσεις είναι αμέτρητες, αλλά απόλυτα μελετημένες και πειστικές και ο λόγος που βγάζεις, εκπληκτικός! Αν αναλάβεις βέβαια, θα είσαι αυτός που σώζει ένα αδέσποτο γατί και το συζητάει ένα μήνα, παρά κάποιος που θα διορθώσει πιο ουσιαστικά θέματα… Να τα λέμε κι αυτά…

ΖΥΓΟΣ
Τον Ζυγό φίλε, τον ψηφίζεις μόνο και μόνο, για την αφίσα! Ξέρεις τι προεκλογικό αγώνα έχει κάνει το καμάρι μας; Τουλάχιστον 200 φωτογραφίες, 6 διαφορετικοί φωτογράφοι, 15 διαφορετικά τοπία και 100% ρετούς, πριν επιλέξει την ιδανική φώτο! Στην οποία φώτο, χαμογελά σαγηνευτικά, έτσι όπως τον ξέρεις από την γειτονιά και τον συμπαθείς ήδη απεριόριστα! Τσουπ, μόλις τσίμπησε την ψήφο σου ο Ζυγός, χωρίς καν να έχει βγάλει προεκλογικό λόγο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εδώ είμαστε… Πρώτο του βήμα, η υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος… Φιλοδοξία του, να χωθεί τόσο «χοντρά» στο πολιτικό κύκλωμα, ώστε να μπορέσει να εμπλακεί σε σκάνδαλα και σκευωρίες, για να «φάει» όσα περισσότερα ευρώ μπορεί! Οκ, θα κάνει και έργα, αλλά μόνο αν η τσεπούλα του είναι φουλαρισμένη! Η αφίσα του ζαλίζει… Αυτό το βλέμμα βρε Σκορπιέ, είναι σαν να εισχωρεί στο μυαλό μου και να φωνάζει «Ψήφισε με, ψήφισε με!»

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ίδια παράταξη με Κριό και Υδροχόο, στανταράκι! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και λόγους, επαναστατική διάθεση και φώτος στο Facebook (ποιες αφίσες μωρέ…) με εκείνον αγκαλιά στην Ταϊλάνδη ή την Αλάσκα με καμιά 10αριά ντόπιους! Βρε Τοξότη… Θα σε ψηφίσω για να μου μαζέψεις τα σκουπίδια, όχι για να μου μάθεις να φτιάχνω noodlesή να κάνω σκι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αφίσα σου είναι τύπου «Πάω για δημοτικός σύμβουλος. Θα σέβεστε!»… Αγαλματάκια ακούνητα, αγέλαστα… Την κοιτάω και έχω το αίσθημα ότι αν δεν σε ψηφίσω, θα με στείλεις σε φάλαγγα, ξέρω ‘γω, μόνο από το βλέμμα σου! Ο προεκλογικός σου λόγος, καθηλωτικός! Αλλά και λίγο φοβιστικός ταυτόχρονα! Ε, τι να κάνω… Θα σε ψηφίσω βρε Αιγόκερε! Μου το βγάζεις στην τελική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτά είναι! Ένας για όλους και όλοι για έναν! Ο τύπος πάει για δημοτικός σύμβουλος της Κωλοπετινίτσας και την έχει «δει» ο νέος CheGuevara! Βγάζει λόγους παντού (μόνο στο σαλόνι μου δεν έχεις έρθει Υδροχόε) και έχει γίνει κολλητός με όλους, τραγουδώντας όλη μέρα το "Bella Ciao" που έχει γίνει και μόδα! Να πούμε όμως και την αλήθεια… Όσο κι αν το ζητάει το τρολλάρισμα ο οργανισμός του, «παίζει» να είναι ο πιο τίμιος και ο πιο ειλικρινής, οκ;

ΙΧΘΥΣ
Είναι αυτός που είπε : Βαριέμαι… Ας γίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, να περάσει η ώρα! Άλλοι του γράφουν τον λόγο, άλλοι αποφασίζουν που θα κάνει ομιλία, άλλοι αποφασίζουν ποια θα είναι η αφίσα! Ιχθύς alert: Θα μπερδευτεί την μέρα των εκλογών και θα ψηφίσει την αντίπαλη παράταξη… Καμία ελπίδα!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top