Ερωτικό SMS για κάθε ζώδιο

0

Πότε είναι η "ιδανική στιγμή" για ερωτικό ραντεβού ή επικοινωνία;

Είναι κάτι στιγμές που είσαι σε αναμμένα κάρβουνα πάνω από το κινητό και θέλεις να στείλεις ένα ερωτικό sms που πραγματικά θα φέρει αποτελέσματα και θα μπορέσει να ξεκινήσει μία όμορφη επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Τη μία δεν ξέρεις τι καινούργιο να πεις, την άλλη σκέφτεσαι πώς θα κρίνει την κίνηση σου αυτή ... στο τέλος μένεις με δεμένα τα χέρια και δεν κάνεις τίποτα. Εμείς σου έχουμε την λύση... Χαλάρωσε, διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει, δες μία πρόταση ερωτικού sms μαζί με tips για μία επιτυχημένη ερωτική επικοινωνία.

Ερωτικό Sms για τον Κριό

«Αν σε 25 δεύτερα, δεν απαντήσεις, από τα οποία έχουν περάσει ήδη τα 15 και σε 10 δεν θα πάρω μήνυμά σου πίσω, χρωστάς 1 νύχτα γεμάτη έρωτα... ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ»


Ο βιαστικός Κριός δεν τα πάει καλά με τα SMS ανταποκρίνεται όμως στις προκλήσεις. Δείξε του πόσο πολύ ανυπομονείς να περάσετε μαζί μία καυτή νύχτα πάθους, πήγαινε του και λίγο κόντρα και ... δεν θα χάσεις.

Ερωτικό Sms για τον Ταύρο

«Ένιωσες κάτι μόλις τώρα; Ένα άγγιγμα, ένα χάδι τρυφερό χαμηλά στο μαγουλάκι σου, στο πλάι του λαιμού σου; Είναι ένα γλυκό φιλάκι από μένα»


Δείξε στο Ταυράκι τις ρομαντικές και τρυφερές σου διαθέσεις με κάθε τρόπο, για να μπορέσεις να μαλακώσεις το πείσμα και την καχυποψία του και δεν θα χάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για το ερωτικό sms που θα του στείλεις; Να είναι μες στο μέλι και στο γάλα.

Ερωτικό Sms για τον Δίδυμο

«Ο Ουρανός για να αποδείξει στην γη ότι είναι πιο ωραίος, της έδειξε τα αστέρια. Η Γη για να αποδείξει ότι είναι ωραιότερη του έδειξε εσένα»...


Ο Δίδυμος παίζει πολύ στην επικοινωνία του, αλλά και με SMS… Για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον πρέπει να του πεις κάτι που δεν έχει ξανακούσει, κάποια έξυπνη ατάκα που θα τον απογειώσει ... Τα πολλά «μέλια» τα απεχθάνεται, τις έξυπνες ερωτικές ατάκες τις απολαμβάνει!

Ερωτικό Sms για τον Καρκίνο

«Το φεγγάρι είναι ερωτευμένο μαζί σου, έρχεται κρυφά το βράδυ όταν κοιμάσαι και σε γεμίζει με φιλιά ... Απόψε θα πάρω την θέση του ... Θα με περιμένεις»;


Ρομαντικός και συναισθηματικός από την φύση του, ο Καρκίνος έχει την ανάγκη από ένα ερωτικό sms που θα είναι κατάθεση ψυχής και θα εκφράζει τα βαθύτερα ζητούμενα της καρδιάς... Με κυβερνήτη του ζωδίου του την Σελήνη, το ερωτικό SMS με το φεγγάρι είναι η ιδανική πρόταση.

Ερωτικό Sms για τον Λέοντα

«Αν κρύψεις 1 Διαμάντι μέσα στην Λάσπη, αυτό θα συνεχίσει να λάμπει!Έτσι και εσύ μωράκι μου, ακόμα και σε 1.000.000 αστέρια να κρυφτείς, θα ξεχωρίζεις»!


Μία παροιμία λέει πως αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει ... Ο Λέοντας αγάπη μου θέλει διαρκώς ερωτικά sms θαυμασμού και κανακέματος για να τον κάνεις να αισθάνεται ότι είναι ο ένας και ο μοναδικός στη ζωή σου! Μην τον αφήσεις ανικανοποίητο , γιατί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Ερωτικό Sms για τον Παρθένο

«Εξήντα χτύπους το λεπτό κάθε καρδιά χτυπάει, μα η δική μου όταν σε δω στους οχτακόσιους πάει»


Είναι γνωστό ότι ο Παρθένος είναι κάπως υποχόνδριος ή αλλιώς φοβιτσιάρης με την υγεία, όμως είναι και πολύ χιουμορίστας! Με το παραπάνω μήνυμα θα του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και είναι βέβαιο ότι θα τον κάνεις να γελάσει και να αφεθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για να τσιμπήσει σε μήνυμά σου είναι να είναι έξυπνο, χωρίς πολλά πολλά σορόπια και αιώνιους όρκους αγάπης.

Ερωτικό Sms για τον Ζυγό

«Στα χείλια μου υπάρχουν τα δικά σου, στο κορμί μου ακόμα το άγγιγμά σου, στο μυαλό μου υπάρχει η μορφή σου, στην καρδιά μου υπάρχεις μόνο εσύ!Για πάντα μαζί»!


Ο Ζυγός είναι ο αγαπουλίτσας του Ζωδιακού έτσι λοιπόν θα πρέπει διαρκώς να του επιβεβαιώνεις ακόμα και με ερωτικά sms το πόσο πολύ θέλεις να είστε μαζί! Δεν έχει δυσκολία, αλλά ούτε και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να τον ικανοποιήσεις ... αρκεί να του πεις πως νιώθεις, χωρίς να περιμένεις σοβαρές απαντήσεις από τον ίδιο.

Ερωτικό Sms για τον Σκορπιό

«Όταν πέφτει 1 Αστέρι, είναι σαν τα μάτια σου! Τα όμορφα σου μάτια δεν είναι αυτό που θέλεις να δείξεις, αλλά αυτό που δεν μπορείς να κρύψεις»


Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός έχει πολύ διαπεραστικό, υγρό και έντονο βλέμμα, το οποίο είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Με αυτό το ερωτικό sms μπορείς να του δηλώσεις ότι τον προσέχεις, τον παρατηρείς, ότι είσαι πάντα εκεί και ότι προσπαθείς να ανακαλύψεις ακόμα και τις πτυχές που προσπαθεί να σου κρύψει.

Ερωτικό Sms για τον Τοξότη

«Αν ποτέ τα αισθήματά μου αποφάσιζαν να πάνε ταξίδι, θα έκλειναν θέση στο πιο υπέροχο σημείο του κόσμου: Στην αγκαλιά σου ...»


Μία μικρή προειδοποίηση, ο τοξότης δεν γουστάρει τα πολύ ρομαντικά, συναισθηματικά sms είναι αρκετά πιο παιχνιδιάρης... Ωστόσο το παραπάνω sms επειδή εμπεριέχει την λέξη «ταξίδι» μπορεί πραγματικά να τον τρελάνει και να τον δεις μέσα στην νύχτα να έρχεται με βαλίτσα στο χέρι για να σε πάρει να φύγεται.

Ερωτικό Sms για τον Αιγόκερω

«Ο ανθρώπινος εγκέφαλος, χωρίζεται σε δύο μέρη: Στα όνειρα και στις ανάγκες... Εκεί που ενώνονται υπάρχεις εσύ. Είσαι Όνειρο & Ανάγκη μαζί»!


Ο Αιγόκερως μπορεί να μην έχει την άνεση της συναισθηματικής έκφρασης του λόγου, αυτό δεν πάει να πει ότι δεν θέλει να ακούει λόγια καρδιάς. Για να τον εντυπωσιάσεις με κάποιο sms , είναι απλό : σκέψου κάτι έξυπνο, πρακτικό και συνδύασε το με συναίσθημα.

Ερωτικό Sms για τον Υδροχόο

«ΑΛΤ!!!! Συλλαμβάνεσαι για κλοπή καρδιάς. Τι έχεις να πεις; Καταδικάζεσαι σε 2000 φιλάκια ημερησίως και σε 200 Αγκαλιές την Ώρα»!


Ένας Υδροχόος θέλει παιχνίδι, τρέλα, αυθορμητισμό αλλά και έρωτα χωρίς όμως να μαζεύουμε με τις σφουγγαρίστρες τα σιρόπια ... Σκέψου κάτι έξυπνο, της στιγμής, που να έχει κάτι το πρωτότυπο και στείλε του το sms. Η πρότασή μας θα τον κάνει να γελάσει!

Ερωτικό Sms για τον Ιχθύ

«Οι Φωτιές των Δράκων Έσβησαν, οι Νεράιδες γέρασαν, τα ξωτικά χάθηκαν. Έμεινε μόνο η λάμψη των ματιών σου για να θυμίζει πως υπάρχει μαγεία ...»


Δώσε του παραμύθι, όνειρο, συναίσθημα και ρομαντισμό του Ιχθύ και θα τον έχεις μόνιμα στην ευτυχία και στα χαμόγελα ... Αφού μωρέ ψοφάει για κάτι τέτοια ... Στέλνοντας του το παραπάνω μήνυμα, θα τον δεις να κοκκινίζει, να χαμογελά μη σου πω ότι στην συνέχεια θα δεις και το δάκρυ να πέφτει κορόμηλο από την συγκίνηση

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top