Όλα τα καλά του να είσαι single…

0

που μάλλον δεν έχεις σκεφτεί!

Όλοι θέλουμε να αγαπάμε και να μας αγαπούν ακόμη κι όταν χρειάζεται να θυσιάσουμε ορισμένα πράγματα για να είμαστε σε μια σχέση. Ποια είναι, όμως, τα καλά του να είσαι single; Μερικά μπορεί να μην σου έχουν περάσει από το μυαλό!

Οι σχέσεις μερικές φορές δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Πολλές φορές εμποδίζουν την προσωπική σου ανάπτυξη και ευτυχία. Και κάπου εδώ έρχονται τα καλά του να είσαι single, γραμμένα από μια single!

Μπορείς να δώσεις ένα διάλειμμα στον εαυτό σου, να βρεις τον εαυτό σου και να προετοιμάσεις το έδαφος για την επόμενη σχέση που μπορεί να είναι και η παντοτινή.

Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις

Χωρίς κανέναν περιορισμό! Μπορείς να φας ό,τι θέλεις για βραδινό, να ακούσεις ό,τι μουσική θέλεις, να πας για ψώνια ή να δεις ποδόσφαιρο, να κάνεις μπάνιο όποτε θέλεις. Για όλα αυτά τα μικρά που τσακώνεσαι συνήθως όταν είσαι σε σχέση, όταν είσαι μόνος δεν έχεις κανέναν περιορισμό!

Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.

Δεν χρειάζεται να θυσιάσεις την άνεσή σου

Μετά από μια ημέρα σκληρής δουλειάς, γιατί να πρέπει να κάνεις γενική στο σπίτι ή να μαγειρέψεις; Μπορείς απλώς να καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου και να χαζέψεις τηλεόραση με τις ώρες.

Παράλληλα, έχεις όλο το κρεβάτι για τον εαυτό σου. Θα κοιμάσαι καλύτερα και αυτοί που κοιμούνται καλά τείνουν να έχουν ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα, πιο υγιή καρδιά και χαμηλότερο κίνδυνο να υποφέρουν από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο ή διαβήτη! Τι άλλο θέλεις;

Βάζεις το δικό σου πρόγραμμα

Και κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει για αυτό. Όταν είσαι μόνος σου, είσαι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό σου. Μπορείς να κανονίσεις ό,τι θέλεις χωρίς να ρωτήσεις τον καλό σου αν μπορεί.

Κανείς δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από τα πλάνα σου κι έχεις όλο τον έλεγχο. Μπορείς να πας ένα ταξίδι με τους φίλους σου ή να δεις την οικογένειά σου το ΣΚ, να ξυπνήσεις ό,τι ώρα θέλεις.

Είσαι πιο χαλαρός

Όταν είσαι σε μια σχέση έχεις περισσότερα άγχη και έρχεσαι αντιμέτωπος με διάφορες καταστάσεις σχετικά με το πώς θα πάει η σχέση σας. Φοβάσαι μήπως κάνεις λάθη που θα πληγώσουν τον καλό σου, μερικές φορές προσέχεις τη συμπεριφορά σου και αυτό δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις.

Είσαι πιο παραγωγικός

Το να είσαι single μπορεί να βελτιώσει τη συγκέντρωσή σου και να αυξήσει την παραγωγικότητά σου. Δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι περισσότεροι καλλιτέχνες, μουσικοί, συγγραφείς είναι μόνοι τους και αφοσιώνονται στη δουλειά τους;

Μπορείς να είσαι πιο συγκεντρωμένος και να βγάλεις περισσότερη δουλειά σε λιγότερο χρόνο!

Μαθαίνεις τον εαυτό σου

Και αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό. Όταν είσαι μόνος σου, μαθαίνεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από τη ζωή σου, καθαρίζει το μυαλό σου και επαναπροσδιορίζεις τις αξίες σου.

Ακούς την εσωτερική φωνή που σου μιλά και κάνεις επιλογές χωρίς κανένας να σε επηρεάζει. Κι έτσι νιώθεις πιο άνετα με σένα και έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε ό,τι κι αν κάνεις.

Κλαούντια Ντιντάτη
ipop
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top