Άγιος Βαλεντίνος: Τι να του μαγειρέψεις, σύμφωνα με το ζώδιό του

0

Τι μπορεί να θέλει να γευτεί το ταίρι σου στις 14 του Φλεβάρη.

Μπορεί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να γιορτάζεται από τα ερωτευμένα ζευγάρια τους τελευταίους δύο αιώνες, όμως οι τρόποι για να δείξεις στο άλλο σου μισό ότι το αγαπάς είναι πολλοί. Το στάνταρ πάντως είναι ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, οπότε φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μείνετε σπίτι και μαγείρεψε κάτι σπέσιαλ για την περίσταση.

Παρακάτω, σου δίνουμε μερικές ιδέες για το τι μπορεί να θέλει να γευτεί το ταίρι σου στις 14 του Φλεβάρη, σύμφωνα με το ζώδιό του.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


❤ Αν το άλλο σου μισό ανήκει στο ζώδιο του Κριού, καλύτερα να επιλέξεις κάτι γρήγορο και απλό. Μπορείς να του φτιάξεις ένα σάντουιτς (ξέρεις, σπέσιαλ, όχι απλώς γαλοπούλα και τυρί) ή καμιά ομελέτα. Εάν δεν έχεις όρεξη για… τίποτα, απλώς άπλωσε τους καταλόγους των deliveries και θα σε αγαπήσει για πάντα!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


❤ Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι Ταύροι εκτιμούν και αποζητούν το καλό φαγητό. Χρειάζονται πλούσιες γεύσεις (δώσε βάση στη sauce) και κάτι το ιδιαίτερο. Ιδανικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γαλλική συνταγή για σαλιγκάρια ή η απόλυτη ιταλική καρμπονάρα. Ό,τι και να επιλέξεις να ετοιμάσεις, θυμήσου να το συνδυάσεις με το κατάλληλο κρασί.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


❤ Δώσε βάση στους μεζέδες. Το κατάλληλο βράδυ για έναν Δίδυμο, θέλει ένα πλατό τυριών, ένα αλλαντικών και πολλά μπουκάλια κρασί. Εάν δεν είναι τέτοιος τύπος, δοκίμασε να κάνεις (cocktail) μαργαρίτες και nachos. Αυτό θα δώσει στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τον ρομαντισμό και τη… συνέχεια που της αξίζει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


❤ Ο Καρκίνος «φωνάζει» comfort food. Δηλαδή, κάποιο γρήγορο, απλό, σχεδόν έτοιμο, με πολλές θερμίδες. Ο τρόπος να του δείξεις πως τον αγαπάς είναι να προσπαθήσεις να μαγειρέψεις mac and cheese ή τηγανιτό κοτόπουλο με πατάτες. Μην ξεχάσεις τα αναψυκτικά ή μπύρες και τις κατάλληλες ταινίες!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


❤ Πρέπει να σκεφτείς πώς να κάνεις κάθε πιάτο του ιδιαίτερο. Δημιούργησε ένα γεύμα το οποίο θα αποτελείται από τρία πιάτα: μια σαλάτα, ένα κυρίως γεύμα κι ένα γλυκό. Κάνε την ημέρα ξεχωριστή με ένα μοναδικό dressing στη σαλάτα, γλυκοπατάτες στο κυρίως πιάτο και ένα cheesecake για επιδόρπιο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


❤ Το πιο πιθανό είναι το άλλο σου μισό να κάνει διατροφή. Εάν δεν κάνει, απλώς αγαπά το υγιεινό φαγητό και είναι στην ευχάριστη θέση να εκτιμήσει κάθε προσπάθεια που κάνεις για αυτόν στην κουζίνα. Μπιφτέκια γαλοπούλας και σαλάτα κινόα ή sushi. Διαλέγεις και παίρνεις.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


❤ Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα γιορταστεί με ένα veggie γεύμα για εσένα και τον σύντροφό σου. Αυτό σημαίνει πως ένα ριζότο με σπαράγγια ή μια κολοκυθόσουπα με γιαούρτι και μερικά μπουκάλια κρασί θα εκτιμηθούν δεόντως.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


❤ Ο Σκορπιός αγαπά το μυστήριο και το πικάντικο φαγητό. Προσπάθησε λοιπόν, να μαγειρέψεις κάτι εξωτικό σε ταϊλανδέζικο ρύζι μέσα σε μισό ανανά ή να ψήσεις μερικά κεμπάπ με πίτες και γιαούρτι. Φρόντισε να μη λείπουν οι μπύρες από το ψυγείο και μάλλον είσαι ο έρωτας της ζωής του.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


❤ Του αρέσει να δοκιμάζει κουζίνες από όλο τον κόσμο οπότε κάνε τη διαφορά φέτος και πρότεινέ του να πάτε κάπου εξωτικά. Ή απλώς διαφορετικά. Σημασία έχει να κάνετε κάτι που δεν κάνετε συχνά, οπότε εάν έχεις καμιά ιδιαίτερη ιδέα, go for it!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


❤ Για τους Αιγόκερους το φαγητό δεν είναι ύψιστης σημασίας. Είναι απλώς μια ανάγκη. Ίσως λοιπόν, καλύτερα να μην μαγειρέψεις σήμερα και να περάσετε κατευθείαν στο ποτό και αργότερα στο «γλυκό». Ας φάτε ένα τοστάκι αργότερα ή ό,τι έχει το ψυγείο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


❤ Ο Υδροχόος θέλει να τον εκπλήξεις. Θέλει να πειραματιστείς σε κάτι που του είναι ήδη γνωστό, όπως το να κάνεις ένα burger με το twist που δεν θα περιμένει. Κάτι του τύπου, κατσικίσιο τυρί με καραμελωμένα κρεμμύδια αντί για τσένταρ.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


❤ Να ξέρεις πως αυτό το ρομαντικό δείπνο θα έχει... κανονιστεί, πριν το σκεφτείς καν. Όμως, η σκέψη μετράει και αν μπορούσες (ή κάτι πάει λάθος με τα σχέδια του αγαπημένου σου) μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό και στήσε το σκηνικό, όσο πιο ατμοσφαιρικό γίνεται.



astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top