Η κρίση της μέσης ηλικίας και τα ζώδια

0

Πως βλέπουν τα ζώδια το πέρασμα του χρόνου.

Είναι γενικά αποδεκτό ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα και ενώ όταν είμαστε νέοι αγνοούμε επιδεικτικά την ύπαρξη του, όταν μεγαλώνουμε συνειδητοποιούμε την ..φθορά που μας προκαλεί και θέλουμε να περάσουμε στην αντεπίθεση και να κάνουμε δραστικές αλλαγές, διατηρώντας την ενέργεια μας σε υψηλά επίπεδα.

Ετσι, όλοι μας έχουμε ακούσει για την κρίση της Μέσης ηλικίας ή ακόμα έχουμε έχουμε υποστεί τις συνέπειες της και εκεί γύρω στα σαράντα βλέπουμε συχνά ανθρώπους να απορρίπτουν τις μέχρι τώρα αποφάσεις τους και να ρισκάρουν μια νέα αρχή στη ζωή τους.

Πως βλέπουν όμως τα ζώδια το πέρασμα του χρόνου και άραγε μπορούν να αντιμετωπίσουν με γενναιότητα αλλά και έχοντας νέα κίνητρα το στάδιο της αληθινής ενηλικίωσης τους ;

Πάμε να δούμε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Ο Κριός έχει αυτοπεποίθηση, αισθάνεται πάντα νέος και γενικά αγνοεί επιδεικτικά το πέρασμα του χρόνου για αυτό και δεν σταματά να γυμνάζεται, να φλερτάρει και να προσέχει αρκετά τον εαυτό του. Η κρίση της Μέσης Ηλικίας μπορεί να τον κάνει περισσότερο τολμηρό, να ρισκάρει περισσότερο, ή να φύγει από μια μόνιμη κατάσταση, ξεκινώντας από την αρχή.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πάντα ανήσυχος, σκέφτεται συνέχεια το χρόνο και γενικά το μέλλον του και σχεδόν πάντα συμβαδίζει με την ηλικία του και δεν κάνει τρέλες. Η κρίση της Μέσης Ηλικίας θα τον κάνει περισσότερο σκεφτικό, κυρίως σε σχέση με τα χρήματα και για αυτό ίσως προχωρήσει σε νέο επαγγελματικό μονοπάτι , αφού βέβαια θα το έχει σκεφτεί και αναλύσει χρόνια.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι αιώνια έφηβος, αρνείται να μεγαλώσει και για αυτό πάντα ενημερώνεται, μαθαίνει καινούργια πράγματα και δεν αφήνει τον χρόνο να χαλάσει την ψυχολογία του. Η κρίση της Μέση Ηλικίας βοηθάει αρκετά όμως στο να γίνει πιο σταθερός στην προσωπική του ζωή, να σταματήσει τις επιπόλαιες σχέσεις και εύκολα να δεσμευτεί και να επισημοποιήσει σχέσεις. Ωριμάζει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει σχέση φοβική με τον χρόνο, φοβάται τις αρρώστεις, ότι δεν θα προλάβει να κάνει πράγματα και γενικά είναι ανασφαλής και για τους δικούς του ανθρώπους. Η κρίση της Μέσης Ηλικίας επηρεάζει αρκετά την κρίση του και εάν έχει ζήσει μια συντηρητική ζωή θα κάνει την ανατροπή και θα φερθεί με κυκλοθυμία, ξαφνιάζοντας το περιβάλλον του.

Λέων

Ο Λέοντας είναι παιδί που ξέρει να χαίρεται όλες τις ηλικίες και βέβαια φροντίζει να μεγαλώνει όμορφα και αρκετά δημιουργικά. Είναι ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει την κρίση της Μέσης Ηλικίας σαν κάτι αναμενόμενο, όμως δεν θα αφήσει να φανούν τα σημάδια του χρόνου και θα κάνει προσωπικές και επαγγελματικές αλλαγές για να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γεννημένος με την νοοτροπία του μεγάλου ανθρώπου, από μικρός γκρινιάζει για τα πάντα και ναι φοβάται τον χρόνο και το άγγιγμα του. Έτσι η κρίση της Μέσης Ηλικίας χτυπάει την ψυχολογία του και κυρίως ασχολείται με θέματα υγείας και μπορεί να γίνει ανυπόφορα σχολαστικός .

Ζυγός

Ο Ζυγος αντιλαμβάνεται το πέρασμα του χρόνου γιατί κοιτάει συνέχεια το είδωλο του στον καθρέφτη και δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι μεγαλώνει και πρέπει κάτι να κάνει για αυτό.; Η κρίση της Μέσης Ηλικίας οδηγεί σε αισθητικές επεμβάσεις, νέες σχέσεις και λάθη που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός προσπαθεί να αποδεχτεί τον χρόνο και το μεγάλωμα του, βάζοντας σε μια τάξη τα .. πάθη του και προσπαθώντας να αποφύγει συναισθηματικά λάθη που του έχουν κοστίσει. Η κρίση της Μέσης Ηλικίας τον κάνει ψυχαναλυτή, περισσότερο εσωστρεφή και ίσως χωρίσει και αποφασίσει να αλλάξει και επάγγελμα, ακολουθώντας την αληθινή του ταυτότητα.

Τοξότης

Ο Τοξότης αισθάνεται πάντα νέος γιατί έχει την ικανότητα να φιλοσοφεί την έννοια του χρόνου και πάντα βρίσκει νέους τρόπους να ανανεώνεται και να μην μιζεριάζει με το πέρασμα της νιότης. Η Κρίση της Μέσης Ηλικίας επηρεάζει τον τρόπο σκέψης του, καθώς συνεχώς είναι σε αναζήτηση και τολμάει έτσι και αλλιώς να ρισκάρει και να αλλάζει τη ζωή του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι φίλος με τον Κρόνο-χρόνο, ωστόσο εάν θα αποδεχτεί τα χρόνια του..έχει να κάνει με το τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα και κυρίως η ψυχολογία του σχετίζεται με την κοινωνική του θέση. Η κρίση της Μέσης Ηλικίας δεν τον επηρεάζει άμεσα, μπορεί να αισθάνεται πάντα μεγαλύτερος από την ηλικία του, ωστόσο μπορεί να γίνει πιο ιδιότροπος και απαιτητικός με τους κοντινούς του ανθρώπους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος παίζει με τον χρόνο,θέλει να δοκιμάζει τις αντοχές του και ποτέ δεν θα παραδεχτεί ότι μεγάλωσε γιατί βρίσκει νέα ενδιαφέροντα και ανανεώνεται. Η κρίση της Μέσης ηλικίας επηρεάζει την νοοτροπία του και τους στόχους τους και πολλές φορές αποφασίζει να παντρευτεί σε μεγάλη ηλικία.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς δύσκολα αντιλαμβάνεται το πέρασμα του χρόνου, καθώς είναι απορροφημένος στα προβλήματα του και στον κόσμο του. Έστι, ξαφνικά μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι μεγάλωσε και τότε συμπεριφέρεται περίεργα, απρόβλεπτα και θα δημιουργήσει προβλήματα στο περιβάλλον του. Δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο .

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top