Πρασοκεφτέδες με φέτα


Μια διαφορετική συνταγή!

Υλικά για 4 άτομα
  • 2 πράσα
  • 200 γρ. φέτα
  • 1 αβγό
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 3 κλωναράκια μαϊντανό
  • λίγο αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  • Αρχικά ψιλοκόβετε τα πράσα, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό και τα ρίχνετε όλα σε ένα μπολ.
  • Θρυμματίζετε τη φέτα και την προσθέτετε κι αυτή μέσα, μαζί με το αβγό, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Ζυμώνετε καλά για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε λίγο αλεύρι, ανακατεύοντας με ένα κουτάλι. Η ζύμη δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτή.
  • Στη συνέχεια, ρίχνετε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το βάζετε να κάψει. Ρίχνετε κουταλιά-κουταλιά το μείγμα και τηγανίζετε.
  • Μόλις οι πρασοκεφτέδες ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές, τους βγάζετε και τους τοποθετείτε πάνω σε χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροφηθεί το περιττό λάδι.

athensmagazine

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...