Τα 12 ζώδια πάνε για εξετάσεις αίματος

0

Ποιο τρέμει από φόβο και ποιο είναι χαλαρό;

Κακά τα ψέματα, εκτός από το κλασικό τσεκ απ, όλοι λίγο πολύ σκιαζόμαστε όταν κάποιος γιατρός μας συστήνει να κάνουμε εξετάσεις αίματος! Άλλος φοβάται τη βελόνα κι άλλος το τι θα του βρουν. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που ούτε καν ιδρώνει το αφτί τους. Πάνε, τους παίρνουν αίμα και φεύγουν χαλαρά.
Ας δούμε όμως ποια είναι η συνηθισμένη συμπεριφορά των ζωδίων, όταν πάνε για εξετάσεις, καθιερωμένες ή μη!

ΚΡΙΟΣ

Το μόνο πρόβλημα του Κριού είναι η αναμονή! Θέλει μόλις φτάσει να του πάρουν αίμα και να φύγει. Όσο πιο πολύ περιμένει, τόσο είναι στην τσίτα, με αποτέλεσμα λίγο να τον τσιμπήσουν παραπάνω, λίγο να τον πονέσουν, δε θα γλιτώσουν το βρισίδι...

ΤΑΥΡΟΣ

Όλο το σκέφτεται να πάει για εξετάσεις κι όλο το αναβάλλει γιατί βαριέται ή φοβάται ότι θα του βρουν ανεβασμένες τιμές και θα τον βάλουν σε ειδική διατροφή. Αν είναι ανάγκη θα το κάνει, αλλά κι αυτός θέλει να τελειώνει γρήγορα γιατί δεν αντέχει να μένει νηστικός για ώρα. Συνήθως όλοι πίνουν πορτοκαλάδα, ο Ταύρος θα χτυπήσει μαζί και μια τυρόπιτα για να έρθει στα ίσια του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δε φοβάται συνήθως, εκτός αν κάνει εξετάσεις για κάτι συγκεκριμένο, όπου εκεί για να καλύψει το γεγονός ότι νιώθει άβολα, θα αρχίσει την πάρλα, πρώτα με τους υπόλοιπους που περιμένουν τη σειρά τους κι ύστερα με την νοσοκόμα που θα του πάρει αίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ήταν στο χέρι του, δε θα πήγαινε μόνος του για εξετάσεις, λόγω έντονης ανασφάλειας. Σίγουρα όμως θα πάει σε μικροβιολογικό που τον ξέρουν και ξέρει κι όχι σε άγνωστο και πάλι όμως, όταν έρθει η ώρα να του πάρουν αίμα έναν φόβο θα τον έχει.

ΛΕΩΝ

Είναι κύριος με τα όλα του. Ακόμα κι αν φοβάται για το αποτέλεσμα των εξετάσεων, δε θα το δείξει και σίγουρα θα επιλέξει ένα μικροβιολογικό που είναι φημισμένο για την ταχύτητα και την εγκυρότητά του, ακόμα και αν είναι πιο ακριβό από ό,τι αυτό της συνοικίας του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχει μια αρρωστοφοβία από γεννησιμιού της, οπότε από νεαρή ηλικία κάνει εξετάσεις μήπως τυχόν και... Ε, έχει πάρει το κολάι πια γι' αυτό έχει και μια άνεση. Αν όμως έχει εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα και ψάχνει την αιτία, τότε αντίο ψυχραιμία!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει κάτι από την νοοτροπία του Ταύρου όσον αφορά στη βαρεμάρα, αν και άμα είχε παρέα και δεν πήγαινε μόνος του, η ψυχολογία του θα ήταν πολύ καλύτερη. Ο φόβος πάντως υπάρχει, μην του βρουν κάτι και αναγκαστεί να κόψει τροφές που του αρέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι hard core και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ίσως κατά βάθος να απολαμβάνει τη θέα του σκούρου αίματος ή την έντονη μυρωδιά, άλλωστε άβυσσος η ψυχή του Σκορπιού. Πάντως ούτε το φρύδι του δεν κουνιέται καθ' όλη την διάρκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη μια είναι ανήσυχος, από την άλλη βιάζεται και μετά θα το ρίξει στην πλάκα. Γενικά, δεν πολυκαταλαβαίνει κάποιος τι υπερισχύει, όποια συμβουλή όμως και να του δώσουν το σίγουρο είναι ότι πρόκειται να περιορίσει ή να κόψει το οτιδήποτε θα την τηρήσει για λίγο καιρό ή θα είναι μπενάκης και βγαινάκης... Μέχρι την επόμενη φορά...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δε σκιάζεται καθόλου. Εφ' όσον πρέπει να το κάνει, θα το κάνει και τέλος. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τηρηθεί η ώρα του ραντεβού για να μην καθυστερήσει στη δουλειά του. Θα κάτσει με ηρεμία, θα σηκώσει μανικάκι, θα απλώσει το χέρι, θα του πάρουν αίμα κι αυτό ήταν. Μια τυπική διαδικασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την καμία! Δεν πάει, δεν πάει. Είναι σπάνιες και πολύ επείγουσες οι περιπτώσεις που θα τον οδηγήσουν σε μικροβιολογικό εργαστήριο, αλλιώς ούτε απέξω δε θα περάσει. Έχει κι ένα φόβο για τις σύριγγες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανησυχεί από την προηγούμενη, παραμένει σε ανησυχία στην αίθουσα αναμονής και όσο περιμένει, τόσο τον καταλαμβάνει ο φόβος. Μήπως... αν... κι άμα... αχ Παναγία μου, βάλε το χεράκι σου να είμαι μια χαρά! Όταν έρθει η ώρα να του πάρουν αίμα είναι σκέτο ράκος.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top