Τα θετικά και τα αρνητικά του 2019 για κάθε Ζώδιο

0

Σε τι θα ευνοηθούν και τι πρέπει να προσέξουν τα 12 Ζώδια, το 2019;

Η νέα χρονιά πλησιάζει και το 2019, ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι να είναι το καλύτερο!
Για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες του νέου έτους!

Ήρθε η στιγμή λοιπόν, να δούμε σε ποιο τομέα πρέπει να προσέχουν τα Ζώδια και σε ποιον πρέπει να προσέχουν!

Κριέ,
άρπαξε ευκαιρίες…, που θα σου δώσουν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου! Που έχουν να κάνουν με σπουδές, εξωτερικό, συγγενείς εξ αγχιστείας, μηνύματα, νέα, τηλεφωνήματα και νιώσε ξανά αισιόδοξος και τυχερός!
να είσαι προσεκτικός…, σε θέματα καριέρας αλλά και διατήρησης της καλής κοινωνικής εικόνας σου! Για να αναγνωρισθείς, θέλει πολύ προσπάθεια και αγώνα! Σε έρωτα και οικογένεια, πρέπει άμεσα να ωριμάσεις, αλλιώς θα υποστείς τις συνέπειες και θα πληγωθείς!

Ταύρε,
άρπαξε ευκαιρίες…, σε οικονομικό και ερωτικό τομέα! Ταχτοποίησε εκκρεμότητες και απέκτησε κέρδος, ακόμα κι από τρίτους! Βελτίωσε την σεξουαλική σου ζωή και ενδυνάμωσε την ψυχή σου!
να είσαι προσεκτικός…, σε επαφές και μετακινήσεις! Προτίμησε μόνο αξιόλογες νέες γνωριμίες, οργάνωσε σωστά τα ταξίδια σου και κάνε ωφέλιμες τις επικοινωνίες σου. Φρόντισε να μην χαλάσεις σχέσεις με μακρινούς συγγενείς ή άτομα που ζουν μακριά από σένα!

Δίδυμε,
άρπαξε ευκαιρίες…, στον συντροφικό τομέα, αλλά και στις συνεργασίες σου! Ήρθε η κατάλληλη περίοδος για γάμο, επισημοποίηση, νέα σχέση ή ανανέωση της συντροφικής σου ζωής!
να είσαι προσεκτικός…, απέναντι σε έρωτα και χρήμα. Στον έρωτα να είσαι υποψιασμένος και να μην εξιδανικεύεις σχέσεις και πρόσωπα, γιατί θα απογοητευτείς. Οικονομικά περιόρισε τα έξοδα και τακτοποίησε άμεσα εκκρεμότητες, γιατί ενδέχεται να πιεστείς!

Καρκίνε,
άρπαξε ευκαιρίες…, σε εργασία και θέματα καθημερινότητας! Βελτίωσε την εργασιακή σου απόδοση, οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου και βελτίωσε τον εαυτό σου με ομορφιά και ευεξία!
να είσαι προσεκτικός…, σε θέματα που αφορούν τον συντροφικό τομέα. Θέματα σχέσης, γάμου και γενικά ερωτική σταθεροποίησης θα σε ταλαιπωρήσουν. Προστάτεψε σημαντικές για σένα σχέσεις, από οριστικές λύσεις! Προσοχή επίσης σε διατροφικές υπερβολές.

Λέοντα,
άρπαξε ευκαιρίες…, στον ερωτικό τομέα και λάμψε με οποιονδήποτε τρόπο! Απόλαυσε διασκεδάσεις, κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, γονιμότητα, δημιουργικότητα και απόλυτη ερωτική επιτυχία!
να είσαι προσεκτικός…, σε θέματα εργασίας και υπευθυνότητας. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να βελτιώσεις την απόδοση σου στην εργασία με προσπάθεια και πολύ δουλειά. Οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, κάνε καλύτερη διατροφή και φρόντισε να είσαι απόλυτα υπεύθυνος στις καθημερινές υποχρεώσεις σου!

Παρθένε,
άρπαξε ευκαιρίες…, στο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, προκειμένου να βελτιώσεις και να διορθώσεις σχέσεις και καταστάσεις! Εύνοια θα έχεις και σε υποθέσεις ή πρόσωπα που ανήκουν στο παρελθόν, στο επάγγελμα, αλλά και σε θέματα συναισθηματικής φύσεως!
να είσαι προσεκτικός…, απέναντι σε ψευδαισθήσεις, ουτοπίες, εξαπατήσεις και εξιδανικεύσεις, κυρίως στον έρωτα. Ο έρωτας απαιτεί την λογική και την ωριμότητα σου, για να μην σε δυσκολέψει και σε απογοητεύσει!

Ζυγέ,
άρπαξε ευκαιρίες…, επικοινωνιακές, κοινωνικές και σε θέματα μετακινήσεων! Φλερτ, γνωριμίες, ευχάριστες επαφές και μηνύματα! Περίοδος ψυχαγωγικών εκδρομών και καλών σχέσεων με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς!
να είσαι προσεκτικός…, στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, γιατί θα παρουσιαστούν προβλήματα που χρήζουν άμεση ώριμη και αποτελεσματική αντιμετώπιση. Όχι στους έρωτες του παρελθόντος και όχι στη συναισθηματική ανασφάλεια!

Σκορπιέ,
άρπαξε ευκαιρίες…, που θα ευνοήσουν την αύξηση των εσόδων σου αλλά και την σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής. Απολαμβάνεις ερωτική αφοσίωση, αισθησιασμό και ανακτάς την αυτοεκτίμηση σου!
να είσαι προσεκτικός…, στις κοινωνικές σου επαφές, στην αντιμετώπιση δυσάρεστων νέων και μηνυμάτων, στις μετακινήσεις σου αλλά και στις σωστές σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Όχι στα κουτσομπολιά και στα επικοινωνιακά λάθη!

Τοξότη,
άρπαξε ευκαιρίες…, που θα ανανεώσουν όλη σου την ζωή! Αισιοδοξία, επίτευξη στόχων, τύχη, επαφές, επικοινωνίες, ταξίδια και γενική βελτίωση, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου αλλά και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!
να είσαι προσεκτικός…, στις οικονομικές σου συναλλαγές και να φροντίζεις πάντα να ισορροπείς έσοδα με έξοδα. Ερωτικά μην εξιδανικεύεις άτομα και σχέσεις, γιατί θα απογοητευτείς και φρόντισε οι συναισθηματικές σου σχέσεις να βασίζονται στην εντιμότητα και από τις δυο πλευρές!

Αιγόκερε,
άρπαξε ευκαιρίες…, παρασκηνιακά! Νιώθεις ψυχικά και συναισθηματικά ανανεωμένος και αν κινηθείς σωστά, ευτυχισμένος! Κρυφές σχέσεις και ενέργειες ευνοούνται. Τα μυστικά σου διαφυλάσσονται και η διαίσθηση σου είναι ισχυρή!
να είσαι προσεκτικός…, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Επιστράτευσε οπωσδήποτε ωριμότητα, λογική και ψυχραιμία! Με προσπάθεια και με αγώνα, θα αντιμετωπίσεις τα επικείμενα προβλήματα!

Υδροχόε,
άρπαξε ευκαιρίες…, για αλλαγές, ανανέωση, χαρά, νέες γνωριμίες, εκπλήρωση ονείρων, πρόοδο και επιτυχία σε δραστηριότητες με φίλους!
να είσαι προσεκτικός…, στην διαφύλαξη των μυστικών σου αλλά και στις ψυχολογικές σου μεταπτώσεις. Μην επιλέγεις την απαγορευμένη οδό τώρα, μην εμπιστεύεσαι απόλυτα την διαίσθηση σου και μην πέφτεις ψυχολογικά με το παραμικρό.

Ιχθύ,
άρπαξε ευκαιρίες…, για επιτυχία σε καριέρα, βελτίωση οικογενειακού τομέα αλλά και καλυτέρευση του ίματζ σου και της κοινωνικής σου εικόνας!
να είσαι προσεκτικός…, απέναντι σε λάθος ερωτικές αλλά και φιλικές επιλογές ανθρώπων που βάζεις στην ζωή σου! Προετοιμάσου για απογοητεύσεις λόγω εξιδανίκευσης και υψηλών προσδοκιών, γκρέμισμα ονείρων που δεν είχαν χτιστεί σε γερές βάσεις και «τιμωρία» για επιπόλαιες συμπεριφορές!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top