σε 10 λεπτά, εκπληκτική συνταγή!
Θα χρειαστούμε
- 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 2 μικρές μπαγκέτες
- 4 αυγά
- 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
- 100 γρ. τριμμένο κασέρι
- 1 κ.σ. καλαμπόκι
- 1 κ.σ. μανιτάρια
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.
- Σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
- Με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τις μπαγκέτες από την πάνω τους πλευρά, κόβουμε ένα μέρος της κόρας και αφαιρούμε λίγη ψίχα, αν είναι πυκνοζυμωμένες.
- Σε βαθύ μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το μπέικον, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι.
- Με ένα μεγάλο κουτάλι γεμίζουμε ισόποσα τις μπαγκέτες με το μείγμα αυγών.
- Απλώνουμε στη λαμαρίνα λαδόκολλα και τοποθετούμε τις μπαγκέτες σε μικρή μεταξύ τους απόσταση. Μέσα σε 20 λεπτά τα πεϊνιρλί είναι έτοιμα.
mamapeinao
