Εύκολο πεϊνιρλί


σε 10 λεπτά, εκπληκτική συνταγή!

Θα χρειαστούμε
  • 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 2 μικρές μπαγκέτες
  • 4 αυγά
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
  • 100 γρ. τριμμένο κασέρι
  • 1 κ.σ. καλαμπόκι
  • 1 κ.σ. μανιτάρια
Εκτέλεση
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.
  • Σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
  • Με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τις μπαγκέτες από την πάνω τους πλευρά, κόβουμε ένα μέρος της κόρας και αφαιρούμε λίγη ψίχα, αν είναι πυκνοζυμωμένες.
  • Σε βαθύ μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το μπέικον, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι.
  • Με ένα μεγάλο κουτάλι γεμίζουμε ισόποσα τις μπαγκέτες με το μείγμα αυγών.
  • Απλώνουμε στη λαμαρίνα λαδόκολλα και τοποθετούμε τις μπαγκέτες σε μικρή μεταξύ τους απόσταση. Μέσα σε 20 λεπτά τα πεϊνιρλί είναι έτοιμα.

mamapeinao

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...