Πως ερωτεύεται το κάθε ζώδιο;

0

Δύσκολο ερώτημα…

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να είναι πρώτος, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να είναι ανεξάρτητος και να ζητήσει αυτό που θέλει. Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος και αποπνέει αυτοπεποίθηση και σεξουαλικότητα. Στην αγάπη, εμπλέκεται συχνά σε αντιπαραθέσεις και αναμένει ο σύντροφός του να είναι εξίσου ανεξάρτητος όπως κι αυτός. Δε θέλει να τον περιορίζουν και δε θα ησυχάσει μέχρι να ικανοποιηθούν ο απαιτήσεις του.

Όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις, μπορεί να έχει προβλήματα, γιατί δεν είναι αρκετά υπομονετικός για να αφήσει τα γεγονότα να πάρουν από μόνα τους την πορεία τους. Αν θέλει κάποιον, θα του μιλήσει ξεκάθαρα. Ίσως και να μην εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματά του ή να έχει προβλήματα με τη σεξουαλική του έκφραση, γιατί αισθάνεται ευάλωτος με τα έντονα συναισθήματα και αυτό το μισεί. Θέλει την τέλεια σχέση, κι αν δεν μπορεί να την βρει, δε φοβάται να μείνει μόνος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει αυτοέλεγχο, ιδίως των συναισθημάτων του. Η ήρεμη αποφασιστικότητά του θα βοηθήσει τη σχέση, όταν υπάρχουν διαμάχες, αρκεί να μην τον ωθήσει ο σύντροφός του στα άκρα. Ο σύντροφός του μπορεί να καταλάβει την κατήφειά του, αλλά μόνο αν έχει δώσει την απαιτούμενη προσοχή. Η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλη ανάγκη για υλική και συναισθηματική ασφάλεια, αλλά δε θα εκφράσει ανοιχτά τι θέλει. Του αρέσει να μαγειρεύει συνήθως, και να απολαμβάνει τα λεπτά πράγματα στη ζωή, την Τέχνη και το σεξ.

Αναζητά την τελειότητα, αλλά μπορεί να συμβιβαστεί και με λιγότερα. Ψάχνει να βρει ένα σταθερό σύντροφο, δυναμικό και με καλή οικονομική επιφάνεια. Θέλει να πετύχει, είτε μέσω του συντρόφου του, είτε με τις δικές του προσπάθειες. Αν έχει αρχίσει να βαριέται με τη σχέση του, είτε συναισθηματικά, είτε σεξουαλικά, τότε θα αναζητήσει άλλον ερωτικό σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι πολύ ομιλητικοί και μπορεί να μιλάνε συνέχεια για οτιδήποτε. Χρειάζονται ενθουσιασμό και είναι πολύ ενεργητικοί, με μια παιδιάστικη συμπεριφορά. Θέλουν να είναι πάντα σε κίνηση, μιλώντας για τα πάντα, και ψάχνοντας για ένα σύντροφο που μπορεί να συμβαδίσει μαζί τους. Είναι πολύ ερωτικοί και γοητευτικοί και μπορούν να έλξουν σχεδόν οποιοδήποτε άτομο για το οποίο ενδιαφέρονται. Το πρόβλημα είναι να τον κρατήσουν κοντά τους.

Επειδή τους είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν, ποτέ δεν κάθονται αρκετό καιρό σε μια βαθιά συναισθηματικά σχέση και εμπλέκονται σε πολλές επιφανειακές σχέσεις, ίσως ακόμη και γάμους, κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Γίνονται πολύ καλοί, φίλοι όσο δεν τους καταπιέζουν. Μπορεί να συμπαρασταθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα και να βρουν λύσεις για να ξεπεραστεί. Δεν τους ενδιαφέρει το κοινωνικό και πολιτισμικό υπόβαθρο του συντρόφου τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, είτε είναι γυναίκα, είτε άνδρας, αν κάνει σεξ με κάποιον, αυτό συνεπάγεται δέσμευση. Έχει την καρδιά του στο σπίτι του και το μυαλό του στην οικογένεια και επειδή φοβάται την απόρριψη, δε θα κάνει καμία κίνηση, εκτός κι αν είναι σίγουρος ότι ο σύντροφος που θέλει, είναι στο ίδιο μήκος κύματος μ’ αυτόν. Έχει πολύ άγχος στις σχέσεις, και αν νιώσει μεταχειρισμένος, θα απλώσει τις δαγκάνες του και ο σύντροφός του θα υποστεί τα ψυχολογικά του παιχνίδια.

Έχει διαίσθηση, ευαισθησία και το σπίτι του είναι πάντα περιποιημένο και έχει μαγειρεμένα γεύματα. Είναι πολύ έξυπνος, κτητικός και προσκολλάται εύκολα, γι’ αυτό συχνά δεν μπορεί να ξεπεράσει κάποια άλλη αγάπη από το παρελθόν. Του αρέσει να μένει στο σπίτι με τα παιδιά, αλλά μπορεί να αγανακτήσει, αν επωμίζεται το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών στο σπίτι.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής, ειδικά όταν είναι γύρω με άτομα του αντίθετου φύλου. Είναι λίγο κακομαθημένος, έχει ακριβά γούστα και περιποιείται τον εαυτό του. Ψάχνει έναν ανεξάρτητο σύντροφο που να τον λατρεύει για την αποφασιστικότητά του και τον εγωκεντρισμό του. Η δημιουργικότητα και η γενναιοδωρία του έρχονται στο προσκήνιο, όταν είναι σε μια σχέση που ο σύντροφός του τον σέβεται και τον θαυμάζει. Είναι συχνά πολύ παιχνιδιάρικος και κάνει πειράγματα.

Σεξουαλικά, θέλει να είναι στο επίκεντρο. Απολαμβάνει το σεξ, αλλά θέλει να έχει τον έλεγχο και να τον λατρεύει το πρόσωπο που αγαπάει. Είναι, επίσης, αρκετά απρόσωπος στην αγάπη του, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις του. Αν νιώθει παραμελημένος, θα φύγει από τη σχέση, και δε θα πάρει πολύ διάστημα για να βρει έναν άλλον που να τον λατρεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος βάζει το σύντροφό της ψηλά σε ένα βάθρο. Δεν είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται τα ελαττώματά του, αλλά μπορεί να βρει οποιαδήποτε δικαιολογία γι’ αυτά. Στην αγάπη, προσπαθεί για τη σχέση της και θέλει ο σύντροφός της να της το αναγνωρίζει. Δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα ενθουσιαστεί για το σύντροφο του, για κάθε του επιτυχία, αλλά χαίρεται σιωπηλά. Θα δεχτεί αρκετά σκληρά χτυπήματα, πριν παραδεχτεί μέσα της ότι το πρόσωπο με το οποίο είναι μαζί, δεν είναι αυτός που έψαχνε να βρει.

Σεξουαλικά, θέλει πρώτα να νιώσει ότι χαίρει εκτίμησης για τη σκληρή προσπάθεια και την αφοσίωσή της στη σχέση, πριν προχωρήσει. Αν ο σύντροφός της την αγαπά και την αντιμετωπίζει με σεβασμό και εκτίμηση, είναι φωτιά στο κρεβάτι. Εάν αισθάνεται ότι δεν εκτιμάται, θα κάνει προσπάθειες, ελπίζοντας ότι κάτι θα βελτιωθεί. Διαφορετικά, θα κόψει τους δεσμούς και ποτέ δεν κοιτάει πίσω.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι κάτι σαν αίνιγμα. Θέλει ένα σύντροφο να του προσφέρει πάντοτε αγάπη. Δεν είναι όμως αφελής και μπορεί να καταλάβει, αν κάποιος τον θέλει πραγματικά. Μπορεί να είναι παραπλανητικός με τον τρόπο του και να κάνει αρκετά ψυχολογικά παιχνίδια, όταν είναι ερωτευμένος. Χρειάζεται ρομαντισμό και τρυφερότητα. Θα αφήσει το σύντροφό του, όταν νιώσει ότι δεν τον χρειάζεται και θα κοιτάξει αλλού για να πάρει αυτό που θέλει. Όταν είναι δεσμευμένος, θέλει αυτός να είναι ο ηγέτης.

Είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να γίνει αρκετά κυριαρχικός, αλλά ποτέ με σκληρό ή αγενή τρόπο. Η αρμονία στη σχέση είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν και κάνει προσπάθειες για να την διατηρήσει. Σεξουαλικά, χρειάζεται πολλή προσοχή και ρομαντισμό, και αν τα έχει, προσφέρει μεγάλη έμπνευση στο κρεβάτι. Είναι πολύ ευαίσθητος και δίνει τον εαυτό του σεξουαλικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα μυστήριο, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους άλλους. Η σεξουαλικότητά του είναι η πιο ισχυρή δύναμή του για να προσελκύει το αντίθετο φύλο γύρω του. Ξέρει τι θέλει και δε φοβάται να προσεγγίσει αυτόν που θέλει. Με την αυξημένη διαίσθησή του, μπορεί να διαβάσει το …μυαλό του άλλου, αλλά δε θα αφήσει το σύντροφό του να το γνωρίζει αυτό και θα κρατήσει αυτήν τη γνώση για τον εαυτό του, ως μυστικό όπλο.

Χρειάζεται συναίσθημα και πάθος και από τον σύντροφο που αγαπά, αναμένει τη δέσμευση να διαρκέσει για πάντα και θα προσπαθήσει πολύ σκληρά για να επιτευχθεί αυτό. Χρειάζεται προσοχή και διαβεβαίωση. Δε θα ανεχθεί έναν άπιστο σύντροφο και θα σχεδιάσει την εκδίκησή του, ακόμη και αν το σχέδιό του περιλαμβάνει να χωρίσει για πάντα. Κάποιος που είναι ερωτευμένος με ένα Σκορπιό, ποτέ δε θα τον ξεχάσει. Η σχέση τους μπορεί να ήταν μια σχέση αγάπης/μίσους, αλλά θα θυμάται το πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αναζητά την περιπέτεια και πάντα ψάχνει για κάτι συναρπαστικό, γιατί αγαπά τη ζωή. Η ζωή του περιβάλλεται από φίλους και των δύο φύλων. Σε νεαρή ηλικία, μπορεί να πειραματιστεί με πολλούς ερωτικούς συντρόφους, αλλά τελικά βολεύεται με κάποιον που είναι τόσο περιπετειώδης όπως αυτός. Μπορεί να τον ερωτευθούν με μεγάλη ευκολία και είναι πολύ πιθανόν να έχει τουλάχιστον έναν αποτυχημένο γάμο.

Αυτό είναι επειδή στην πορεία συνειδητοποιεί ότι ο σύντροφος που ερωτεύτηκε, δεν είναι η εικόνα του «συζύγου» που είχε στο μυαλό του και δεν του αρέσει να ασχολείται πολύ με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Σεξουαλικά, είναι αυθόρμητος και του αρέσουν οι ανοικτοί χώροι, όπως το δάσος ή η παραλία. Έχει μια αρκετά διάσπαρτη ενεργητικότητα και αυτό μπορεί να τον φθείρει, σε σημείο που το σεξ να είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως πρέπει να αισθάνεται ασφαλής στη σχέση. Αναζητά τη διαβεβαίωση και απτές αποδείξεις της αγάπης του προσώπου που είναι μαζί. Όταν έχει βρει έναν σύντροφο που θέλει, δε βλέπει τη σχέση ως υποχρέωση. Έχει έναν υπέροχο αυτοέλεγχο και μπορεί να φαίνεται ψυχρός στην αγάπη αλλά κάτω από αυτό, είναι γεμάτος άγχος. Θέλει πάντα να είναι απολύτως σίγουρος ότι κάνει το σωστό πράγμα. Δεν του αρέσουν οι ρηχοί ή οι επιπόλαιοι σύντροφοι και αναζητά βάθος στη σχέση.

Εάν ο σύντροφός του δεν μπορεί να του δώσει αυτό που χρειάζεται, δηλαδή χρήματα, τιμιότητα και καλή κοινωνική θέση, δε θα δεσμευτεί. Μπορεί να έχει μια περιπέτεια αλλά δε θα τον παντρευτεί. Σεξουαλικά, τείνει να καταστείλει τη σεξουαλικότητά του και την ενέργειά του για να ανέβει κοινωνικά στην κορυφή. Μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμη και τη σεξουαλικότητά του για να φτάσει ψηλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος κυνηγάει τα ιδεώδη και τα οράματά του. Ενθουσιάζεται εύκολα, αλλά μπορεί εύκολα να βαρεθεί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εμπλακεί σε μια σχέση πολύ γρήγορα, αλλά μπορεί και να την τερματίσει γρηγορότερα, αν έχει βαρεθεί το σύντροφό του ή αισθάνεται παγιδευμένος. Είναι πιστός σύντροφος, αν και λιγότερο συναισθηματικός από τα άλλα ζώδια. Η απρόσωπη έκφρασή του, μπορεί να επηρεάζει το σύντροφό του από καιρό σε καιρό.

Στις σχέσεις του χρειάζεται κάποιον που μπορεί να τον βοηθήσει να βάλει σε τάξη τη διάσπαρτη ενέργειά του και να του δίνει την προσοχή που χρειάζεται. Θα προσπαθήσει σκληρά για την ευτυχία στη σχέση του, ακόμη και όταν καταρρέει μπροστά στα μάτια του. Είναι επίμονος και αποφασιστικός. Σεξουαλικά είναι πολύ περίεργος, και του αρέσει να ερευνά και να πειραματίζεται.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι πολύ ρομαντικοί και συναισθηματικοί και θέλουν να ξεφύγουν από οτιδήποτε είναι συνηθισμένο. Θέλουν να αγαπηθούν και να νιώσουν προστατευμένοι. Είναι διαισθητικοί, αλλά επιρρεπείς στην απογοήτευση, διότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα με πρακτικότητα. Αποπνέουν μια αύρα μυστηρίου και σεξουαλικότητας. Αυτό είναι που προσελκύει τόσους πολλούς ερωτικούς συντρόφους γύρω τους, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν την απροσδιοριστία τους.

Ποτέ δε χάνουν την πίστη τους στο σύντροφό τους και αντέχουν πολλά, αλλά σε περιόδους κρίσης εξαρτώνται ακόμη περισσότερο από το σύντροφό τους. Είναι δημιουργικοί και πολλές από τις φαντασιώσεις τους μπορούν να υλοποιηθούν με επιτυχία μέσα από τη μουσική ή την καλλιτεχνική έκφραση. Σεξουαλικά γίνονται θυσία, δίνοντας τα πάντα στο σύντροφό τους. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top