Χρησιμοποιείς την αριστερή ή την δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σου;

0

ανήκεις και σε εκείνη την «μειονότητα» που χρησιμοποιεί και τις δυο;...

Ζώδια που χρησιμοποιούν την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου τους

ΤΑΥΡΟΣ

Πρακτικός, γειωμένος και καλός σε κάθε χειρονακτική εργασία. Ζυγίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα οποιασδήποτε σημαντικής απόφαση ή κίνησης , προτιμά την πεπατημένη και βλέπει τη ζωή σαν μια σειρά αιτιών και αποτελεσμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επίσης ζώδιο της γης, ρεαλιστής, με επιχειρηματικό μυαλό, συνεπής και σχολαστικός. Του αρέσει να κάνει σχέδια, να θέτει στόχους και να βλέπει το μέλλον και τις προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος εκλογικευμένη και συστηματική, εργατική, αισθάνεται άνετα, όταν τα πάντα γύρω της είναι τακτικά και οργανωμένα. Λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, καταστρώνει προγράμματα και δίνει τεράστια σημασία στις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό για να ζυγίσει τα πάντα, μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα, ώστε να πάρει την κατάλληλη απόφαση. Θέλει να είναι ενήμερος για ζητήματα και γεγονότα, ώστε να έχει ορθά επιχειρήματα και συχνά, μιλά για το τι είναι δίκαιο ή άδικο, σωστό ή λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά σκεφτόμενος, νοητικός, η έμφυτη περιέργειά του, σε συνδυασμό με την ευστροφία και την επικοινωνιακή του άνεση τον καθιστά ικανό να λαμβάνει άπειρες πληροφορίες και να συζητά πολλά θέματα βλέποντας όλες τις πλευρές ενός θέματος. Καταλαβαίνει πώς λειτουργούν τα πράγματα και διαδίδει γνώση και πληροφορίες.

Ζώδια που χρησιμοποιούν τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου τους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά διαισθητικός, έντονα συναισθηματικός, δείχνει ευαίσθητος ή πληγώνεται εύκολα. Μπορεί να αξιοποιήσει τη διαίσθησή του, για να γίνει θεραπευτής, σύμβουλος ή δάσκαλος. Του αρέσει να ζει σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον, οικογενειακό ή επαγγελματικό, όπου εκεί μεγαλουργεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το παθιασμένο ζώδιο του νερού χρειάζεται ένα «κανάλι» για να διοχετεύσει όλα τα συναισθήματά του. Είναι βαθιά στοχαστικό, οξυδερκές και βασίζεται στο ισχυρό του ένστικτο. «Πιάνει» αμέσως τα βαθύτερα κίνητρα, τους φόβους και τις επιθυμίες των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθησή του είναι μεγάλη, όπως επίσης η ενσυναίσθηση και η καλλιτεχνική του φλέβα. Ονειροπόλος, με θετική ενέργεια, αστείρευτη φαντασία, θέλει αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, ηρεμία και γαλήνη για να λειτουργήσει.

ΛΕΩΝ

Παρασύρεται από το θυμικό του, έχει έντονο ταμπεραμέντο, παρακινεί, εμπνέει τους άλλους, τους τροφοδοτεί με ενθουσιασμό. Είναι σαν κινητήρια δύναμη συναισθημάτων που οι γύρω τους εντυπωσιάζονται λόγω της ποσότητας ενέργειας που φέρνουν στην καθημερινή ζωή.

Ζώδια που χρησιμοποιούν και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου τους

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι φιλοσοφημένος και τείνει να βασίζεται στη λογική του. Του αρέσει να διαδίδει τις ιδέες του, να ταξιδεύει και να γνωρίζει την κουλτούρα άλλων ατόμων. Χρησιμοποιεί και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, επειδή είναι ταυτόχρονα «πνευματικό ον» και γειωμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τα πιο εκλογικευμένα ζώδια, ταυτόχρονα όμως και ευαίσθητα όσον αφορά στις κοινωνικές αδικίες και ανισότητες. Η δεξιά πλευρά του εγκεφάλου του τροφοδοτείται από την ισχυρή αριστερή του πλευρά, βρίσκοντας έτσι εύκολα πρακτικούς τρόπους για το πώς να βοηθήσει αυτούς που υποφέρουν. Επαναστατεί για να παρακινήσει τους άλλους για να αναλάβουν δράση.

ΚΡΙΟΣ

Είναι συναισθηματικά ευαίσθητος, αλλά ξέρει ότι η δύναμη των λέξεων του στους άλλους είναι μεγάλη. Παράλληλα έχει μια ισχυρή αίσθηση λογικής και πρακτικότητας. Χρησιμοποιεί και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου του για να ολοκληρώσει έργα που φαίνονται δύσκολα σε κάποιους και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top