Ζώδια και Εγκυμοσύνη

0

Πώς βιώνει όμως κάθε γυναίκα την εγκυμοσύνη της;

Η πιο ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή στη ζωή μίας γυναίκας είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης της. Οι εννιά μήνες που ακολουθούν αποτελούν την προετοιμασία της για να γίνει μανούλα... Αυτή η προετοιμασία είναι εντελώς διαφορετική για κάθε γυναίκα και η ιστορίες ή και τα χιουμοριστικά ανέκδοτα που έχουν γραφτεί για την εγκυμοσύνη, έχουν μία μεγάλη δόση αλήθειες ... Πώς βιώνει όμως κάθε γυναίκα την εγκυμοσύνη της; Ποια είναι γκρινιάρα και απαιτητική και ποια είναι η ασυμβίβαστη και κάνει του κεφαλιού της;

Γυναίκα Κριός – Η ατίθαση μαμά

Η γυναίκα Κριός, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να διακόψει τις συνήθειες και τις δραστηριότητές της ενώ έχει μείνει έγκυος. Μπορώ να σου πω πως ούτε η ίδια δεν μπορεί εύκολα να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει πλέον να είναι πιο ήρεμη, πιο προσεχτική και να έχει πιο χαλαρούς ρυθμούς! Βέβαια, έχει πάντα ένα άλλοθι ότι η εγκυμοσύνη της ευθύνεται για τα νεύρα που εκφράζει, αλλά μεταξύ μας αυτό είναι βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της.

Γυναίκα Ταύρος- Η «φαγανή» μαμά

Η γυναίκα Ταύρος είναι γεννημένη για να γίνει μανούλα ... Από την πρώτη στιγμή που το τεστ εγκυμοσύνης βγαίνει θετικό, την πιάνει μία λαιμαργία, και μόνιμα μιλά για τις λιγούρες της, βάζοντας τον κόσμο να τρέχει για να της πάρει σουβλάκια, γλυκά κλπ ...
Ωστόσο την προσοχή σας παρακαλώ γιατί η Ταυρίνα μπορεί να σας βάλει να τρέξετε ακόμα και για καρπούζι μέσα στο καταχείμωνο! Κατά τα’ άλλα η εγκυμοσύνη της, εκτός από το φαϊ έχει και πολύ ύπνο...

Γυναίκα Δίδυμος - Η «ψαγμένη» μαμά

Την γυναίκα Δίδυμο θα την καταλάβεις ότι είναι έγκυος , από τα φαρδιά αθλητικά ρούχα που θα φοράει, όπου τώρα πλέον κανείς δεν θα μπορεί να της γκρινιάξει να βάλει κάτι πιο θηλυκό ... Η ίδια δεν θα αποχωριστεί τις συνήθειές της, τις εξόδους της, την γυμναστική της ή ακόμα και τα ξενύχτια της. Είναι μία εγκυμονούσα αρκετά κοινωνική, αρκετά ενημερωμένη (έχει διαβάσει εγκυκλοπαίδειες, έχει δει και όλα τα βίντεο στο youtube) δεν παύει ωστόσο όταν κοντεύει η ώρα της γέννας να εκφράζει νευρικότητα.

Γυναίκα Καρκίνος – Η ενστικτώδης μαμά

Η γυναίκα Καρκίνος αρχίζει να νιώθει «μανούλα» πριν καλά – καλά βγει το τεστ εγκυμοσύνης θετικό. Το ένστικτό της, της δίνει το μήνυμα ότι επρόκειτο να φέρει στον κόσμο το σπλάχνο της. Η εγκυμοσύνη της δεν είναι δύσκολη, γιατί ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά που μένει έγκυος, γνωρίζει από την φύση της πώς είναι η διαδικασία και δεν φοβάται αλλά ούτε έχει και υπερβολικές απαιτήσεις. Το αρνητικό της; Γκρινιάζει περισσότερο από το σύνηθες και επιζητά διαρκώς την αγάπη και την ζεστασιά των οικείων της. Οι συνήθειές της αλλάζουν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης... Η ίδια ενώ είναι σπιτόγατα, δεν το κουνά εύκολα από την φωλιά της, την ξάπλα της και το σπιτικό φαγητό της.

Γυναίκα Λέων - Η εκθαμβωτική μαμά

Η Λέαινα θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, πόσο μάλλον όταν είναι έγκυος, όπου τότε είναι που επιθυμεί να έχει όλα τα βλέμματα πάνω της! Είναι αρκετά απαιτητική εγκυμονούσα, τα θέλει όλα στο χέρι και κάνει τα νάζια της για να την έχεις στα όπα – όπα ! Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης πικραίνεται ενώ διαπιστώνει ότι θα χρειαστεί να αποχωριστεί τα όμορφα στενά της τζιν και τα γουστάζικα συνολάκια της ... Γρήγορα όμως το ξεπερνά και ξεχύνεται στα μαγαζιά για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της φροντίζοντας να είναι η πιο stylishεγκυμονούσα !

Γυναίκα Παρθένος – Η αγχώδης μαμά

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία δύσκολη περίπτωση εγκυμονούσας ... Η γυναίκα Παρθένος αγχώνεται πολύ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της .. Θέλει όλα να πηγαίνουν ρολόι και υπέρ – προστατεύει τον εαυτό της, προκειμένου να μην κολλήσει καμία ίωση, μην φάει καμία τούμπα κλπ ... Γενικότερα υπεραναλύει διαρκώς το κάθε σύμπτωμα που έχει και είναι μόνιμα στο γιατρό, κρατώντας λίστα ερωτήσεων για το τι πρέπει να φάει, τι πρέπει να πιει, τι να προσέξει κ. ο.κ. ! Το άγχος της, την κάνει να γκρινιάζει συνέχεια αλλά και να βάζει πρόγραμμα σε όλους στο σπίτι, προκειμένου να τηρούν τους δικούς της ρυθμούς.

Γυναίκα Ζυγός – Η χαρούμενη μαμά

Την γυναίκα Ζυγό την καταλαβαίνεις ότι είναι έγκυος από το λαμπερό της το χαμόγελο και την ευτυχία που φανερώνεται στο πρόσωπό της. Είναι από τις πιο ήρεμες εγκυμονούσες, που το μόνο που την ενδιαφέρει στο εννιάμηνο της κύησης, είναι να είναι χαρούμενη και να έχει στο πλευρό της ανθρώπους που αγαπά! Από την στιγμή που μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της, ξεχύνεται στα μαγαζιά για να αγοράσει την προίκα του μωρού , φροντίζοντας όλα να είναι σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.

Γυναίκα Σκορπιός – Η κρυψίνους μαμά

Η γυναίκα Σκορπιός, δεν θέλει να πιστέψει ότι είναι έγκυος παρά μόνο όταν φτάσει στον 5ο μήνα όπου τότε έχει βεβαιωθεί ότι όλα βαίνουν καλώς! Η Σκορπίνα λοιπόν είναι η κρυφή εγκυμονούσα, η οποία δεν ανακοινώνει πουθενά τα χαρούμενα νέα και εξαφανίζεται από όλους και απ όλα για να μην την ματιάσουν ή κάτι της πάει στραβά! Η εγκυμοσύνη της δεν είναι δύσκολη, γιατί η ίδια είναι μία σκληροτράχηλη γυναίκα, με τεράστια αποθέματα δύναμης και αντοχής, όπου δεν επιτρέπει να φανερώνονται εύκολα οι ευαισθησίες της. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι για την ίδια μία περίοδος απόσυρσης από την κοινωνική της ζωή, προκειμένου να προετοιμάσει τον εαυτό της για τον ερχομό του παιδιού της!

Γυναίκα Τοξότης – Η δραστήρια μαμά

Η γυναίκα Τοξότης απολαμβάνει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της , γιατί ξέρει ότι είναι μία εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της. Η ζωή της δεν αλλάζει με την εγκυμοσύνη, απεναντίας φροντίζει η ίδια να απολαμβάνει πολύ παραπάνω τις δραστηριότητες που αγαπά. Έτσι λοιπόν θα την δεις να ταξιδεύει πολύ περισσότερο, να μιλά με τους φίλους της πολύ παραπάνω, μπορεί το διάστημα της εγκυμοσύνης να πάρει την απόφαση να προχωρήσει και να αναπτύξει παραπάνω τις σπουδές της ... Είναι η εγκυμονούσα που θα πάει από νωρίς και σε σεμινάριο για εγκύους για να μάθει αναπνοές , κάνει σεμινάριο θηλασμού και προετοιμασίας τοκετού , συνάμα όμως δεν χάνει ποτέ τα μαθήματα Yogaπου την βοηθούν να χαλαρώνει και να αγαπά το σώμα της.

Γυναίκα Αιγόκερως – Η μαμά αφεντικό

Η γυναίκα Αιγόκερως εκτός από καλή businesswomanείναι και από την φύση της η γυναίκα που παραδοσιακά θέλει να γίνει μανούλα και να κάνει οικογένεια. Όταν έρχεται η δική της ώρα να μείνει έγκυος, την πιάνει έντονο άγχος, για όλη την προετοιμασία που πρέπει να κάνει. Θέλει όλα να πηγαίνουν ρολόι, επομένως παίρνει μολύβι και χαρτί και προετοιμάζεται για όλα όσα πρέπει να κάνει το διάστημα αναμονής της γέννησης. Η εγκυμοσύνη είναι μία τεράστια ευθύνη για την γυναίκα Αιγόκερω την οποία και θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία, σαν να είναι ένα πολύ αυστηρό Project. Η ίδια φροντίζει να βάλει σε τάξη και σειρά όλη την οικογένεια, μοιράζοντας αρμοδιότητες, γιατί μπορεί η ίδια να κυοφορεί, όμως πρέπει και όλοι οι υπόλοιποι (σύζυγος, γιαγιάδες, παππούδες) να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Γυναίκα Υδροχόος – Η απελευθερωμένη μαμά

Η ζωή είναι γεμάτη αλλαγές, αυτό είναι κάτι που το ξέρει πολύ καλά μία γυναίκα Υδροχόος, η οποία και τολμά στις αλλαγές ... χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι προσαρμόζεται σε αυτές. Στην εγκυμοσύνη της η γυναίκα Υδροχόος, είναι επαναστάτρια, δεν θέλει να κόψει τις κακές της συνήθειες, θέλει να τρώει junkfood, να μετακινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, να πηγαίνει σε διαδηλώσεις(όταν έχει) ... Με λίγα λόγια αδυνατεί να προσαρμοστεί στο γεγονός ότι για μία περίοδο πρέπει να συγκρατήσει τα «θέλω» της! Από την εγκυμοσύνη της λοιπόν είναι μία απελευθερωμένη, φιλελεύθερη μαμά ... επαναστατώντας ενάντια σε όποιον θέλει να της κάνει τα κουμάντα!

Γυναίκα Ιχθύς – Η ευαίσθητη μαμά

Η γυναίκα Ιχθύς από την πρώτη στιγμή που θα μάθει ότι είναι έγκυος, αρχίζει να πέφτει το δάκρυ κορόμηλο. Συγκινείται από την είδηση της εγκυμοσύνης, συγκινείται στον πρώτο υπέρηχο, οι συγκινήσεις συνεχίζονται και στις πρώτες εξετάσεις αλλά και στην πρώτη κλωτσιά που θα φάει από το μωρό ... Με λίγα λόγια η εγκυμοσύνη της γυναίκας Ιχθύ είναι μία συγκίνηση, με πολλά δάκρυα και χαρτομάντιλα! Η φαντασία της που πάντα καλπάζει, αρχίζει να γίνεται πιο ζωηρή (αφού και οι ορμόνες παίζουν πάρτι) επομένως μην παραξενευτείς αν την ώρα που πέσετε για ύπνο στο κρεβάτι αυτή αρχίζει να μυρίζει κοντόσουβλι λέγοντας ότι δεν το ζητά αυτή , αλλά το μωρό το ζητά!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top