Ποια εποχή ταιριάζει σε κάθε Ζώδιο;

0

διαβάστε πιο κάτω και απολαύστε τις εποχές σας.

Θα έχετε προσέξει ότι για όλες τις εποχές του χρόνου δεν έχετε τις ίδιες ευκαιρίες, δεν νιώθετε οργανικά το ίδιο και δεν μπορείτε να κάνετε σχέδια, αν κάτι δεν σας δώσει το πράσινο φως.

ΚΡΙΟΣ

Η Άνοιξη είναι η εποχή σας και αυτό γιατί βρίσκετε πάντα ένα λόγο για να ξεκινήσετε κάτι νέο στην ζωή σας. Είναι η εποχή που θα βάλετε στόχους, ακόμη και αν δεν τους υλοποιήσετε αμέσως. Το τέλος του Καλοκαιριού σας φέρνει πιο κοντά στον έρωτα, ενώ ο Δεκέμβριος σας χαμογελά και σας δίνει ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και η Άνοιξη έχει για σας μία πολύ καλή ενέργεια και νιώθετε ότι οι μπαταρίες σας είναι γεμάτες και έτοιμες να σας δώσουν αυτό που ποθείτε, φροντίζετε πάντα να χαίρεστε και το Καλοκαίρι. Ο Χειμώνας σας κουράζει, αλλά η αλλαγή της νέας χρονιάς, πάντα βρίσκει για σας ένα σημαντικό λόγο να νιώσετε όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε χαρούμενοι στην αρχή του Καλοκαιριού, αλλά δεν νιώθετε έτοιμοι για δράση, αν δεν έρθει το Φθινόπωρο που αγαπάτε και σας ταιριάζει σαν εποχή. Λίγο πριν έρθει η Άνοιξη, εκεί στο τέλος του Χειμώνα, θα βρίσκετε πάντα μια αιτία να ξεκινάτε κάτι νέο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εποχή των γενεθλίων σας είναι μία όμορφη περίοδος για να αναζητήσετε συναισθηματική κάλυψη και όχι μόνο. Από το τέλος του Οκτώβρη έχετε πολλές ευκαιρίες να βρείτε συναισθηματική ολοκλήρωση, ενώ όταν ο Χειμώνας φεύγει, αναζητάτε απαντήσεις που τελικά σας δίνονται.

ΛΕΩΝ

Το Καλοκαίρι είναι η εποχή σας και δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από αυτή, για να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό. Η ενέργεια του Ήλιου σας ανανεώνει εσωτερικά και εξωτερικά και θέλετε να ζήσετε στην αγκαλιά του για πάντα. Βέβαια στις αρχές του Δεκέμβρη κάνετε σχέδια για το μέλλον, ενώ η αρχή της Άνοιξης, σας δίνει αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς οι Παρθένοι, είστε γεμάτοι ενέργεια τελειώνοντας το Καλοκαίρι. Η περίοδος των γενεθλίων σας είναι για σας η καλύτερη, εφόσον ξεκινά ουσιαστικά η γενέθλια χρονιά σας. Όσο για τον Χειμώνα;, μπορεί να μην σας αρέσει αλλά από τις 22/12, έως 20/1, βάζετε γερές βάσεις και προγραμματίζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η εποχή που σας ευνοεί περισσότερο είναι το Φθινόπωρο και το τέλος της Άνοιξης. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, μία αλληλουχία δηλαδή και στις καιρικές συνθήκες, όπως έχετε μάθει πάντα να ισορροπείτε και με όλες τις καταστάσεις. Οι υπερβολές σας κουράζουν και έτσι αναζητάτε το Γιν και Γιανγκ, της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μία αγάπη στον Χειμώνα, αλλά οι εποχές σας είναι, την περίοδο των γενεθλίων σας, στην καρδιά του Χειμώνα και … στην καρδιά του Καλοκαιριού. Έτσι όπως και στην ζωή σας, που είστε άνθρωποι των άκρων, οι εποχές που σας ταιριάζουν και σας ευνοούν, είναι με το πολύ κρύο, ή την πολύ ζέστη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φυσικά και σας αρέσει η εποχή των γενέθλιων σας. Λίγο πριν τελειώσει ο Δεκέμβριος, έχετε μία λάμψη στα μάτια και γεύεστε τα όμορφα της ζωής. Αλλά την Άνοιξη θέλετε να επεκταθείτε, να βρείτε καινούρια πράγματα που θα σας ερεθίζουν το πνεύμα και τις αισθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Χειμώνας είναι για σας το Βασίλειο σας. Αυτή την εποχή διαχειρίζεστε καλύτερα την ζωή σας και στοχεύετε με πολύ ευκολία τους μακρινούς σας στόχους. Στην αρχή της Άνοιξης ερωτεύεστε πιο εύκολα, αλλά στο τέλος του Καλοκαιριού, βρίσκετε τρόπους να ξεκουραστείτε και να αναδιοργανωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την περίοδο των γενεθλίων σας, θα έχετε όπως πάντα, την τάση της επέκτασης και των πνευματικών αναζητήσεων. Όταν τελειώσει Η Άνοιξη, θα αφεθείτε χωρίς όρους σε περιπλάνηση του νου και της καρδιάς, ενώ τον Οκτώβριο, θα αμφιβάλλετε για ότι έχετε δημιουργήσει και θα κάνετε ένα βήμα παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν φύγει από πάνω σας ο Χειμώνας, νιώθετε ελεύθεροι να βρεθείτε κοντά στα όνειρά σας, στα σχέδια σας και στα πρόσωπα που αγαπάτε. Το Καλοκαίρι σας αγαπά, γιατί σας επιτρέπει να [κολυμπάτε] στα ήρεμα νερά που εσείς επιλέγετε. Τον Νοέμβριο, παίρνετε μία βαθιά ανάσα για να [επιβιώσετε] τους Χειμερινούς μήνες.

koitamagazine
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top