Κάθε ζώδιο... έχει το γούρι του!

0

που θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις την τύχη!

Αρκετοί άνθρωποι έχουν ένα αντικείμενο, το γούρι τους, που θεωρούν ότι τους φέρνει τύχη, τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς ή πιστεύουν ότι τους προστατεύσει από την αρνητική ενέργεια και το «κακό μάτι». Μπορεί να μην το κουβαλάνε μαζί τους, να το έχουν σπίτι τους ή σε τατουάζ πάνω τους, σίγουρα όμως και μόνο η ύπαρξή του τους κάνει να νιώθουν καλύτερα.

Προλήψεις θα μας πεις κι ίσως να έχεις και δίκιο, αφού την τύχη την φτιάχνουμε μόνοι μας, ακολουθώντας το ένστικτό μας και κάνοντας σωστές επιλογές. Ωστόσο, εμείς σου παρουσιάζουμε το «τυχερό» αντικείμενο του κάθε ζωδίου και εσύ πράξε ανάλογα!

Κριός – Το κλειδί

Το κλειδί σου ταιριάζει διότι είσαι αποφασισμένος να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να εκπληρώσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Θα σε βοηθήσει να «ξεκλειδώσεις» και τις πιο δύσκολες πόρτες.

Ταύρος – Το βελανίδι

Επειδή έχεις τόσο βαθιά σχέση με τη φύση, το βελανίδι θα μπορούσε να είναι το γούρι σου, άλλωστε είναι δυνατό και ανθεκτικό σαν κι εσένα.

Δίδυμοι - Ζάρι

Από ντόρτια, εξάρες! Ναι, το ζάρι θα μπορούσε να είναι το γούρι σου και μάλιστα πετώντας το και ανάλογα που θα κάτσει, θα αποφασίζεις πιο εύκολα.

Καρκίνος - Πασχαλίτσα

Θεωρείς ότι η πασχαλίτσα σου φέρνει τύχη. Ωστόσο, δε γίνεται να την κρατάς φυλακισμένη γιατί κάποια στιγμή λογικό είναι να αποδημήσει. Αντίθετα, το μπαμπού μάλλον είναι το πραγματικό σου γούρι.

Λέων - Κρύσταλλος

Είσαι χαρούμενος, ενθουσιώδης και δυναμικός, αλλά για να προσελκύσεις την τύχη σου, καλό είναι να έχεις πάνω σου ένα Ζαφείρι ή Κεχριμπάρι.

Παρθένος - Ματάκι

Συχνά βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής, ακόμα κι αν δεν το επιδιώκεις, γι’ αυτό χρειάζεσαι «θωράκιση» από την αρνητική ενέργεια των άλλων και το μπλε ματάκι μπορεί να στην προσφέρει.

Ζυγός - Τρίγωνο

Το Τρίγωνο συμβολίζει τον κύκλο της ζωής, από τη γέννηση, την ωριμότητα μέχρι τον θανάτο, και αντιπροσωπεύει τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και θεού. Στην ουσία τα τρίγωνα αφορούν την ισορροπία και τη σταθερότητα. Έχε το μαζί σου, στο μπρελόκ σου κάν' το τατουάζ.

Σκορπιός – Πέταλο

Είναι από τα γνωστά γούρια και το γνωρίζεις. Γιατί όμως; Για είναι σιδερένιο, που υποδηλώνει μακροζωία και αντοχή. Μπορεί μάλιστα να σε βοηθήσει να κρατήσεις και τον αρνητισμό που συχνά σε... φλερτάρει μακριά σου.

Τοξότης - Κομποσχοίνι

Κάθε κόμπος του αντιστοιχεί σε μια προσευχή και εσένα μάλλον φαίνεται ότι πρώτον σου δίνει την ηρεμία που χρειάζεσαι όταν σε πιάνουν οι εξάρσεις σου και δεύτερον σε κρατά προστατευμένο από κάθε κακό.

Αιγόκερως - Τετράφυλλο τριφύλλι

Το τετράφυλλο τριφύλλι είναι σύμβολο επιτυχίας και τύχης. Ξέρουμε ότι δεν πιστεύεις σε αυτήν, παρά μόνο στην δουλειά και την προσπάθεια, ωστόσο, πίστεψέ μας ότι τουλάχιστον θα σου παρέχει θετικά vibes. Κάτι είναι κι αυτό!

Υδροχόος – Λιβελούλα

Συμβολίζει την ελευθερία, την αλλαγή και την ανανέωση, μάλιστα στον Μινωικό πολιτισμό λατρευόταν κιόλας. Μπορείς να έχεις ένα μικρό κόσμημα με αυτήν ή να την περάσεις στα κλειδιά σου γιατί σίγουρα σου ταιριάζει!

Ιχθύες - Ονειροπαγίδα

Είσαι ονειροπόλος, με θετική ενέργεια, συχνά όμως απορροφάς τον αρνητισμό και την κακή διάθεση των άλλων και επηρεάζεσαι, Η τοποθέτηση μιας ονειροπαγίδας στον χώρο σου θα σε βοηθήσει να τα κρατήσεις όλα τα μακριά και να διατηρήσεις ήρεμο το περιβάλλον σου.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top