Γίγαντες με λουκάνικα στο φούρνο

0

ξεχωριστή λιχουδιά...

ΥΛΙΚΑ
  • 250γρ. φασόλια λευκά ή έγχρωμα Γίγαντες - Ελέφαντες
  • 3 μέτρια καρότα
  • 2 κλωνάρια σέλινο
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 λουκάνικα
  • 80ml. ελαιόλαδο
  • 200ml. ντομάτα κονκασέ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Βάζουμε τους γίγαντες σε νερό από την προηγούμενη να φουσκώσουν.
  • Τους βράζουμε σε νερό για 30 λεπτά περίπου (να κρατάνε).
  • Κόβουμε το κρεμμύδι και τα καρότα σε φέτες, το σέλινο σε μικρά κομματάκια και το σκόρδο σε λεπτές φέτες.
  • Σουρώνουμε τους γίγαντες και τους βάζουμε στο ταψί μαζί με όλα τα παραπάνω υλικά, προσθέτοντας τη ντομάτα κονκασέ, λίγο νερό, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο και τα ανακατεύουμε.
  • Ψήνουμε για 25 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς C.
  • Κόβουμε σε φέτες τα λουκάνικα και τα τσιγαρίζουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
  • Τα περιχύνουμε στους γίγαντες μαζί με τα υγρά τους.

trome
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top