Γυναικεία Μοναξιά και Ζώδια

0

Γιατί είμαι μόνη καιρό;

Είμαι μόνη μου εδώ και αρκετό καιρό και μπορεί να μην μου αρέσει αυτή η κατάσταση, αλλά θεωρώ πως ότι περνάει από το χέρι μου το έχω κάνει ... Έχω ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω μου, αλλά και μέσα μου από τις παρελθοντικές ερωτικές ιστορίες που μου άφησαν τα σημάδια τους, προσπαθώ να έχω τα μάτια μου ανοιχτά για νέες γνωριμίες, φροντίζω την εμφάνισή μου και πλέον ξέρω πολύ καλά και τι θέλω ... Η μοναξιά όμως είναι εδώ, η πιο πιστή φίλη μου, να μου θυμίζει ότι τα χρόνια περνούν και εγώ παραμένω μόνη... Τι φταίει;

ΚΡΙΟΣ

Είσαι η γυναίκα «αντράκι» , δυναμική, έτοιμη να παίρνεις πρωτοβουλίες και ξέρεις να στέκεσαι γερά στα πόδια σου, δείχνοντας σε όλους μας ότι είσαι αυτόνομη αλλά και αήττητη. Αυτά τα στοιχεία είναι άκρως θετικά και απαραίτητα, έχεις όμως σκεφτεί ότι μπορεί να τρομάζουν έναν άνδρα;;; Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να είσαι περισσότερο αυτοδύναμη και αυτεξούσια από όσο θα έπρεπε και αυτό σε κάνει να χάνεις μέρος της θηλυκής γοητείας σου;;;; Τι πρέπει να κάνεις; Δείξε περισσότερο προς τα έξω ότι έχεις και εσύ ανάγκες, ότι δεν είσαι η πρώτη σε όλα, προσπάθησε να αναδείξεις την τρυφερή και ευαίσθητη γυναικεία πλευρά σου και ... φλέρταρε αυθόρμητα περισσότερο ως παιχνίδι και λιγότερο ως διεκδίκηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις αναγνωρίσει ποιο είναι το βασικό αρνητικό χαρακτηριστικό του ζωδίου σου, που στέκεται εμπόδιο σε πολλούς τομείς της ζωής σου; Οι αργοί σου ρυθμοί. Τι εννοώ με αυτό; Είσαι από τους ανθρώπους που αργείς να ανοιχτείς, να εμπιστευτείς, να ξεπεράσεις, να νιώσεις τον έρωτα... Θέλεις όλα να γίνονται στους δικούς σου αργούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες. Τι πρέπει να κάνεις;;; Το ξέρω πως είναι δύσκολο να επιταχύνεις τους ρυθμούς, τουλάχιστον όμως προσπάθησε να ακους περισσότερο τις συμβουλές των ανθρώπων που σε αγαπούν που αρκετές στιγμές προσπαθούν να σε ταρακουνήσουν να πάρεις μπροστά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι γεγονός ότι είσαι από τις γυναίκες που σπάνια θα νιώσεις μοναξιά, γιατί πάντα βρίσκεις με κάτι να ασχοληθείς, ενώ δεν σου λείπει και η κοινωνικότητα. Στον αισθηματικό τομέα όμως δεν λείπουν οι στιγμές που νιώθεις να έχεις βαλτώσει και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ενθουσιάζεσαι πάρα πολύ εύκολα δίνοντας άμεσα και γρήγορα ευκαιρίες σε ανθρώπους που γνωρίζεις, όμως αυτός ο ενθουσιασμός πολύ γρήγορα σου φεύγει και νιώθεις μέσα σου ένα μεγάλο κενό! Τι πρέπει να κάνεις;;; Προσπάθησε να διακρίνεις ποια είναι τα πραγματικά σου θέλω από έναν έρωτα, μία σχέση, έναν σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο καλή η μοναξιά από εσένα που δεν φτάνω ... Κάπως έτσι λες τις περισσότερες φορές αγαπημένη μου φίλη που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου! Το πρόβλημα με εσένα ξεκινά, ότι βιώνεις πολύ έντονα έναν χωρισμό και δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις καταστάσεις. Δεν συγχωρείς εύκολα και μένεις κολλημένη στο παρελθόν σου, περιμένοντας να πάρεις την «ρεβάνς» σου! Το γεγονός αυτό σε αφήνει πίσω, σε θλίβει συναισθηματικά και στο τέλος συνειδητοποιείς ότι έχεις μείνει μόνη. Τι πρέπει να κάνεις;;; Πάμε να αναμοχλεύεις συνέχεια το χτες, φέρνοντας στο μυαλό σου θύμησες περασμένων ιστοριών. Μην δίνεις ευκαιρίες σε πρώην σχέσεις που σου έχουν αποδείξει ότι δεν είναι για σένα ... Αποφάσισε να είσαι πιο δεκτική στο καινούργιο.

ΛΕΩΝ

Δεν αρέσει η μοναξιά σε έναν Λέοντα και πάντα υπάρχει ένας κύκλος θαυμαστών, που την πολιορκούν, θα μου πεις όμως τώρα πως εσύ νιώθεις μόνη και ότι τίποτα συναρπαστικό δεν συμβαίνει στην αισθηματική σου ζωή. Τι φταίει; Μετά από μία δύσκολη περίοδο στην αισθηματική σου ζωή που πιθανότατα τσαλακώθηκε ο εγωισμός σου, έπαψες να δίνεις ευκαιρίες. Αναζητάς τον άνθρωπο που θα καταφέρει να σε συναρπάσει, να σε εντυπωσιάσει και θα τον θαυμάσεις... Λιονταρίνα μου όμως, αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα με την πρώτη ματιά ... Τι πρέπει να κάνεις;;; Αξιοποίησε στο έπακρο το φλογερό σου ταμπεραμέντο, την δελεαστική και γοητευτική σου εμφάνιση, βρες και πάλι τον ρυθμό σου για φλερτ και .... απόλαυσε το γεγονός ότι έλκεις με ευκολία όλα τα βλέμματα πάνω σου! Και για να μην το ξεχάσω: Δώσε παραπάνω ευκαιρίες στους ανθρώπους που σε πολιορκούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι συμβαίνει και νιώθεις τόση απέραντη μοναξιά;;;; Καταβάθος δεν σε προβληματίζει πολύ το γεγονός του να είσαι μόνη σου, αφού είναι από την φύση σου να επιδιώκεις στιγμές μοναξιάς. Γιατί όμως τον τελευταίο καιρό δεν συμβαίνει κάτι συναρπαστικό στην αισθηματική σου ζωή;;; Το έχεις ρίξει στην δουλειά και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο, αναζητάς τον τέλειο, τον ιδανικό σύντροφο, αυτόν που σου ορίζουν τα πλαίσια της λογικής σου και δεν αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου! Τι πρέπει να κάνεις;;; Βάλε στο ημερήσιο πρόγραμμά σου περισσότερες ελεύθερες ώρες για διασκέδαση και εξόδους. Αναίρεσε το γεγονός ότι υπάρχει ο τέλειος σύντροφος, γιατί τέλειος δεν είναι κανένας, ούτε καν εσύ!

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ άσχημη η μοναξιά για μία Ζυγίνα και πράγματι φίλη μου σε καταλαβαίνω πώς μπορεί να αισθάνεσαι αφού η φύση του δικού σου ζώδιου είναι να είσαι μόνιμα «ζευγαρωμένη» να έχεις το άλλο σου μισό, το σύντροφο με τον οποίο θα πορεύεσαι παρέα. Τι συμβαίνει όμως και είσαι εδώ και καιρό μόνη σου;;;; Θυσίασες πολλά για σχέσεις και ανθρώπους που σε αδίκησαν. Έδωσες πολλές ευκαιρίες σε λάθος άτομα και στο τέλος απογοητεύτηκες, προδόθηκες αλλά και μπλόκαρες. Τι πρέπει να κάνεις;;; Προσπάθησε να ξεφύγεις από την αναβλητικότητά και την αναποφασιστικότητά σου! Βρες και πάλι το λαμπερό σου χαμόγελο, το σκέρτσο, την τσαχπινιά και το ερωτικό ταμπεραμέντο. Θυμήσου πως μία Ζυγίνα εύκολα μπορεί να ξεφύγει από την μοναξιά της, απλά κουνώντας λίγο το χεράκι της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει γυναίκα Σκορπιός που να μην έχει βιώσει ένα μεγάλο διάστημα μοναξιάς, το οποίο ωστόσο τις περισσότερες φορές είναι από επιλογή και όχι από τις συγκυρίες. Είναι γεγονός φίλη μου Σκορπίνα, ότι σου αρέσει η μοναξιά, άσχετα αν είσαι από την φύση σου ιδιαίτερα παθιασμένη και φλογερή. Τι όμως φταίει και μπορεί να νιώθεις μοναξιά; Δεν συγχωρείς εύκολα, κρατάς απωθημένα από καταστάσεις που έζησες στο παρελθόν, επιζητάς να πάρεις την εκδίκηση σου και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να πάει εύκολα παρακάτω! Τι πρέπει να κάνεις;;; Σκέψου ότι ο χρόνος πίσω δεν γυρνά και ακόμα και να γύριζε πάλι τα ίδια θα συνέβαιναν. Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι η καλύτερη ζωή, για αυτό μην χάνεις πολύτιμο χρόνο, αναζητώντας τον τρόπο που θα πάρεις το αίμα σου πίσω από ανθρώπους που σε πρόδωσαν στο παρελθόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μεγάλο σου «αυτού» είναι ότι είσαι κοινωνική, δραστήρια αλλά και αισιόδοξη. Το γεγονός αυτό σε βοηθά να μην παίρνεις πολύ μέσα σου τις καταστάσεις και να μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή, μέχρι και τις στιγμές μοναξιάς. Τι όμως φταίει και είσαι μόνη σου εδώ και καιρό; Οι ευκαιρίες σίγουρα σου δίνονται για να γνωρίσεις κόσμο, επομένως αυτό που φταίει είναι ότι εσύ η ίδια δεν έχεις ιεραρχήσει μέσα σου το τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Είναι στην φύση σου να νιώθεις μεγάλη έλξη για το δύσκολο, το περίεργο, το αλλόκοτο ... για τους ερωτικούς στόχους που δύσκολα μπορείς να πιάσεις. Οι άνθρωποι που μπορεί να σε πολιορκούν επιζητώντας μία ευκαιρία να σε γνωρίσουν καλύτερα ίσως είναι για σένα αρκετά προβλέψιμοι. Τι πρέπει να κάνεις;;; Θυμήσου τις φορές που κόλλησες με έναν άνθρωπο που οι διαφορές σας ήταν μέρα με τη νύχτα! Πόσο καλά τα πήγατε; Γιατί διαλύθηκε η σχέση σας; Αναίρεσε μέσα σου την πεποίθηση ότι αυτό που σε έλκει , είναι αυτό που διαφέρει πολύ από εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι από τις παραδοσιακές γυναίκες που αναζητάς τον τέλειο άντρα, τον άντρα το σωστό, που θα έχει την καλή δουλειά, το καλό κοινωνικό φαίνεσθε, θα μπορεί να σου προσφέρει σπίτι, οικογένεια και ... θα είναι ο άντρας παλιάς κοπής. Τι συμβαίνει όμως και είσαι εδώ και καιρό μόνη σου;;;; Ο ένας που γνωρίζεις δεν έχει καλή δουλειά, ο άλλος φαίνεται επιπόλαιος και πιστεύεις ότι δεν θα θέλει οικογένεια, ο άλλος είναι χωρισμένος από διαζύγιο (τι θα πουν οι γονείς σου), ο άλλος είναι τσιγκούνης δεν σε πήγε σε ένα καλό εστιατόριο, αλλά στην ταβέρνα της γειτονιάς. Υπάρχουν πολλά κριτήρια της λογικής σου τα οποία και δεν ικανοποιούνται, για αυτό το λόγο είσαι μόνη. Τι πρέπει να κάνεις;;; Να χαλαρώσεις και να λειτουργήσεις στα αισθηματικά σου, όχι όπως στα επαγγελματικά σου! Ο έρωτας δεν είναι interview για δουλειά ...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην περίπτωση την δική σου αγαπημένη μου υδροχοϊνα, τα πράγματα είναι πολύ απλά ... Είσαι μόνη, γιατί στην ουσία θέλεις να είσαι μόνη, ή πολύ απλά δεν είναι ακόμα η δική σου ώρα για να ανοιχτείς συναισθηματικά σε κάτι καινούργιο! Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που γίνεσαι αρκετά εκρηκτική, οξύθυμη και απρόβλεπτη στα αισθηματικά γεγονός που λειτουργεί αποτρεπτικά. Έχεις σκεφτεί ότι πολλές φορές θέλει να σε πλησιάσει ένας άντρας και πιο ερωτικά και εσύ τον αντιμετωπίζεις σαν το απλό φιλαράκι σου γεγονός που τον κάνει να πιστεύει ότι πολύ απλά δεν θέλεις; Τι πρέπει να κάνεις;;; Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι άλλο είναι η φιλία και άλλο ο έρωτας. Καλό είναι να συνδυάζονται και τα δύο, αλλά εφόσον θέλεις να ξεκινήσεις μία σχέση θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να δώσεις τα ερεθίσματα εκείνα που θα κάνουν τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να κατανοήσει ότι τον θέλεις.

ΙΧΘΥΣ

Είσαι Ιχθύς και νιώθεις μόνη;;; Αναρωτιέσαι τι φταίει και δεν βρίσκεις τον άνθρωπο με τον οποίο θα έχεις μία όμορφη και παραμυθένια σχέση; Στην δική σου περίπτωση αυτό που φταίει είναι ότι πιστεύεις πως ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα όπου και αν είσαι, αρκεί να είναι το «γραμμένο» ή αλλιώς το «τυχερό» σου! Έτσι λοιπόν τα ρίχνεις όλα στο κάρμα, στο κακό ωροσκόπιο, στην ατυχία που υπάρχει και δεν παίρνεις πρωτοβουλίες για να ανοιχτείς λίγο παραπάνω κάνοντας νέες γνωριμίες.Το γεγονός αυτό σε κάνει να κλείνεσαι στο καβούκι σου, να στεναχωριέσαι και να δραματοποιείς τις καταστάσεις. Τι πρέπει να κάνεις;;; Η συμβουλή μου σε εσένα είναι πως ναι ο έρωτας εμφανίζεται τυχαία την στιγμή που δεν το περιμένεις, δεν σημαίνει όμως ότι ο έρωτας θα σε βρει ενώ είσαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι σου, αράζοντας στον καναπέ και βλέποντας σειρές στην τηλεόραση... Έτσι λοιπόν.... Κουνήσου λίγο και μεταξύ μας ... θα είσαι από τις πρώτες που θα βρεις γιατί εύκολα σαγηνεύεις.

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top