Ομελέτα με κολοκυθανθούς


Ελαφρύ βραδινό με τα λουλουδάκια των κολοκυθιών!

Υλικά
για 2 άτομα
  • 3 αυγά
  • 5-6 κολοκυθανθούς
  • σκόρδο σε σκόνη
  • 2 κ.σ. γιαούρτι
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 50 γρ. φέτα
  • φρέσκος δυόσμος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
Οδηγίες
  • Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει.
  • Σοτάρουμε τους κολοκυθανθούς μέχρι να μαραθούν.
  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γιαούρτι και το αλεύρι. Μόλις ομογενοποιηθούν τα βάζουμε πάνω από τους κολοκυθανθούς και απλώνουμε.
  • Προσθέτουμε από πάνω τη φέτα, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Μόλις ψηθεί από την μια πλευρά, γυρίζουμε και από την άλλη μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Ένα λεπτό πριν βγάλουμε την ομελέτα προσθέτουμε από πάνω και τον φρέσκο δυόσμο.
  • Σερβίρουμε!

cookpad

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...