Ελαφρύ βραδινό με τα λουλουδάκια των κολοκυθιών!
Υλικά
για 2 άτομα
για 2 άτομα
- 3 αυγά
- 5-6 κολοκυθανθούς
- σκόρδο σε σκόνη
- 2 κ.σ. γιαούρτι
- 1 κ.σ. αλεύρι
- 50 γρ. φέτα
- φρέσκος δυόσμος
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει.
- Σοτάρουμε τους κολοκυθανθούς μέχρι να μαραθούν.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γιαούρτι και το αλεύρι. Μόλις ομογενοποιηθούν τα βάζουμε πάνω από τους κολοκυθανθούς και απλώνουμε.
- Προσθέτουμε από πάνω τη φέτα, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
- Μόλις ψηθεί από την μια πλευρά, γυρίζουμε και από την άλλη μέχρι να πάρει χρώμα.
- Ένα λεπτό πριν βγάλουμε την ομελέτα προσθέτουμε από πάνω και τον φρέσκο δυόσμο.
- Σερβίρουμε!
cookpad
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.