Τα ζώδια, ο έρωτας και το sexy ντύσιμο!

0

Πως πρέπει να ντυθείς για να τον ξεμυαλίσεις;

Τα ζώδια, πέρα από τις ομοιότητες που έχουν ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν ( υπάρχουν τα ζώδια του νερού, της Φωτιάς, του Αέρα και της Γής) έχουν και κάποιες διαφορές, διαφορές που εμφανίζονται σε αρκετές εκδηλώσεις της καθημερινής τους ζωής , όπως το φαγητό, η διασκέδαση αλλά και το ντύσιμο.

Εδώ θα δούμε ποιο είναι το στυλ ντυσίματος που προτιμά το κάθε ζώδιο, και συγκεκριμένα ποιο στυλ ντυσίματος είναι αυτό που θα σου επιτρέψει να «ξεμυαλίσεις» ερωτικά αυτόν που σε ενδιαφέρει..

★ Κριός
Το μόνο ζώδιο που δεν θεωρεί υπερβολικό το στυλ της “γυναικάρας με τα κόκκινα”! Λατρεύει την πύρινη απόχρωση σε όλες τις αποχρώσεις της - τριανταφυλλί, ροζ, μπορντώ... Του αρέσει επίσης το σκληρό look και τα μεταλλικά υλικά, οπότε φορτωθείτε ελεύθερα με αλυσιδίτσες σας και τα βραχιόλια σας ή ακόμη για συμπλήρωμα πλησιάστε τον με αυτοπεποίθηση πάνω στα ψηλά ατσάλινα στιλέτα σας.

★ Ταύρος
Αυτό το γήινο ζώδιο, που μας εισάγει κάθε χρόνο στην άνοιξη, αγαπά τη μυρωδιά του χώματος μετά τη βροχή και τους γήινους, μπρούτζινους και πρασινωπούς τόνους. Εάν η εμφάνισή σας παραπέμπει σε ξωτικό του δάσους και του θυμίζει την θερμή και αρωματική αγκαλιά της μάνας γης, είναι βέβαιο ότι θα τον συγκινήσετε.

★ Δίδυμοι
Αυτός ο φανατικός θαυμαστής του απρόβλεπτου αντιλαμβάνεται τη ζωή σαν ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής και διασκεδάζει να περνάει τον χρόνο του, πέφτοντας από έκπληξη σε έκπληξη. Εάν θέλετε να αιχμαλωτίσετε την προσοχή του – και κυρίως να τη διατηρήσετε στραμμένη επάνω σας – η γκαρνταρόμπα σας πρέπει να μιμείται το δικό του ετερόκλητο στυλ. Αν μη τι άλλο τα ψώνια σας δεν θα είναι ποτέ πια βαρετά...

★ Καρκίνος
Είναι γνωστός ως μέγας εραστής της ποδιάς και της πιτζάμας, αλλά εάν τον παρασύρετε μακριά από το σπίτι του, θα τιμήσει αναλόγως την περίσταση. Όλες οι αποχρώσεις του μπλε αντανακλούν ευχάριστα στα υδάτινα μάτια του και οι απαλοί και ήπιοι τόνοι καθησυχάζουν την ανήσυχη, μεταπτωτική του διάθεση.

★ Λέων
Παιδί του Ήλιου και άρχων του πολύτιμου χρυσού, ο Λέων αγαπά όλες τις φωτεινούς και ζωηρούς τόνους. Εάν ο πραγματικός αποτιμημένος σε καράτια χρυσός σας πέφτει πολύ ακριβός, φροντίστε τουλάχιστον ώστε να μη λείπει η χρυσαφί απόχρωση από το ντύσιμο σας. Ή έστω η κόκκινη – είναι ζώδιο της φωτιάς, μην το ξεχνάτε.

★ Παρθένος
Μην διανοηθείτε να παρουσιαστείτε μπροστά σε έναν Παρθένο με το λινό σας παντελόνι τσαλακωμένο – είναι μια εικόνα που απλά δεν την αντέχουν τα μάτια του. Λάτρης της κομψότητας και του μινιμαλισμού, θα εμφανιστεί και ο ίδιος τόσο περιποιημένος όσο περιμένει από σας. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον δείτε ατημέλητο – εκτός αν βιάζεται να προλάβει στην ώρα του το ραντεβού σας.

★ Ζυγός
Ο Ζυγός εκτιμά την ισορροπία σε όλες της τις εκφάνσεις. Έτσι, αν θέλετε να σας προσέξει, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τους σωστούς συνδυασμούς. Προσέξτε ώστε η ζώνη να μη είναι παράταιρη με την τσάντα και τα παπούτσια σας – και μην έχετε αμφιβολία, ότι αν το πράγμα πάει τόσο καλά ώστε να καταλήξετε να γδυθείτε, καλό θα ήταν το ίδιο να ισχύει και για τα εσώρουχά σας. Και αποφύγετε τα πολύ έντονα χρώματα – αγαπούν τους αχνούς τόνους.

★ Σκορπιός
Καμιά υποψία χρώματος ας μη φωτίσει την εμφάνισή σας όταν ετοιμάζεστε για έναν Σκορπιό. Προτιμήστε το αυστηρό και κομψό μαύρο, χωρίς να ανησυχείτε ότι δεν θα σας προσέξει. Όσο και να νομίζετε ότι ενδιαφέρεται για την πλουμιστή παρουσία που περνά μπροστά του, τα μάτια του αναζητούν πάντα αυτό που κρύβεται στη σκιά.

★ Τοξότης
Μην περιμένετε συμβατικές δραστηριότητες στις εξόδους σας μαζί του, οπότε βάλτε τζιν, t-shirt και τα αθλητικά σας και ετοιμαστείτε να τον ακολουθήσετε στις πιο απίθανες εξορμήσεις. Άλλωστε και το δικό του στυλ είναι χαρακτηριστικά ανεπιτήδευτο. Δεν θα εμφανιζόταν ποτέ πολύ κόσμια ντυμένος, εκτός κι αν το απαιτούσε οπωσδήποτε η περίσταση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε τα πιο επίσημα ρούχα σας στο πατάρι – κι αν προκύψει κανένας γάμος, μην ανησυχείτε, θα σας ειδοποιήσει.

★ Αιγόκερως
Σε αντίθεση με τον freestyler του διπλανού διαμερίσματος, ο Αιγόκερως εκτιμά την επισημότητα και το πρωτόκολλο. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα αγνοήσει τη λεπτομέρεια και αν πρόκειται να σας συνοδεύσει, περιμένει άψογη και κατάλληλη για την περίσταση εμφάνιση. Αν εσείς να θεωρείτε το αυστηρό ταγιέρ που φοράτε στη δουλειά βαρετό, εκείνος αντίθετα το θαυμάζει σαν σύμβολο της εργατικότητας και της επιτυχίας σας.

★ Υδροχόος
Ναι, μπορεί η υπόλοιπη ανθρωπότητα να έχει ξεπεράσει τον χιπισμό – αλλά αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ο Υδροχόος επιλέγει τώρα να τον αναβιώσει. Είναι ο άνθρωπος που αγαπά να ξεχωρίζει και να διαφέρει και θα είναι ευτυχής αν και το δικό σας look συμβάλλει εξίσου σε αυτή την απόκλιση. Τώρα είναι η ώρα να τολμήσετε εκείνο το πολύ εκκεντρικό χτένισμα. Για τα δικά του μάτια θα είστε εξόχως ενδιαφέροντες και μοντέρνοι.

★ Ιχθύες
Αγαπούν μεν το απλό και φυσικό look, αλλά που και που θα έχετε την ευκαιρία να τους θαυμάσετε και σε εξαιρετικά κομψές, σχεδόν θεατρικές εμφανίσεις – αρκεί να θυμηθείτε πόσο σημαντική είναι για αυτούς η απόδραση από την πραγματικότητα. Αν θέλετε να τους εντυπωσιάσετε με το στυλ σας, κάθε συνάντησή σας πρέπει να είναι μια διαφορετική παράσταση και κάθε εμφάνισή σας ένας διαφορετικός ρόλος.

astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top