υπέροχο και γευστικό ορεκτικό.
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. τυρί ένταμ
- 250 γρ. κασέρι
- 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 φλιτζανάκι αλεύρι
- 1 αυγό
- μοσχοκάρυδο
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- Παίρνουμε το ένταμ και το κασέρι και τα τρίβουμε από τη χονδρή μεριά του τρίφτη.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε και πλάθουμε τη ζύμη μας σε μπαστουνάκια.
- Στη συνέχεια τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά και αν κολλάει στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
trome
