Κασεροκροκέτες


υπέροχο και γευστικό ορεκτικό.

ΥΛΙΚΑ
  • 250 γρ. τυρί ένταμ
  • 250 γρ. κασέρι
  • 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 φλιτζανάκι αλεύρι
  • 1 αυγό
  • μοσχοκάρυδο
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Παίρνουμε το ένταμ και το κασέρι και τα τρίβουμε από τη χονδρή μεριά του τρίφτη.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε και πλάθουμε τη ζύμη μας σε μπαστουνάκια.
  • Στη συνέχεια τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά και αν κολλάει στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι.
  • Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.

trome

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...