Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που…

0

Κι εσείς, αγόρια, μιμηθείτε τον.

Αρκετά.

Enough, basta ή ό,τι άλλο.

Αρκετά με τις γυναίκες που δεν πρέπει να ερωτευτεί κανείς.

Ας δούμε ποιον άντρα δεν πρέπει να ερωτευτεί μια γυναίκα.


Να μην ερωτευτείς λοιπόν ποτέ άντρα, που ξέρει τι του γίνεται (αμέ, υπάρχουν και τέτοιοι).

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που σε κοιτάζει στα μάτια και μέσα τους χάνεται, γιατί αυτός ο άντρας περιμένει ακριβώς το ίδιο από σένα κι αν δεν του το ανταποδώσεις θα είσαι ανόητη, αλλά θα το μάθεις μόνο όταν είναι αργά.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που σου ανοίγει την πόρτα, που περπατά πίσω από εσένα, που μπορεί να μη σε βοηθήσει να φορέσεις το παλτό σου, γιατί θα έχει μπλέξει τα μανίκια στο δικό του, που σε αφήνει να παραγγείλεις πρώτη- όχι από ευγένεια, αλλά γιατί πιστεύει πως το κορίτσι του πρέπει να το προσέχει με κάθε τρόπο.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που όταν βλέπει μια χαζομάρα στην τηλεόραση τρέχει να τη μοιραστεί μαζί σου. Στο μυαλό αυτού του άντρα είσαι η πρώτη σκέψη, να το θυμάσαι (εντάξει, εσύ θα απορείς πώς σε συνέδεσε με τον τύπο στο γήπεδο και σε φώναξε, αλλά μη θες να τα καταλαβαίνεις και όλα).

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που δεν θα πάει στο γήπεδο για χάρη σου, διότι ως γνωστόν ο Θρύλος είναι θρησκεία και αυτός τον γαύρο τον τρώει μόνο μαρινάτο.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που όταν σου πει ‘σ’ αγαπώ’, το εννοεί. Δεν είναι για παιχνιδάκια ο τύπος αυτός.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που είναι ανεξάρτητος, αγαπάει τη μάνα του και την αδελφή του τόσο όσο, ώστε να τις βάζει στη θέση τους όταν γίνονται παρεμβατικές στη ζωή του.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που κάνει όνειρα, ακόμα κι αν αυτά τα όνειρα σε σένα φαίνονται πεζά.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που θέλει να σε κρατάει αγκαλιά και όταν όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο εκείνος είναι εκεί να σε ρωτάει αν χρειάζεσαι κάτι, ξεχνώντας τα δικά του προβλήματα.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που νοιάζεται πώς ήταν η μέρα σου και τρέχει να μοιραστεί μαζί σου τα νέα του.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που τον ενδιαφέρει η δουλειά σου, όσο η δική του.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που ζηλεύει και ταυτόχρονα είναι περήφανος, που αυτό το υπέροχο πλάσμα δίπλα του είναι δικό του και νιώθει καλά με αυτό, δίχως να φοβάσαι ποια σκηνή ζηλοτυπίας θα ακολουθήσει.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που δεν τον νοιάζει το παρελθόν σου, αλλά σημασία έχει το παρόν που ζει μαζί σου και εκείνο που θα φτιάξετε παρέα.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που δεν φοβάται να φωνάξει πόσο σπουδαία είσαι στα μάτια του.

Να μην ερωτευτείς ποτέ άντρα που ξέρει ότι το φλερτ είναι αναζωογονητικό αλλά το παιχνίδι το παίζει μόνο μαζί σου, γιατί ξέρει πως οι σχέσεις είναι φωτιά, που σβήνουν αν δεν ρίξεις ξύλα.

Εντάξει.

Τώρα, κορίτσια, πάρτε τους πρώην σας, βάλτε τους στη σειρά και είμαι βέβαιη πως θα βρείτε έναν τέτοιον άντρα για να μην ερωτευτείτε.

Χιουμορεύω.

Κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας τέτοιος άντρας μόνο για να ερωτευτείτε.

Έχετε απλώς τα μάτια σας ανοιχτά.

Κι εσείς, αγόρια, μιμηθείτε τον.

Δεν είναι ντροπή.

Νατάσσα Γκουτζικίδου
kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top