Σφολιατίνια με παπαρουνόσπορο και κεφαλοτύρι

0

νόστιμο και εύκολο σνακ...

Υλικά συνταγής
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι
  • 1 αυγό για το άλειμμα
  • παπαρουνόσπορος
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
  • Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200oC στον αέρα ή στο κάτω με αέρα.
  • Ανοίγουμε τη σφολιάτα και απλώνουμε στη μισή πλευρά κεφαλοτύρι. Καρυκεύουμε με πιπέρι. Κλείνουμε από πάνω το κεφαλοτύρι με το μισό φύλλο που αφήσαμε χωρίς κεφαλοτύρι και με πλάστη βοηθάμε να ενσωματωθούν τα υλικά και να κολλήσουν οι δύο πλευρές.
  • Αλείφουμε με το αυγό (αφού το χτυπήσουμε ελαφρά) και πασπαλίζουμε με παπαρουνόσπορο. Αλείφουμε και την άλλη πλευρά και πασπαλίζουμε με παπαρουνόσπορο. 
  • Κόβουμε σε λωρίδες 2 εκατοστά πάχος. Στριφογυρίζουμε κάθε λωρίδα και βάζουμε στο ταψί με την λαδόκολλα. 
  • Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα σφολιατίνια. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα σερβίρουμε.

cooklos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top