Ο Κώστας και το σκουφάκι...

0

Η Βάσω, ακόμα γελάει!

Ο Κώστας είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι…

Δίπλα του, σχεδόν αγκαλιά του, η Βάσω. Μόλις έχουν ολοκληρώσει την πρώτη τους ερωτική επαφή.
Λέμε «ερωτική επαφή», γιατί αυτές οι δύο λέξεις περιλαμβάνουν όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις που μπορούν να έχουν δύο άνθρωποι, όταν ενώνουν τις υπάρξεις τους.

Η Ένωση αυτή, μπορεί να είναι μόνο σωματική, με βαθμό… ένωσης, από το 1 (απλή ξεπέτα), έως το 10 (βοήθεια, ένα ασθενοφόρο ΤΩΡΑ!)

Μπορεί, επίσης, να είναι μόνο ψυχική, με βαθμό ένωσης, από το 1 (συμπάθεια), έως το 10 (αδελφή ψυχή μου πάμε ΤΩΡΑ να κλειστούμε οι δυο μας σε Μοναστήρι!)

Μπορεί επίσης, να είναι συνδυασμός αυτών των δύο, με διάφορους βαθμούς … ένωσης, που ποικίλουν αναλόγως..

Αλλά, ας επιστρέψουμε στον ήρωα της ιστορίας μας. Τον Κώστα..

τον…. Κωστάκη μας!

Ο Κώστας λοιπόν, είναι ελάχιστα πριν τα δεύτερα «άντα». Γνώρισε τη Βάσω, η οποία έχει περάσει εδώ και λίγα χρόνια τα πρώτα «ήντα», σε ένα μπαράκι.
Μια γνωριμία, που οδήγησε στο κρεβάτι της Βάσως. Ο Κώστας φρόντισε ούτως ώστε, να ληφθούν οι κατάλληλες προφυλάξεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής που είχε με τη Βάσω. Έβαλε προφυλακτικό. «Σκουφάκι», όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει..

Ο Κώστας όμως, είναι αγχωμένος. Στο κορμί του έχει βγάλει εξανθήματα από το άγχος και τη στενοχώρια..
Ο λόγος; Η Μαρία. Η… μέλλουσα σύζυγος του!

Η ερώτηση από τη Βάσω, ήρθε αυθόρμητα. Προς τι ο γάμος, αφού ο Κώστας δεν τον θέλει; Δεν την αγαπά τη Μαρία, όπως ο ίδιος δήλωσε. Άρα, γιατί παντρεύονται;!

Ο Κώστας εκμυστηρεύεται στη Βάσω, πως με τη Μαρία, είχε μερικές ευκαιριακές σεξουαλικές επαφές και πως η Μαρία, η οποία ήταν ακόμα μικρή, στα 33 της, έμεινε έγκυος! Από τότε, το πάθημα του έγινε μάθημα του Κώστα και για αυτό ο Κώστας έβαλε προφυλακτικό με τη Βάσω!…

..την πενηντάρα (και βάλε) Βάσω!..

Η Βάσω, μην αντέχοντας, ξεσπάει σε γέλια!

«Ρε Κώστα! Ρε Κωστάκη! Σε εμένα θυμήθηκες να βάλεις σκουφάκι, ρε Κωστάκη;! Σε αυτή που θα έπρεπε, πήγες… ασκεπής, ρε Κωστάκη;!»

Κάπως έτσι ο Κώστας, ντύθηκε γαμπρός!

Η Μαρία, που του δήλωνε και αυτή … αγχωμένη, ΔΕΝ έβγαλε εξανθήματα στο σώμα της! Η Μαρία καμάρωνε που αυτή, μετριότατης εμφανίσεως και ταπεινοτάτης καταγωγής, παντρεύτηκε τον Κώστα, που όπως και να το κάνουμε, είναι παιδαράς και έχει μόνιμη και καλοπληρωμένη δουλειά, που του τη βρήκε ο μπαμπάς του! Από μυαλό πάσχει μόνο ο Κώστας, αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες!

Το μυαλό του Κώστα, δεν χωράει το γεγονός πως ένα τόσο δα μικρό προφυλακτικό, ή καλύτερα, η έλλειψη αυτού, μπορεί να φέρει τέτοιο αποτέλεσμα!
Να βρεθεί νυμφευμένος με μία κακοσούλουπη και άξεστη χωριατοπούλα, με την οποία δεν έχει κανενός είδους ποιοτική επαφή!

Η Βάσω, ακόμα γελάει!

«Α ρε Κωστάκη!», λέει! «Σε λάθος γυναίκα έβαλες σκουφάκι Κωστάκηηη!», ξαναλέει.

Ο Κώστας χολωμένος, δεν της ξαναμίλησε της Βάσως.

Η Βάσω από την άλλη αδιαφόρησε. Στα πενήντα πέντε της, όντας όμορφη, ερωτική και γοητευτική, με ένα διαζύγιο και δύο μεγάλα, αποκατεστημένα παιδιά, με ελάχιστες έως μηδενικές υποχρεώσεις, κάνει τη ζωή που πάντα ήθελε.

Λίγα βράδια μετά, έφερε στο κρεβάτι της το επόμενο «μπιζουδάκι», για να το ξεζουμίσει και να περάσει όμορφα!

Είναι όμως ορισμένες φορές, που από το διαμέρισμα της ακούγεται το πηγαίο τρανταχτό της γέλιο, όταν θυμάται τον Κώστα!

«Το σκουφάκι ρε Κωστάκη!»

Το σκουφάκι..

Γράφει ο Γιώργος Παρασκευόπουλος
eternal-radio
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top