Πώς κοιμάται κάθε ζώδιο;

0

Ποιοι αγαπούν τον ύπνο;

Ο ύπνος είναι υγεία παιδιά!
Απαραίτητος στην ζωή μας αλλά και στην ηρεμία μας! Μας ξεκουράζει και μας… θρέφει!
Ορισμένοι όμως το παρακάνουν! Άλλοι βαράνε 12ωρα ύπνου (ούτε γάτες να ήταν) και άλλοι με 3-4 ώρες ύπνο, μπορούν να πάνε ξυπνώντας γραφείο, μετά σουπερ μάρκετ και καπάκι γυμναστήριο (ότι τι;)!

Τα ζωδιάκια λοιπόν, πώς κοιμούνται; Τι σχέση έχουν με τον ύπνο και στις πόσες… ώρες τον χορταίνουν; Για να δούμε…

Κριός: Ο Κριός δεν χρειάζεται πολλές ώρες ύπνου γιατί θεωρεί ότι είναι χάσιμο χρόνου! Ωστόσο τον έχει ανάγκη οπωσδήποτε, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας, έχει ξοδέψει πολλά αποθέματα ενέργειας! Κακή σχέση όμως, έχει σίγουρα με το… ξύπνημα! Και συγκεκριμένα με το βίαιο ξύπνημα! Όσο πιο απότομα ξυπνήσει, τόσο πιο πολλά νεύρα θα έχει και θα του περάσουν μετά από 2-τουλάχιστον-καφέδες!

Ταύρος: Ο Ήλιος θρέφει τα μωρά και ο ύπνος… τα Ταυράκια! (Εντάξει, το αντιστρέψαμε, αλλά έπρεπε!) Βλέπεις, ο Ταύρος γενικά, θεωρεί τον ύπνο τόσο ιερό, όσο το φαγητό ή το σεξ! Ο ύπνος του είναι κάτι σαν ιεροτελεστία… Θέλει προγραμματισμό, πολλές ώρες να αφιερώσεις σε αυτόν, πολυτέλεια και άνεση! Μη σας λέω, μην μιλάτε, το Ταυράκι μου κοιμάται!

Δίδυμος: Καλέ αυτός ξεχνάει να κοιμηθεί! Με τόση ενέργεια, ανησυχία και ασχολίες, που καιρός για ύπνος! Το… νάνι λοιπόν θα έρθει μόνο από ανάγκη και για λόγους επιβίωσης! Άσε που μεγάλο ποσοστό Διδύμων κλωτσάει και παραμιλάει στον ύπνο του! Είπαμε… Πολλά αποθέματα ενέργειας!

Καρκίνος: Ο αγκαλίτσας του… ύπνου! Έχει ανάγκη (πραγματική ανάγκη) από μία αγκαλιά όταν κοιμάται! Το αν κοιμάται πολύ και βαριά ή λίγο και ελαφριά, κρίνεται από αυτό! Σε ένα μοναχικό κρεβάτι ο ύπνος του είναι ανήσυχος και εφιαλτικός μη σου πω… Αν όμως είναι μέσα σε μία αγαπημένη αγκαλιά, (αχ…), τότε κοιμάται σαν μωρό παιδί για ώρες! Κυκλοθυμικός μέχρι και στον ύπνο του δηλαδή!

Λέων: Μοιάζει με το Ταυρί ο Λέοντας στον ύπνο… Θέλει ρε παιδί μου, την πολυτέλεια του και την άνεση του! Θέλει να κοιμάται σαν βασιλιάς! Ένα αρνητικό έχει… Όταν ξυπνάει η γυναίκα Λέαινα, είναι μουτζουρωμένη από το μπόλικο makeupτης χθεσινής βραδιάς και όταν ξυπνά ο άντρας Λέων, το μαλλί του είναι πραγματικά… λιονταρίσιο, αφού με τόσα προϊόντα styling, μαζί με εκείνον, ξυπνά και η ζούγκλα! Δηλαδή, τα μαλλιά του!

Παρθένος: Πέφτει για ύπνο ανάσκελα; Μένει ανάσκελα μέχρι να ξυπνήσει! Πέφτει στο πλάι; Είναι στο πλάι, μέχρι το πρωί! Είναι ο άξιος αντιπρόσωπος του «κοιμάται σαν πουλάκι». Το θέμα είναι άλλο! Δεν μπορεί να κοιμηθεί, αν πρώτα δεν τακτοποιήσει τον χώρο γύρω του, αν δεν αλλάξει σεντόνια, αν δεν τρίψει τα δόντια του ένα τέταρτο, αν δεν κάνει ένα μισάωρο μπάνιο, αν δεν ισιώσει τέλεια τις παντόφλες στο πάτωμα, και, και, και…

Ζυγός: Λάτρης του ύπνου και μάλιστα του μπόλικου! Ομολογουμένως ο Ζυγός κουράζεται εύκολα, νυστάζει εύκολα και είναι και τεμπελάκος… Το 8ωρο ύπνου οπότε, δεν του φτάνει με τίποτα! Α, περιττό να σας πω, ότι για να πέσει για ύπνο είναι εμφανισιακά, λες έχουν να βγουν! Μέχρι και οι πιζάμες του, σικάτες είναι! Για να μην μιλήσω για τις κρέμες που βάζει σε πρόσωπο και σώμα, πιο πριν…

Σκορπιός: Αγαπάει τον ύπνο, αλλά με συγκεκριμένο τρόπο… Βλέπεις ο καλύτερος ύπνος για έναν Σκορπιό είναι μετά από ένα μαραθώνιο… σεξ, στην αγκαλιά του άλλου του μισού, εξαντλημένοι από τον… έρωτα! Αν το μενού του ύπνου δεν περιλαμβάνει σεξ, τότε πολλοί Σκορπιοί έχουν εφιάλτες συχνά όταν κοιμούνται και το πιο πιθανό είναι να είναι απίστευτα μουτρωμένοι και κακόκεφοι, όταν ξυπνούν!

Τοξότης: Ωράριο ύπνου.. άγνωστο! Έχει τόσο πολύπλοκη και περιπετειώδη καθημερινότητα, που άλλες φορές κοιμάται 2 ώρες οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και άλλες κοιμάται για 10-13 ώρες για… αναπλήρωση! Άσ’το! Τον ύπνο του Τοξότη και τις υπνο-συνήθειες του, δεν μπορείς να τις προσδιορίσεις ή να καταλήξεις σε συμπέρασμα!

Αιγόκερως: Η ζωή του όλη, είναι ένα… ξυπνητήρι! Βλέπεις, ο Αιγόκερως χορταίνει ξεκούραση ακόμα και με ελάχιστες ώρες ύπνου και το 8ωρο ύπνου φαντάζει στα μάτια του… πολυτέλεια! Με τόσες ασχολίες και δουλειές όλη μέρα, θα νόμιζες ότι πέφτει ξερός! Αμ, δε… Έχει τόσες σκέψεις και άγχη όταν ξαπλώνει το βράδυ, για την επόμενη μέρα, που τον παίρνει συνήθως ο ύπνος πιο αργά απ’όσο θα ήθελε!

Υδροχόος: Ο πιο νευρικός ύπνος… ever! Στριφογυρνά, τινάζεται, παραμιλάει, κλωτσάει, τραβάει σκεπάσματα κτλ κτλ… Άσε που ο ύπνος του είναι τόσο ελαφρύς που ξυπνάει με το παραμικρό! Ακόμα και 5-6 φορές μπορεί να ξυπνήσει μέσα σε μια νύχτα! Αλίμονο σε αυτόν δηλαδή που κοιμάται στην άλλη πλευρά του κρεβατιού…

Ιχθύς: Ο Ιχθύς λατρεύει τον ύπνο! Όχι τόσο για αναπαυτικούς σωματικούς λόγους, αλλά για ψυχικούς! Βλέπεις, μόνο εκεί ξεφεύγει από την πραγματικότητα και μερικές φορές νιώθει ότι ζει μία δεύτερη ζωή μέσα από τον ύπνο του! Και κυρίως από τα… όνειρα του! Βλέπει πολλά όνειρα, συνήθως τα θυμάται και συχνά-αν όχι πάντα-είναι προφητικά! Α, ναι ναι! Για να ξέρεις, πολλοί Ιχθύες είναι και υπνοβάτες!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top