Οι σούπερ ήρωες δεν φοράνε κάπα

0

χαλάνε πιο πολύ χρόνο για beauté από εμάς...

Οι σούπερ ήρωες δεν φοράνε κάπα και κολάν, δεν αλλάζουν σε τηλεφωνικούς θαλάμους τρώγοντας φιστίκια, ούτε ίπτανται πάνω από την πόλη για να πατάξουν το κακό.

Οι σούπερ ήρωες έρχονται όπου κι αν είσαι για να σε βοηθήσουν όταν είσαι σε ανάγκη, όταν έχεις τρακάρει, έχεις μείνει με το αυτοκίνητο, έχεις μείνει από βενζίνη, σου έσκασε το λάστιχο, κι ας έχεις καλέσει την οδική βοήθεια (λεπτομέρεια). Οι σούπερ ήρωες θα έρθουν να συνεννοηθούν καλύτερα με τα συνεργεία και τους μαντράδες κλπ. Θα έρθουν με νερό και καφέ και χαμόγελα για να σου συμπαρασταθούν και να σε ηρεμήσουν!

Οι σούπερ ήρωες σου στεγνώνουν τα μαλλιά το βράδυ όταν είσαι πολύ κουρασμένη για να το κάνεις, σε σκεπάζουν με κουβερτούλες στους καναπέδες, σου βγάζουν τα γυαλιά και τα ακουστικά αν σε πήρε ο ύπνος εκεί που διάβαζες.

Οι σούπερ ήρωες δεν φορούν κάπα ούτε ποδιά αλλά σου μαγειρεύουν χωρίς να το ζητήσεις, όταν έχεις κάτσει παραπάνω στη δουλειά. Και ξυπνούν χαράματα να σε πάνε στο αεροδρόμιο να φύγεις με πρωινή πτήση να μην αγχωθείς, κι ανησυχούν αν έφτασες καλά και σου στέλνουν χαριτωμένα sms που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Οι σούπερ ήρωες δεν έχουν λεφτά, για αυτό και προσπαθούν με όλες τους τις μαγικές δυνάμεις να αναπληρώσουν τις ελλείψεις και ξεπερνούν τον εαυτό τους και υπερβάλουν και κάνουν δύο δουλειές ταυτόχρονα για να σπουδάσουν τα παιδιά τους και δεν παραπονιούνται.


Οι σούπερ ήρωες κάνουν εκπλήξεις και γράφουν τραγούδια και ποιήματα και στίχους για να σου πουν πόσο σε αγαπάνε και ανοίγουν αγκαλιές τεράστιες κρυψώνες που μοσχοβολάνε ασφάλεια και ηρεμία. Και λένε αστεία ξεκαρδιστικά όταν είσαι χάλια για να σου φτιάξουν το κέφι, και καμιά φορά το παρακάνουν και γίνονται λίγο χαζοί και μοιάζουν του Γκούφη αλλά κι αυτή είναι μια ιδιότητα του σουπερ ήρωα.

Και σου βάζουν μαλακά τις φωνές, όταν κάνεις υστερίες και όταν ξεφεύγεις και σε πιάνουν εμμονές και τότε συνέρχεσαι. Και ανέχονται τα μούτρα σου και τη γρίνια σου για ώρες με υπομονή μέχρι να σου περάσει και γίνονται σάκος του μποξ να ξεσπάσεις πάνω τους όταν όλα σου πάνε άθλια.

Οι σούπερ ήρωες είναι εκεί όταν τους χρειάζεσαι αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι εκεί πάντα. Και σου λένε πόσο όμορφη είσαι με τα t-shirt σου, ξυπόλυτη και τα μαλλιά πιασμένα πάνω και σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και νιώθεις τη απόλυτη εξάρτηση και σε θέλουν έτσι όπως είσαι και σε μυρίζουν για να σε βρουν και σου λένε πως τους έλειψες ενώ έχουν να σε δουν μισή μέρα. Και ψάχνουν μέσα στον κόσμο τα μάτια σου να σε κοιτάξουν και χωρίς να μιλήσετε καθόλου συνεννοείστε, γιατί έτσι κάνουν οι σούπερ ήρωες με τις υπερφυσικές τους δυνάμεις!

Οι σουπερ ήρωες σε βάζουν στο αυτοκίνητο και σε κάνουν βόλτες με ανοιχτά παράθυρα ηλιόλουστες μέρες να βλέπεις τη θάλασσα και αφήνουν τη μουσική που σου αρέσει να ακούγεται και παίζουν με τα παιδιά σου και κοιμούνται άβολα τα βράδια με μουδιασμένα χέρια από το βάρος σου αλλά δεν σε μετακινούν για να μην ξυπνήσεις. Σου ζεσταίνουν τα πόδια με τα δικά τους και ας παραπονιούνται ότι είναι κόκαλο. Και κάνουν τα στραβά μάτια όταν ψωνίζεις ξανά για πολλοστή φορά παπούτσια μέσα στον ίδιο μήνα, και πετάς με άνεση, ώ αυτά είναι παλιά.

Και ακούω τόσα παράπονα καθημερινά για το είδος και θέλω τόσο να τους υπερασπιστώ γιατί πάνε σε λίγο θα εξαφανιστούν και θα γεμίσουμε νάρκισσους που θα περιμένουν από εμάς να τους στηρίζουμε για να μην τους πιάσει η ανασφάλεια και που θα χαλάνε πιο πολύ χρόνο για beauté από εμάς και θα μας πάρουν ακόμα και το pms μας και θα μας τρώνε τις σοκολάτες μας και θα κλαίνε με τις ταινίες μας!

Μαρία Μιχελάκη
kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top