Λουκανικοσαλάτα

0

Σαλάτα στη θεωρία, κρέας στην πράξη!

Κι έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι, και εσύ και ο διαιτολόγος σου... Σαλάτα στη θεωρία, κρέας στην πράξη!

Κάνε ντρίμπλα στην κουζίνα με μια σαλάτα «κατ' όνομα». Άλλος έχει το όνομα, άλλος τη χάρη δηλαδή! Λουκανικοσαλάτα λοιπόν με σάλτσα μουστάρδας. Πιο τέλειο δεν γίνεται...

Τι θα χρειαστείς (για 6-8 άτομα)
  • 2 λουκάνικα χωριάτικα μέτρια (κομμένα σε λεπτές φέτες)
  • 2 λουκάνικα Φρανκφούρτης (κομμένα σε λεπτές φέτες)
  • 1 κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη (ή καυτερή, αν θες τη «σαλάτα» πιο πικάντικη)
  • 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
  • 1/2 ποτήρι του κρασιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές της σούπας από μια ελαφριά μουστάρδα
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
Πώς την κάνεις

1. Σόταρε τα λουκάνικα, την πιπεριά και το κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με ζεστό λάδι.
2. «Σβήσε» με το κρασί και πρόσθεσε τη μουστάρδα.
3. Όταν τα υγρά λιγοστέψουν, ρίξε την κρέμα γάλακτος, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο.
4. Ανακάτεψέ τα όλα μαζί και άφησέ τα να μαγειρευτούν μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Έτοιμη η σαλατούλα σου. Τη συνοδεύεις -υποχρεωτικά- με μπίρα!

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top