Ζώδια και Χωρισμός! Πως αντιμετωπίζεται;

0

Χωρισμός με δράμα, κλάμα, νεύρα, αδιαφορία ή εκδίκηση;

Κριός
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «Πηγαίνω μπροστά»


Δεν χρειάζεται να αναπαράγεις τον πόνο του χωρισμού καθημερινά και ούτε να αναλώνεσαι σε περιττά δράματα! Είσαι εσύ το κατάλληλο ζώδιο να αντιμετωπίσεις έναν χωρισμό, πηγαίνοντας απλά μπροστά!

Ταύρος
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «Ξεσυνηθίζω αποφασιστικά»


Ναι οκ, είναι γνωστό ότι δεν δέχεσαι εύκολα τον χωρισμό! Αλλά όσο κι αν πονάς, έχεις και την επιμονή και την υπομονή αλλά και την αποφασιστικότητα, να ξεφύγεις από τις παλιές συνήθειες και να αρχίσεις… νέες!

Δίδυμοι
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «Πάμε για νέα πράγματα!»


Είσαι γεννημένος… djτου έρωτα! Μπορείς να αντικαταστήσεις ή συγχωνεύσεις ή να προσαρμόσεις πανεύκολα καταστάσεις χωρισμού και νέας σχέσης! Η λύση για σένα είναι μία: Κάθε τέλος, είναι και μία νέα αρχή!

Καρκίνος
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «Πάω εκεί που με αγαπούν»


Σίγουρα πληγώνεσαι πολύ από έναν χωρισμό και δεν το ξεπερνάς εύκολα, αφού αναμνήσεις και νοσταλγίες, δεν σε αφήνουν σε ησυχία! Η λύση για να αντιμετωπίσεις σωστά ένα χωρισμό, είναι να μην κλειστείς στο καβούκι σου! Πέρασε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με καλούς φίλους και την οικογένεια σου, που ξέρεις πόσο σε αγαπούν!

Λέων
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «Φλερτάρω»


Αφού περάσεις την κλασσική περίοδο… δραματικότητας που συνηθίζεις όταν χωρίζεις, άρχισε άμεσα το φλερτ! Πάρε την επιβεβαίωση, την χαρά και τον θαυμασμό που σου είχε λείψει τόσο καιρό που ήσουν σε σχέση! Αυτό είναι αντιμετώπιση!

Παρθένος
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «Αναδιοργάνωση»


Είναι απλό! Όσο κι αν πονάς με ένα χωρισμό, είσαι ο ιδανικός άνθρωπος που θα αναθεωρήσει, θα οργανώσει εκ νέου και θα τακτοποιήσει καλύτερα από ποτέ την ζωή του! Με οργανωμένη καθημερινότητα, θα ξεπεράσεις και τον χωρισμό και θα έρθουν και τα καλύτερα!

Ζυγός
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «ShoppingTherapy»


Όσο σε καταρρακώνει ένας χωρισμός, άλλο τόσο απολαμβάνεις το… extrememakeover που ακολουθεί! Αλλάζεις και βελτιώνεις την εμφάνιση σου, κάνεις τα ψώνια σου, φτιάχνεις μαλλιά και νύχια και σίγουρα-άκουσε με-ο πόνος έχει ήδη λίγο καταλαγιάσει!

Σκορπιός
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «Αναγέννηση»


Δύο επιλογές έχεις συνήθως μετά το χωρισμό! Πρώτον, αναλώνεσαι σε σκευωρίες τιμωρίας και εκδίκησης του πρώην ή δεύτερον, ξεκινάς από το μηδέν και αναγεννιέσαι απόλυτα από τις στάχτες σου! Εγώ θα σου πρότεινα το δεύτερο, αφού τέτοια μεταμόρφωση μόνο εσύ την μπορείς!

Τοξότης
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός : «Ταξίδι!»


Σίγουρα, η καλύτερη λύση για σένα μετά το χωρισμό! Με το που αρχίζεις και πονάς λόγω των αναμνήσεων με τον πρώην, τσουπ, πας ένα ταξιδάκι και μόλις απέκτησες νέες εμπειρίες και αναμνήσεις! Απλά και όμορφα!

Αιγόκερως
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «Αυτοβελτίωση»


Ανεξάρτητα από τον τρόπο που έληξε η σχέση σου με τον πρώην, όποιος δηλαδή κι αν αντικειμενικά έφταιγε, έχεις μία αξιοθαύμαστη ικανότητα να μαθαίνεις από το παρελθόν και να τελειοποιείς τον εαυτό σου μέσα από εμπειρία και ωρίμανση! Μετά από κάθε χωρισμό, είσαι ένας νέος άνθρωπος!

Υδροχόος
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «Δικτυώσου»


Ναι! Η λύση για σένα ώστε να αντιμετωπίσεις έναν χωρισμό είναι η συναναστροφή σου με πολλούς ανθρώπους, κυρίως φίλους αλλά και με νέα πρόσωπα στη ζωή σου! Γιατί η ερωτική μοναξιά μπορεί να μην σε ενοχλεί τόσο, αλλά η μοναξιά από φίλους, δεν «παλεύεται»!

Ιχθύες
Πως αντιμετωπίζεται ο χωρισμός: «Αυτοπροστασία»


Όχι δεν είναι λύση η αυτοκαταστροφή με καταχρήσεις και λάθη που κάνουν κακό στον εαυτό σου! Μην ξεχνάς, πως μόνο εσύ μπορείς να γίνεις αληθινός φύλακας άγγελος του εαυτού σου και μπορείς όσο κανείς να τον προστατέψεις από τον μακροχρόνιο πόνο! Προσπάθησε το και θα δεις πως στο τέλος και θα ερωτευτείς τον εαυτό σου και θα ερωτευτείς και ένα νέο πρόσωπο!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top