Καραβιδομακάρονα με ντομάτα και μαϊντανό


Η Θαλασσινή μας γεύση...

Υλικά:
  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 1 κιλό καραβίδες
  • 5 τεμ. φρέσκο κρεμμύδι
  • 5 ντομάτες τριμμένες
  • Αλάτι- πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Μαϊντανός - Λευκό κρασί
Εκτέλεση:

1. Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε αλάτι και μια κουταλιά λάδι.

2. Ρίχνουμε και βράζουμε τα μακαρόνια σπαγγέτι για 7 λεπτά.

3. Σ' ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε τις καραβίδες με το φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο.

4. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, τριμμένες.

5. Αφήνουμε να βράσει και προσθέτουμε τα μακαρόνια.

6. Αφήνουμε το μείγμα στη φωτιά για 3 λεπτά.

7. Προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.



Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...