απλά πεντανόστιμο...
Υλικά συνταγής
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
- 5-6 ασπρομανίταρα κομμένα σε λεπτές φέτες
- 250 γρ. κίτρινη κολοκυθα
- 1 γλυκοπατατα
- 250 γρ. μπρόκολο
- 1 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ ( στα μεγάλα σούπερ μάρκετ)
- 400 γρ. γαλα καρύδας
- 1/2 φλ. ζωμό κότας
- 2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγος ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος
- ρύζι μπασμάτι
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο, σχεδόν να μισοψηθεί.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους.
- Προσθετουμε την κολοκυθα, την γλυκοπατατα και το μπρόκολο.
- Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε καλά.
- Τέλος προσθέτουμε το ζωμό και το γάλα καρύδας.
- Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα.
- Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με ρύζι.
argiro
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.